10467
  • LeWyTy
    Ők csinálják.
    http://www.westeroscraft.com/
    EZEK NEM EMBEREK!!!444444
    Dinmap
  • LeWyTy
    Ittvan nagyban.....ASZTABÜDÖS
    Bexter megépítsük?
  • LeWyTy
    Ez"ta aszta miez?
  • Pistike 007
    Haszontalan videó beágyazást. Akarok. Még. Most.
    Köszi
  • Bexter
    Tessék :D
  • Ryder7
    köszönöm, csinálj jobbat:D
  • Bexter
    Kb ennyi:
  • Ryder7
    Akit érdekel, és nincs feliratkozva a csatornámra, single player let's play-em következő része kijött:

Itt megtekinthető
  • uscGhost
    Nem rossz
  • Csepo HD
    Minecraft: a láncreakció
  • Bexter
    Húúúúúú :D
  • LeWyTy
    De te sem mondhatod magad igazi minecraftosnak amíg nem csinálsz.
  • Bexter
    kb 2 éve meguntam a szigetes tulélős vidiket....
  • Ryder7
    Az egyik haverommal elkezdtünk egy survival map végigjátszását, az egyik kihivást már el is buktuk:P

• Ryder7
    az ötlet jó, a megvalósitás viszont nem igazán...
  • Rannien Siey
    Üdv!

Egy most induló, white-list nélküli, magyar szerverre keresnénk játékosokat. Elsősorban RPG irányultságú, a fő cél pedig társadalmak kialakítása illetve szimulálása lenne a minecrafton belül.

A szerver 0-24-es nyitvatartással várná a játékosait, egyedüli elvárás, hogy kultúrált és aktív tagja legyél a kialakuló közösségnek.

Bővebb információért keresd fel oldalunkat: http://civmc.wikia.com/wiki/CivMc_Wiki
  • Ryder7
    szerintem pont szabályosat nem lehet csinálni. mert ugye ahhoz az kellene, hogy átlósan haladjunk a blokkokkal és azok hossza gyök 2 és vizszintesen/függőlegesen pedig csak 1.

esetleg csinálsz egy egyenlő szárú háromszöget, megméred a két oldalának a hosszát és olyan hosszú egyeneseket csinálsz és aztán még egy egyenlő szárú háromszöget.
  • jocking
    Hali!
    Nem tud valaki valami segítséget (akár program, akár kép formájában), amivel szabályos hatszöget lehet mc-ben készíteni?
  • Pistike 007
    ok
  • Ryder7
    Azt akit érdekli, Minecraft Let's playem második része kijött, megtalálható a Youtube csatornámon.
  • uscGhost
  • LeWyTy
  • Petka
  • LeWyTy
    Keresd a hibát!(kicsit hangos)
  • Ryder7
    köszi

Én sose hallottam modról.
  • RPG Assassin
    Kérdés.
    Az a mód, ahol a környezet és az erdő is mozog, és növekszik, terjed. Az nem érhető el már sehol?
    Nature Overhaul ha jól emlékszem a envére.
    Ryder, egyébként király a vidi.
  • RPG Assassin
    Ez a falu nálam is megvan. Automatán generált. :D Egész jól néz ki. Ezért is kezdtem új pályát. Nem volt szívem lerombolni, de akartam magamnak építeni. :D
  • LeWyTy
    Ezt a brohoof szerveren csinálják....
    Beter: Ponyville
  • Ryder7

Egy újabb favágós túlélős sorozat.

Hogy miért különleges? Nem az!:D
    De én jól szórakozok a készítése közben, és remélem titeket is szórakoztat majd.
  • Ryder7
    kell:D
  • Bexter
    Egész jol néz ki poniland :)
  • LeWyTy
    Azt inkább nem mondom meg mi ez... xD
    De valami rohadt jól néz ki
  • Ryder7
    hadd használjam már ki kicsit a kreativitásom:P ha már van belőle valamennyi:D
  • LeWyTy
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1277554239
  • Ryder7
    nem csak poénabb lenne, de hasznos is lenne, ha tudnál ekét csinálni, ami mondjuk 3 sor földet tudna felszántani. a viz úgyis 3 hosszúságba táplálja a talajt.
  • Wreck86
    *lóval
  • Wreck86
    Mekkora ötlet lenne, ha a loval lehetne a földet termővé tenni, ergo ha nagy gazdaságot csinál az ember, poénabb lenne.
  • patchaou
    Még bármi lehet belőle, egy alfa állapotban lévő játékról kb olyan eséllyel lehet megmondani hogy mi lesz belőle mint egy festményről az első pár ecsetvonás után.
  • Caliph
    a planet explorers is tudja mindezt,bár még az ig készülőfélben van
  • RPG Assassin
    Hali!
    Kipróbáltam ezt a CsillagKohó Alfát. (StarForge) Hááát... ez annyira alfa még hogy képtelenség élvezni.
    Nem tudom kiválasztani miből építkezek. Úgy indul a játék mintha lefagyott volna. Kapásból lézerágyúkat tudsz lerakni amik azonnal lőnek mindenfele. Hogy mire? Nem tudom, de lőnek mint az öngyilkos.
    Az irányítás leírása eléggé zavaros. Például a sima favágásra is véletlenül jöttem rá. Az építkezés hihetetlen. Bal klikk jobb klikk és mindkettő ugyan azt teszi.
    Lehet később lesz valami kis buherálás még ezen bőven. Mert most mivel fps. És a karakter túlreagálja a környezetét képtelenség élvezni. Az idegesítő hangokról nem is beszélve.
    Mivel mindenhez igazodik a karakter, így ha az oszlopból amit felhúztál kihúzol egy kockát, hogy mégis feljuss, ahhoz tudás kell barátom mert a karakter normálisan ugrani nem tud. Egyszóval.

Lehet jó lesz. Lehet az lesz. Nem tudom. De most 10-ből -10 a pontozás.