10467
  • Ryder7
    Ilyen hibám nekem is volt már, még jó hogy beletekertem a videóba és észrevettem, mielőtt megjelent volna.

Amúgy, még mindig szép. :D
  • Csepo HD
    --Minecraft GLSL Shaders SEUS v10 ULTRA [FULL HD]--

Kezd kikészíteni a Sony Vegas harmadjára rendereltem újra a videót, mostanra sikerült, az előző videó közepén volt 20 másodpercnyi fekete képernyő, nem tehetek róra kérem aki tudja törölje az előző posztomat!
  • Pistike 007
  • Ryder7
    szép
  • Ryder7
    Az a baj, hogy a Zoomolás se megy. De egye fene, majd megoldom.
  • Csepo HD
    Minecraft: Hunger Games 2 + Shader mod

• kiss1990
    Ilyet nálam is produkált a játék, még 1.4-en is. Megoldást nem tudok, de nem is kerestem, térképből általában elég egy max méretű az áttekintéshez, és mellé Rei's minimap mod a finomabb felbontáshoz. Én legalábbis így navigálok.
  • Ryder7
    Az a gondom, hogy bugos a térkép. Amikor ugye megcsináljuk a térképet akkor ott ahol jobb klikkelünk rá, ott lesz a térkép középpontja. Legalábbis így kellene legyen, nekem viszont a karakteremet jelző "pont" a bal felső sarokba kerül és nem a térkép közepére.

Valakinek volt hasonó bugja? Esetleg megoldás rá? (MC 1.7.2-es verzió)
  • Bexter
    meg skypot nem szeressük :D
  • Fabio Capello
    Egy picit részleteznéd? Tematika, mekkora játékosszámot szeretnétek összehozni, "zárt" közösség lenne, vagy teljesen open world, ilyesmik.
  • hupe04
    Sziasztok! Szeretnék nektek ajánlani egy zártkörű, magyar RPG szervert.

November 30-ig szeretettel várunk minden játékost! Ha érdekel a dolog akkor keress meg skypeon! ;D

skype név: morsum2
  • Wreck86
    Miért kell seed? Random berakás az érdekesebb. :D
  • Pistike 007
    Fő a pozitív gondolkodás :D
  • szabii98
    -MINECRAFT SOROZAT ALERT-

Mivel jó fej vagyok, ezért belinkelem egyik osztálytársam sorozatát.
    Amit tudni kell róla, ugyanolyan tucat sorozat mint a többi(bocsi Tomi, ha olvasod:P), de nagyon ambiciózus a drága barátom, ezért adok neki esélyt hogy több feliratkozót szerezzen. :D
    Ez az első rész, többet nem is linkelek.
    Tudom, nem a legjobb ajánló, de kitudja, lehet valakit pont ez fog meg(kétlem).
  • Pistike 007
  • Stormbird
    Ugyanmá'... Internetről...
    A GALAXISból vazzze!! Az összes ismert csillagrendszerből...!
  • Lazarus
    az internetről
  • LeWyTy
    Az ilyen értetlen embereket bannolni kéne hogy észrevegyék magukat.
  • Malakai
    Meglepődnék, ha olvasna bármit is a topicban...
  • papi08
    Ez a szöveg csak nekem jelenik meg a banner alatt? :O

"Saját videósorozatnál csak az ELSŐ részt linkeld, az új részek megjelenését hozzászólásban jelezd, videó beágyazása nélkül! Aki szeretné, majd megnézi, nem kell még jobban lehúzni a topik töltési idejét."
  • kemszi2
    reggeltem rá. Innen szokott lenni valaki?
  • nab
    Hello

Hamarosan induló professzionális szerverhez keresek játékokat. A szerver nyílt béta fázisba került. Ez azt jelenti lehetnek még leállások de nem sok. Erős szerver (Ssd, 16 giga ram) 0/24 rendelkezésre állás. Az admin 30+ korosztályhoz tartozik. Nem 2 napra tervezem a szervert. A szerver után nem kell fizetnem fenntartási költséget mert egy céges hálózaton van. A mapot úgy védem mint a szent grált szóval nem fog elveszni semmi ami a többi szeron előfordul. Az admin főadmin volt az ard-nax -on, nem tapasztalatlan. A szerver fő célja egy 500 fős aktív közösség kialakítása.

A jelentkezőknek korhatár nincs, minimális elvárásaim a következők, tudjon olvasni, és hajlandó legyen betartani a szabályokat. A szerver 1.6.4 -en fut , eredeti és tört accal is fel lehet lépni.

www.origocraft.com

Regisztráltok az oldalra és belépés után megkapjátok a szerver címét.
  • Malakai
    Kell neki a bonemeal, ha nem úgy spawnol alapból, akkor nem nő, nem terjed magától.
    Legalábbis a tall grass eddigi viselkedéséből kiindulva.
  • Wreck86
    Szerintem, mc-ből kiindulva nőni fog,mint a fák.
  • Ryder7
    Értem, szóval azt mondod, hogy csinálok egy 1.6-ban egy világot ugyan azzal a seeddel, abba belerakom a részt ami a jelenlegi világomba kellene, majd ezt elkezdem játszani 1.7-ben.

Elméletileg működnie kellene.
  • LeWyTy
    A régebbi verzióval tuti működik.... ott átteszed egy új világba ahol még nem jártál be területet csak a spawnt akkor ha után azt 1.7ben játszod akkor az új területeken új cuccok lesznek nem? Elméletileg.
  • Ryder7
    Srácok, valaki nem tudja, hogy a MCedit az kompatibilis-e az úgy 1.7-es Minecrafttal? Mert átszeretném húzni a világom egy részét.
  • szabii98
    a két blokk magas fű magától is fog nőni(alap füves területen, ahol még pici fű van), vagy mindenképp kell rá bonemeal?
  • Zapper
    Jön a következő rész! Ha van kedved, tekintsd meg!
  • Wreck86

1.7-ben lesz pár új dolog. :)
  • Csepo HD
    Minecraft Fan art - LSzajmi (Simon)
  • Wreck86
    Bedrogozott gfx? :D
  • LeWyTy
    Közben megoldottam
  • LeWyTy
    Magyarázzátok már el hogy árjel el hogy ilyen legyen a minecraft mer megőrülök hogy ennyire hülye vagyok
  • Pistike 007
    Gyertek! :D
  • Fabio Capello
    Megnézném én is.
  • nab
    Elküldtem privátban.
  • ktomi22
    csatlakoznek Bexterhez :D es jelentekezek en is :D
  • nab
    Várom a további jelentkezőket, már van hozzá tört kliensem is. Akit érdekel írjon.
  • nab
    Elküldtem.