10467
  • LeWyTy
    Miért lenne? Ennél sokkal durvábbak is vannak
  • Pistike 007
    Ez vajon fake?
  • Freddycom
  • papi08
    Felkerült még kb 9-10 darab kép egy új épületrészről, és a belső térről. Kommenteket, véleményeket várnék :)
  • papi08
    A Textúra (wool) saját készítés, szóval ennél jobbat nem tudtam csinálni.
  • Malakai
    Én az egyszerű, alacsony felbontású (16x16, 32x32 főleg) pakkokat szeretem, realisztikusságra törekvés nem illik számomra a játékhoz, ahogy a magas felbontású textúrák is furán festenek egy ilyen kocka világban számomra. Azt viszont nem szeretem, amikor nagyon messziről is látszik a tiling (csempézett) és ez a rajzfilmesebb pakkoknál gyakori.

Csipem az alapra abszolút hasonlító, csak letisztultabb (egyszerűbb) ShortStuf7's Clean Design Pack-ot pl.
    Amik még viszonylag tetszenek a CUBISM, RomeCraft, Jolicraft, JohnSmith, Xenocontendi. Ezek jutottak eszembe.
  • iowa19
    fasza :D de a trexture nem szép :)
  • papi08
    Egy újat házat építek, ami csak fehér wool/fa/üveg-et tartalmaz, szóval a tűzeszközöket úgy gondolom, távol kellene tartanom..:D

3 db kép a külsőről:

egy-egy véleményt elfogadnék :)
    (az ajtó még cserélve lesz)
  • iowa19
    Hát jó, akkor mutass párat, ami neked tetszik :)
  • Malakai
    Nincs ilyen, hogy legjobb, különböző stílusok, mindenkinek más tetszik.
  • LeWyTy
    A MinecraftHungary Újra megnyitja kapuit... új map.
    Anno egész jó kis szerver volt... és most ismét publikus.
    Ha valakit érdekel http://minecrafthungary.com/index.php Kéne egy pár szóból álló bemutatkozót írni hogy még is ki vagy.

Remélem találkozunk :D
  • iowa19
    Valaki linkelne valami nagyon király texture packot? Melyik a legjobb? Ne terhelje annyir a a gépet :) Köszi
  • uscGhost
    :DDD 1:25-nél jól nyomatja a tehén :DDD
  • Pistike 007
    Ha 969 nézőből 7164-nek tetszik, akkor nem lehet rossz;D

• papi08
    Ohh, köszönöm :P :D
  • uscGhost
    minecraft.jar-ban tekerj lefelé és ottlesz a terrain.png fájl, az lesz az :D
  • papi08
    Neem tudjátok véletlen(vagy direkt) hogy melyik fájlban tudnám módosítani a fehér wool item textjét? Nagyon kellene.. kösziiii :)
  • Malakai
    Csináltam egy gyors tesztet, hogy tuti legyen. :)
    Netherrack begyújtva, fadeszkákkal pakolom körbe. Vízszintesen a megszokott 2 blokk kell, az után már nem gyullad ki. Felfele viszont 5 blokk.
    A láva távolságra úgy tűnik nem különbözik, csak sokkal gyorsabban gyulladnak be a dolgok.
    Függőleges-diagonálisan lehetne még tesztelgetni, de azt majd valaki más. :D
  • Pistike 007
    Nem úgy. Várj:D

OOO <- stone, wood, akármi
    OOO
    OOO
    FFF<- fire
    így mindig meg fog gyulladni:D

OOOO
    OOOO
    OOOO
    xFFF

így már nem;) (x = üres blokk)
  • papi08
    4 blokk volt a tűz teteje felett, és az 5. illetve a 6. blokkban egy-egy téglakocka volt. Mégis lángra kapott a piszok :D
  • Pistike 007
    Ha a tűz blokkja egy vonalban van akár 5 blokkra is a fentiekkel, akkor is meggyullad. Szóval a tűz ne érjen blokk élt.
  • papi08
    A tűz felett vagy 5 blokk távolság volt, mégis égett a tető mint a Reichstag..:DD

Egyébként ITT megtekinthető a házamról jelenleg 12 darab kép..észrevételeket, ötleteket szívesen fogadok...:D
  • Malakai
    Ja igen, írtad, hogy a 2 blokk távolságot betartottad, arra is figyelj, hogy az égő anyagtól (netherrack pl) és a felette lév tűztől is számold.

Bár számomra ez mind nem egészen egzakt, mert valahol meg látni néha, hogy 2 blokknyi közel van valami, mégse gyullad ki. :P
  • 38tibi38
    Köszi.
  • papi08
    Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
  • TaPeti
    A láva úgy jó, ha a láva szintjét nem látod, például vmi szobor szemeként, ha alulról nézed. Azért jó, mert folyamatos fényt ad, nem vibrál mint a tűz. Ha tűzzel akarod akkor mindenképpen a Netherracket ajánlom én is.

Mellesleg én is egyből Furnacera gondoltam :D
  • Malakai
    Ja kandalló, azt hittem, hogy csak egy újabb rossz fordítás a furnace-hez. :)

Ja oda nem a legjobb ötlet a láva, hanem begyújtott fa, vagy ami mégjobb a netherrack, mert az örökké ég, ahogy Capello írja. És igen, 2 blokkban éghető anyag ne, akkor se ha van köztük valami.
  • papi08
    Díszkandalló lett volna, de nem értem.. úgy volt megcsinálva hogy a netherrack körül csak téglakockák voltak. Igaz hogy azok mellett volt fa, de a tűztől minimum 2 object távolságra volt éghető anyag..no mindegy, inkább leteszek róla, mert a végén leég az otthonom :DD
  • Fabio Capello
    Ha díszkandallót csinálsz, a netherrack az, ami örökké ég. Lávánál, tűznél alapszabály, körülötte két blokkban ne legyen éghető anyag, mert akkor lehet tűzoltani.
  • papi08
    Na...első próbánál, a mennyezet is lángra kapott...xD
    De most legalább gyors voltam..az előző próbálkozásnál a ház összes fa része bánta a begyújtást..xD
  • Malakai
    Egy pár napja, ja. :)
    Kell is, minden 1.x verzióváltáskor több bug kerül bele, mint javítás.
  • Bozonc
    Upgrade van! -> V 1.7.2
    Ennyire javítgatják?
  • Malakai
    VIP hülyeség, csak ha fizetsz (támogatod az sg-t, hö).
  • TaPeti
    Még McEdittel lehet átrakni karaktert, amúgy nem SPCommando, hanem SPCommands. Keress rá az MCEdite, elmagyarázni nehéz, hogy hogy kell használni.
  • TaPeti
    Igen, mert utánanéztem gyorsan a Coalnak :D De amúgy kinek engedi szerkeszteni? Mert pl nekem nem :D
  • Bozonc
    érdekes az SPCommando, de nem megoldás.
    A kari a kapuban áll, és lefagy a játék..
    A mentésbe kellene belebuherálni, vagy esetleg nincs backup (előző) mentés valahol a save mappában?
  • Malakai
    Szerkesztettem, de akkor sokáig fogalmaztál, mert egyből hozzáfűztem. :)
  • TaPeti
    Hoppá, nekem előbb csak annyit írt ki a hozzászólásodnál, hogy Szén :O A többit lehagyta...
  • TaPeti
    Nemtalált, a láva, 1000mpig ég, a szén csak 80mp. A lávát vödörben kell betenni,de a vödör is elúszik asszem, de megéri.
  • Malakai
    Szén, vagyis a láva mostmár egy ideje.