10467
-
#2156 Miért lenne? Ennél sokkal durvábbak is vannak -
#2155 Ez vajon fake? -
#2154 -
#2153 Felkerült még kb 9-10 darab kép egy új épületrészről, és a belső térről. Kommenteket, véleményeket várnék :) -
#2152 A Textúra (wool) saját készítés, szóval ennél jobbat nem tudtam csinálni. -
#2151 Én az egyszerű, alacsony felbontású (16x16, 32x32 főleg) pakkokat szeretem, realisztikusságra törekvés nem illik számomra a játékhoz, ahogy a magas felbontású textúrák is furán festenek egy ilyen kocka világban számomra. Azt viszont nem szeretem, amikor nagyon messziről is látszik a tiling (csempézett) és ez a rajzfilmesebb pakkoknál gyakori.
Csipem az alapra abszolút hasonlító, csak letisztultabb (egyszerűbb) ShortStuf7's Clean Design Pack-ot pl.
Amik még viszonylag tetszenek a CUBISM, RomeCraft, Jolicraft, JohnSmith, Xenocontendi. Ezek jutottak eszembe. -
iowa19 #2150 fasza :D de a trexture nem szép :) -
#2149 Egy újat házat építek, ami csak fehér wool/fa/üveg-et tartalmaz, szóval a tűzeszközöket úgy gondolom, távol kellene tartanom..:D
3 db kép a külsőről:
egy-egy véleményt elfogadnék :)
(az ajtó még cserélve lesz) -
iowa19 #2148 Hát jó, akkor mutass párat, ami neked tetszik :) -
#2147 Nincs ilyen, hogy legjobb, különböző stílusok, mindenkinek más tetszik. -
#2146 A MinecraftHungary Újra megnyitja kapuit... új map.
Anno egész jó kis szerver volt... és most ismét publikus.
Ha valakit érdekel http://minecrafthungary.com/index.php Kéne egy pár szóból álló bemutatkozót írni hogy még is ki vagy.
Remélem találkozunk :D -
iowa19 #2145 Valaki linkelne valami nagyon király texture packot? Melyik a legjobb? Ne terhelje annyir a a gépet :) Köszi -
uscGhost #2144 :DDD 1:25-nél jól nyomatja a tehén :DDD -
#2143 Ha 969 nézőből 7164-nek tetszik, akkor nem lehet rossz;D
-
#2142 Ohh, köszönöm :P :D -
uscGhost #2141 minecraft.jar-ban tekerj lefelé és ottlesz a terrain.png fájl, az lesz az :D -
#2140 Neem tudjátok véletlen(vagy direkt) hogy melyik fájlban tudnám módosítani a fehér wool item textjét? Nagyon kellene.. kösziiii :) -
#2139 Csináltam egy gyors tesztet, hogy tuti legyen. :)
Netherrack begyújtva, fadeszkákkal pakolom körbe. Vízszintesen a megszokott 2 blokk kell, az után már nem gyullad ki. Felfele viszont 5 blokk.
A láva távolságra úgy tűnik nem különbözik, csak sokkal gyorsabban gyulladnak be a dolgok.
Függőleges-diagonálisan lehetne még tesztelgetni, de azt majd valaki más. :D -
#2138 Nem úgy. Várj:D
OOO <- stone, wood, akármi
OOO
OOO
FFF<- fire
így mindig meg fog gyulladni:D
OOOO
OOOO
OOOO
xFFF
így már nem;) (x = üres blokk) -
#2137 4 blokk volt a tűz teteje felett, és az 5. illetve a 6. blokkban egy-egy téglakocka volt. Mégis lángra kapott a piszok :D -
#2136 Ha a tűz blokkja egy vonalban van akár 5 blokkra is a fentiekkel, akkor is meggyullad. Szóval a tűz ne érjen blokk élt. -
#2135 A tűz felett vagy 5 blokk távolság volt, mégis égett a tető mint a Reichstag..:DD
Egyébként ITT megtekinthető a házamról jelenleg 12 darab kép..észrevételeket, ötleteket szívesen fogadok...:D -
#2134 Ja igen, írtad, hogy a 2 blokk távolságot betartottad, arra is figyelj, hogy az égő anyagtól (netherrack pl) és a felette lév tűztől is számold.
Bár számomra ez mind nem egészen egzakt, mert valahol meg látni néha, hogy 2 blokknyi közel van valami, mégse gyullad ki. :P -
38tibi38 #2133 Köszi. -
#2132 Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) -
TaPeti #2131 A láva úgy jó, ha a láva szintjét nem látod, például vmi szobor szemeként, ha alulról nézed. Azért jó, mert folyamatos fényt ad, nem vibrál mint a tűz. Ha tűzzel akarod akkor mindenképpen a Netherracket ajánlom én is.
Mellesleg én is egyből Furnacera gondoltam :D -
#2130 Ja kandalló, azt hittem, hogy csak egy újabb rossz fordítás a furnace-hez. :)
Ja oda nem a legjobb ötlet a láva, hanem begyújtott fa, vagy ami mégjobb a netherrack, mert az örökké ég, ahogy Capello írja. És igen, 2 blokkban éghető anyag ne, akkor se ha van köztük valami. -
#2129 Díszkandalló lett volna, de nem értem.. úgy volt megcsinálva hogy a netherrack körül csak téglakockák voltak. Igaz hogy azok mellett volt fa, de a tűztől minimum 2 object távolságra volt éghető anyag..no mindegy, inkább leteszek róla, mert a végén leég az otthonom :DD -
#2128 Ha díszkandallót csinálsz, a netherrack az, ami örökké ég. Lávánál, tűznél alapszabály, körülötte két blokkban ne legyen éghető anyag, mert akkor lehet tűzoltani. -
#2127 Na...első próbánál, a mennyezet is lángra kapott...xD
De most legalább gyors voltam..az előző próbálkozásnál a ház összes fa része bánta a begyújtást..xD -
#2126 Egy pár napja, ja. :)
Kell is, minden 1.x verzióváltáskor több bug kerül bele, mint javítás. -
Bozonc #2125 Upgrade van! -> V 1.7.2
Ennyire javítgatják? -
#2124 VIP hülyeség, csak ha fizetsz (támogatod az sg-t, hö). -
TaPeti #2123 Még McEdittel lehet átrakni karaktert, amúgy nem SPCommando, hanem SPCommands. Keress rá az MCEdite, elmagyarázni nehéz, hogy hogy kell használni. -
TaPeti #2122 Igen, mert utánanéztem gyorsan a Coalnak :D De amúgy kinek engedi szerkeszteni? Mert pl nekem nem :D -
Bozonc #2121 érdekes az SPCommando, de nem megoldás.
A kari a kapuban áll, és lefagy a játék..
A mentésbe kellene belebuherálni, vagy esetleg nincs backup (előző) mentés valahol a save mappában? -
#2120 Szerkesztettem, de akkor sokáig fogalmaztál, mert egyből hozzáfűztem. :) -
TaPeti #2119 Hoppá, nekem előbb csak annyit írt ki a hozzászólásodnál, hogy Szén :O A többit lehagyta... -
TaPeti #2118 Nemtalált, a láva, 1000mpig ég, a szén csak 80mp. A lávát vödörben kell betenni,de a vödör is elúszik asszem, de megéri. -
#2117 Szén, vagyis a láva mostmár egy ideje.