Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ennyi. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vizet pedig vödörrel tudsz kimerni.
De minden apróság megkérdezése helyett olvasgasd a már említett Minecraft Wikit.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Már csak az volna a kérdésem,hogy olyat lehet-e új tavat,vagy folyót,vízesést csinálni?Tehát nem egy már meglévõ állóvizet vezetek el,hanem én készítek egy újat,és ha lehet,akkor hogyan?
A választ ismételten elõre is köszönöm!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Puskapor:
Szén meg a leggyakoribb érc, egész magasan, gyakran felszínen is van:

(\__/) ( X.x) ( } . { )
Már csak annyi lenne a kérdésem,hogy szenet és puskaport honnan lehet bányászni?
Akik 20-a elött vették meg azoknak természetesen minden update ingyenes lesz.
Ha pedig mégsem akarsz kiadni érte pénzt, akkor nem kell játszani vele
Ebben lehet gyártani tárolásra alkalmas eszközt.
Wikin ott a craft lista, tényleg az a legegyszerûbb. 😊
Ez lenne a munkapad (workbench):
A Minecraft Wiki meg ajánlott. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezt tedd le valahová a földre és utána ezt használva kraftolhatsz, illetve raktárként is üzemel.
http://www.youtube.com/watch?v=qss4uy6C_g0&feature=fvst
1:45 körül a csávónak már 6 helye van a craftoláshoz,nekem viszont csak 4.Mit kell csinálni?
Segítséget elõre is köszönöm!
Én nagyon imádom ezt a játékot,de egész egyszerûen nem értem,hogyan kell craftolni.
Valaki segítsen legyen oly kedves!
Erre:

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egszerüen kiváncsi vagyok ezt hogy a francba sikerült összehozni 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha sötétet akarsz (bár minek? 😛), de hogy tutibiztos ne spawnoljanak, akkor megoldás az üveg padló, azon nem spawnol egyik se. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
www.minersclub.atw.hu
Hey0 mod,elõre épített városok,kedves adminok stb stb 😄
Többi info az oldalon!
Nem véletlenül alapitott céget, remélem ha sikerül 1-2 kicsit programozásban járatosabb embert felvennie már kevesebb gond lesz...
De most komolyan néha olyan bugok vannak a játékban amik annyira triviálisak, h nem értem hogy nem veszi észre, de tényleg...
Pl. mikor minecartban/csonakban ültél és nem töltötte be a következö pályarészt, és ezért crash-elt a játék, vagy ott van, h ha benne ülsz minecart-ban/csonakban és akkor semmisül meg akkor is crash-el a játék.
Olyan sikegyszerü hibák vannak néha benne amiket egy kis jozanparaszti ésszel eszébe kellett volna jutnia.
Vagy például amit máig nem értek:
Mi a francért kell 2 különbözö klienst fejleszteni, külön fejleszti a single-t és a multi kliens-t nem értem miért, amikor sokkal egyszerübb lenne ha egyszerüen csak a multi lenne az alap, és single-ben meg ugye csak te lennél a szerveren. Mint ahogy a legtöbb játék ahol van multi opcio igy csinálja.
Arrol nem is beszélve, h java-ba irja az egészet...
A forumon pl. már valaki elkezdett csinálni egy c++ szervert ami már most sokkal jobb mint a java szerver pedig még csak annyit tud, h ki lehet venni a blokkot meg visszarakni.
Nem a játék a szar, csak notch kevés hozzá. De mivel most alapitott céget igy szvsz esélyes, h megugrik a játék szinvonala hogyha valaki olyan odatéved aki kicsit komolyabb szinten üzi a programozást.
szarral minek játszol?
u dont have to listen anybody else but me
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Rakat bugot kaptunk 😄
Amugy az inventrory-mat sikerült elveszteni.
A tilos tüzet gyújtani azt vedd úgy hogy más fa házát vagy bármi fa cuccát ne gyújtsd fel,magyarul tilos a griefing
IP:
petaki.sytes.net
Hétköznap körülbelül 4-5 órától este 9ig megy
Hétvégén 10-11 órától este 10ig
Fontosabb dolgok
Tilos tûzet gyújtani,ha kell admin ad
Tilos a láva
Bármi felgyújtása kicket eredményez
/item mûködik
/warp mûködik
Plugin berakva a kocka visszatermés ellen
PeTaki néven megtaláltok a szerveren...
Egyéb adminok: Roru,Atidzso
Addig pedig nem találok magyar szervert... :/
Eléggé megtudja könnyiteni a szállitást.