10467
-
#2116 Még egy furcsa kérdés. Kandallóban melyik anyag ég leghosszabb ideig? :D -
#2115 őőő. netherben régóta robbanik az ágy?
XD -
#2114 Ez mondjuk nyilvánvaló is lehetett volna számomra...:D
Köszönöm mindenkinek! :) -
uscGhost #2113 ...mély a medence... sry csak fáradt vagyok -
uscGhost #2112 Én úgy szoktam hogy pl 2 block mély a víz és az alsó blockot befedem földdel aztán rá a vizet utánna meg kiütöm alóla a vizet :D -
#2111 Elég macera, itt egy tutorial video, jobban elmagyarázza, mintha leírnám. :)
-
#2110 Addig öntögesd a vizet a folyós részre, míg ki nem simul az egész:) -
#2109 Nem szoktam multizni, de erre felenged.
188.241.247.159:25565 -
#2108 Sziasztok. Hogy tudok sima állóvizet kreálni? Medencéhez kellene, de ha vödörből öntöm akkor van sodrása, pedig egy szintben van az egész alja....Köszi :) -
38tibi38 #2107 Melyik szerveren szoktál lenni? Megadod az IP-jét? -
#2106 De Bozoncot igen^^
jajistenemmár.:D -
uscGhost #2105 Hát de nekem nincs rá szükségem engem nemérdekelnek ilyenek :D -
#2104 Nekem se eredeti, de tudok multizni. -
#2103 Zsebpénzed van? :)
Vagy itt a nyár, menj el nyári munkára ... már a Mekiben eltöltött 2 nap után is simán meg tudod venni :))) -
#2102 Hát csak hogy ma éjjel jön:P -
uscGhost #2101 Mitkezdjek vele? :D -
#2100 The MC1.7 version of SPC should be out between 8-11.59pm AEST (UTC+10) tonight (Monday 4th July). If you can't wait there is a very buggy development build out on page 526 which will work on MC1.7
Thanks for all your support. -
38tibi38 #2099 Hali.Hát elvagyok itt magammal single-be,már egész jól haladok de egyszerűen nem tudom,hogy most mit csináljak. Multizni nem tudok mert nem eredeti,és én szívesen megvenném de a szüleim egyből azt mondanák,hogy "minek neked megvenni,letudod tölteni az internetről" Na ja csak hiába magyaráznám nekik,hogy nekem az eredeti kell és,hogy ez egy tört verzió úgysem értenék meg.Már tört szerókat próbáltam hamachival de szinte már egyiksem létezik,csak is egy be tudtam még belemenni de az IP beírásánál azt írja connecting to server és nem történik semmi... -
#2098 Jaja, sztem már nem kell sokat várni. -
uscGhost #2097 Érdekes nekem a legelső találat az :D de még nincs 1.7-re -
Bozonc #2096 Pistike007!
Köszi a választ!
Az SPCommando-t azt hol találom, mert minden vacakot beadott a google, csak amit szerintem használni tudnék, olyan nincs..:( -
#2095 Köszönöm szépen! :) -
#2094 toomanyitems -
#2093 Bocsi a dupla post-ért, de: Lehet most csúnyán fogtok rám nézni, de mi a neve annak az addonnak, amivel az Inventoryból bármilyen objectet le lehet spawnolni? Nincs türelmem ismét kiégetni/kibányászni minden cuccost...köszönöm! :) -
#2092 Azért köszi a válaszokat ! :) -
uscGhost #2091 Úgytünik -
#2090 Sajnos nem használtam :( Akkor ugye bukta az egész? :( -
uscGhost #2089 Velem is volt már ilyen, ha használtál seedet akkor indítsd el ugyan azzal a seeddel és akkor jó lesz énis legeneráltam és minden ott volt ahol hagytam kivéve a cucc ami nálam volt. -
#2088 Nagyon kib**zott velem a Mine..:(
Épp kész voltam a házammal, és minden vacakkal(berendezések, dekorációk), a teraszból volt hátra 2 db object, erre villant egyet a kép, a gépem újraindult, azóta a Single-ben nem találom az eddig játszott világom :(
Nem lehet valahol vissza állítani? nincs kedvem újra 2 napig építgetni..:( -
#2087 Felteszed a SPCommandot és "hazamész"
Más most nem jutott eszembe:D -
Bozonc #2086 Sziasztok!
Belefagytam a valóvilágban a Nether kapuba..
Hogyan lehetne kipiszkálni onnan a karakterem?
A játék állást csak törölni lehet? -
uscGhost #2085 Azigen -
-
#2083 Kb ilyen, igen ez nagyon jo :D -
#2082 Hát pedig mi is csináltunk ilyet, igaz nem egyezett meg 100%-ig ezzel, nagyobb volt. -
#2081 Wáá gyerekek kitaláltam a 4x4es piston kaput csak már nem tudom megcsinálni mer késö van,, de az elv müködik :D
Söt még nagyobb is lehet -
#2080 Piston tud pistont mozgatni ami mozgat egy másikat? -
#2079 Ma többen is megpróbáltuk a szerón, kb 2 óra hosszán át szenvedtünk , és kijelentem hogy EZT a fajta kaput Nem lehet megcsinálni.
A videóban egy, két megoldás eleve nem működik a játékban.Módosításokkal sem működik, mert mindig hibába ütközöm, már nagyjából ment is de becsukni nem lehet. -
#2078 Minecraft hungary (privát) -
#2077 Ez melyik szerveren van?