Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Képek alapján jól néz ki ... a játékban is?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A vödör víz is nagy igazság, illetve mindig legyen nálad valami nem éghetõ blokk. Sajnos ezeken a szinten megvan az a rossz tulajdonság, hogy konkrétan bármikor lávába üthetsz, szóval figyelj oda, és azonnal reagálj. Nincs is rosszabb amikor két órányi bányászmunka megy a levesbe, mert belepottyansz a lávába.
Ha indítanék egy szervert egyszerû teljesen normal túlélõs szorakozós témával érdekelne valakit a dolog?(eredeti)
1.Szabálya lenne MAXimális fegyelem és értelmes építmények.
Csak az lenne még kérdésem hogy win7-en ment a szeróm eddig... a mappákat ha átrakom linux szeró adatai helyáre akkor jó lesz ez a map ott is?
Nem dob le netrõl... elkezdek multizni és egyszerûen csak ledob a játékkal ezzel a hibával körülbelül félpercenként :S
Szal ne rakjam újra a gépet?
Jah és ezt letudnátok nekem magyarul írni? (Vezérlõpultig eljutottam)
Click the following
Start Button -> Control Panel -> Hardware and Sound -> Device Manager -> Network Adapters
Right Click the Atheros Card -> Properties -> Advanced
Select Transmit Buffers, and change the value from 256 to 512.
***Select Each of the things with "Checksum Offload" and disable them.
Click Okay
Run Minecraft
(\__/) ( X.x) ( } . { )
vagy a legujabb hálokártya driver megoldja(esetleg egy régebbi)
vagy hálokártyát kell cserélni
persze nem a hálokártyád a szar, hanem notch cseszett el valamit, de jelenleg csak ez a 2megoldás, meg amit #774-ben irtam oldja meg
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- ujrahuzni a geped
- uj halokartyat venni
ezek akkora boduletes marhasagok 😉
ezzel az erovel vehetnel uj monitort is 😉
ez teljesen java related cucc ismert bug notcherror
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Click the following
Start Button -> Control Panel -> Hardware and Sound -> Device Manager -> Network Adapters
Right Click the Atheros Card -> Properties -> Advanced
Select Transmit Buffers, and change the value from 256 to 512.
***Select Each of the things with "Checksum Offload" and disable them.
Click Okay
Run Minecraft
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
illetve az lenne a kérdésem, h ilyenkor a netröl is ledob v csak a játékbol rug ki?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Azt a tüzet vagy mit<#vigyor3>#vigyor3>
-Java
-NETframework
-VGAdriver
Vagy ha semmi sem jó talán rakd újra a gépet hátha jó lesz.
Még nincs meg eredetiben a játék, de már üzletelgetek érte. Az lenne a problémám, hogy fenn vok egy szerveren, körülbelül fél perc után ledob ezzel a hibával:
"Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset"
Nos utána néztem MineCraft fórumon, és több embernek is van ilyen problémája. A kérdésem a következõ lenne, hogy nem tudnátok e gyógyszert mondani ez ellen a "tünet" ellen? Nagy szépen megköszönném. Elõre is köszi, Erik voltam.
Valaki légy szíves segítsen...
Csak mér ilyen bonyolult.
Vagy kisvasút, csak mér kell olyan sok vas<#shakehead>#shakehead>?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(csak mer multkor valahol beszóltak valakinek hogy mér ilyen durva zenének kell szólnia egy ilyen játék alatt<#eplus2>#eplus2>)
Majd holnap kiderül<#nevetes1>#nevetes1>
Elõször csinálsz 1 föld oszlopot amilyen magasat akarsz csinálni és mindig a fölsõt kibont helyére kerítés és így lefele.
"vékony csak a kocka közepén van...1/9"
Ezt nem tudom értelmezni. 😄
Gyémántal meg peched van, áss tovább! 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
-azthittem a sandstone az agyag...
-a clay-ból mér lehet ilyen keveset találni?vagy csak nincs szerencsém?
Hogy tudok faoszlopot csinálni?
-vékony csak a kocka közepén van...1/9
Hogy jutok el a pokolba... vagy mi az?
-ez akkor oké
Qrvasokat áskálódtam... miért nem találtam még gemet?
-eljutottam a bedrockig... rohadtsokat áskálódtam és nem találtam "gyémántot"
:/
"Hogy tok követ csinálni?(amibõl a tégla készül....vagy csak találni lehet)"
- Sehogy, kõböl nem lesz tégla, agyagból lesz tégla. Agyagot vízparton keress, alap textúrákkal így néz ki egy agyag kocka.
Furnaceben ezt kisütöd téglává és négy táglából lesz egy építhetõ tégla blokk.
"Hogy tudok faoszlopot csinálni?"
- Nem teljesen értem, de szerintem annyi, hogy ne készíts deszkákat a fából, hanem hagyd meg, úgy lerakod olyan mint a sima fa.
"Hogy jutok el a pokolba... vagy mi az?"
- freddy eleget írt... 😊
"Qrvasokat áskálódtam... miért nem találtam még gemet?"
- Gem alatt gondolom a gyémántot érted, de kis angol javítás, a gem drágakövet jelent, így pl a lapis lazuli is beleesik. 😊 Az alsó 19 szinten fordul elõ a gyémánt, vagyis áss le bedrockig és onnan lehet bányászkodni fölfele bányaágakat elindítva. Nekem annó a legelsõ bedrock ásásomkor seperc alatt összejött 7 gyémánt. 😊
Szerk: A kék ércek közül a világoskék, fehér részekkel a gyémánt, az élénk, teljesen kék (sötétebb) a lapis lazuli.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
2.) A feldolgozatlan fát egymásra rakod, gondolom én...
3.) Obszidiánt (láva és víz találkozásánál alakul ki) 4x5-ös felállásban rakod (csak gyémántfejû csákánnyal lehet kinyerni asszem), és meggyújtod a belsejét (kovakõ + acél kombóval)
4.) Nem volt még szerencséd. Én belefutottam már kb 15-be.
Hogy tok követ csinálni?(amibõl a tégla készül....vagy csak találni lehet)
Hogy tudok faoszlopot csinálni?
Hogy jutok el a pokolba... vagy mi az?
Qrvasokat áskálódtam... miért nem találtam még gemet?