10467
-
#2716 Megoldódott, köszönöm.
Egy kis újítás az emlékmű' mögött:D:
(bocs a dupláért:)) -
#2715 Köszönöm, csak annyi a gond hogy 1.3-ban ilyen opció nincs :D -
#2714 ESC-> Options -> Video Settings -> GUI Scale. -
#2713 Ez egy egyszerű textúra módosítás általam készítve :DD -
uscGhost #2712 Sajnos én nem tudom, de tetszik az ablak kereted, nem egy színű? Én csak körbekerítem 1 színnel oszt csá hogy csináltad?? Érdekelne :D -
#2711 Nem tudja valaki, hogy mitől változott meg minden módosítás nélkül az inventory mérete? Elég kellemetlen ilyen hangyap*csnyi gombokat nyomkodni, de ha esc-et nyomok, az ott lévő gombok is ugyan ilyen aprócskák..:(
-
#2710 Nagy baj nem lett...már újraépítettem a kieső részeket xD -
uscGhost #2709 xXtamasXx igazad van lehet kellene egy külön fórum ennek :D -
atosz15 #2708 persze azért jöttem, hogy naponta 100x telefloodoljam a fórumot, nézdmármeg azelőtt mikor írtam ki... -
uscGhost #2707 Gondolom azé jöttél most is csak visszaolvastál -
#2706 Mindenki húzzon el rajtad kívül? :D -
uscGhost #2705 Aranyos -
atosz15 #2704 oszt akkor mivan ha itt hirdetek? nemtetszik el lehet húzni! -
#2703 Lehet félnem kellene :DD
-
nagydee #2702
na talán most... -
nagydee #2701 bocs. ez nekem még nem megy....
http://youtu.be/PxtuA6jlUZ0 -
nagydee #2700 <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/PxtuA6jlUZ0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> -
#2699 Igen, az 1.7-el próbáltam :) -
#2698 Asszem 1.6 óta részletesebben be lehet állítani a dolgokat, próbáltad h feletszed a legújabbat és lejjebb veszed a grafikát, a render distancet stb? -
#2697 Eddigi tapasztalatok alapján igen :)
Grr: Köszönöm. :) -
#2696 Eléggé valószínűtlen, hogy lenne. -
#2695 Nem vágom, az újabb verziókhoz jobb gép kell? -
#2694 Jó akkor mondom úgy: Jelen pillanatban nincs keret egy újabb gép beszerzésére, így maradnom kell ennél a verziónál. De inkább tárgytalan a dolog :) -
#2693 Az a vidi valószínűleg egy modot mutatott be, amiben az obsidianból is lehetett készíteni cuccokat. -
#2692 A jobbaknak(admin) az 1.7 is classic -
popyrec #2691 Az obsidiánra visszatérve láttam olyan vidit amiben csináltak belőle mindenféle eszközt de akkor a legjobb az a gyémánt ha jolsejtem :D -
#2690 Jó, akkor most hagyjuk a hülyeséget, és vegyük komolyan a kérdésem.:)
Köszönöm. :) -
#2689 -
#2688 Most nagy nevetés tárgya leszek, de nem tud valaki Honbéli 1.3-as szerót? :DD -
#2687 Lehet kéne a banner alá egy linket tenni, hogy "Magyar szerverek" és ott lenne felsorolva az összes. -
uscGhost #2686 Úgy birom az ilyeneket aki a hét minden napján hírdeti a szerverét, nekem mikor volt szeróm egyetlen egyszer hirdettem itt, jöttek vagy 5-en és kész minek itt hírdetgetni minden nap, fejezzétek már be mert engem kib*szottul idegesít.
-
atosz15 #2685 Minecraft szerver
tört szerver, dedikált(nem hamachis), laggmentes, sok plugin, telek védés, jelentkezni felül a honlapon -
#2684 Az egy saját gyapjú textúra, még a régi házam miatt kellet átalakítanom az alap textúrát, és úgy maradt :) :D
Köszönöm :) -
uscGhost #2683 Az hótömb a zászlóba, vagy a saját készítésű gyapjú textúrád? :D Én is saját készítésű textúrákat használok :D Amúgy nemrossz ház :) -
#2682 3 új kép a házamról:
Egy apró emlékmű:
És a kedvencem:
-
aknakukac96 #2681 Videók a szerverről:
-
aknakukac96 #2680 Akit érdekel a szerverem:
Itt lehet jelentkezést írni: [email protected]
Amit nyújthatunk nektek:
-Laggmentesség
-24/7 szerver futtatás
-Baráti közösség
-Rendes adminok
(Lehet, hogy ezek mind közhelyeknek tűnnek, de nálunk ez nem átverés!)
A szerveren 4 város található.A 4.-ben van még üres telek.
U.I:Bocs, ha reklám szaga volt.
-
#2679 Ajj 1.3-hoz nincs ilyen lehetőség :(
S ha kerítéssel elválasztanám? akkor oda spawnlolnak? :/ -
#2678 Ahh, értem, köszönöm:) utána is járok :) -
#2677 Rezidential vagy mi a plugin neve... és ki lehet vele a megadott területen kapcsolni a mobokat.
De nemtom hogy működik.