Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Ez de jó<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Malakai
Hasonlót, vagy ezt próbáltam, de én nem szeretem annyira, hogy kilóméterrõl látni a csempézetségét.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Laza
Valaki próbálta már a Tronic Texture Packot?
Képek alapján jól néz ki ... a játékban is?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

REPS0L
😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

LeWyTy
Creeper?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fabio Capello
Igen, nagyjából igaz. Gyémántot 16 és 1 között találni, megkockáztatom, nekem a legtöbb 13-15 között volt, talán érdemes ott furkálni.

A vödör víz is nagy igazság, illetve mindig legyen nálad valami nem éghetõ blokk. Sajnos ezeken a szinten megvan az a rossz tulajdonság, hogy konkrétan bármikor lávába üthetsz, szóval figyelj oda, és azonnal reagálj. Nincs is rosszabb amikor két órányi bányászmunka megy a levesbe, mert belepottyansz a lávába.

LeWyTy
Egy kérdés mindenkihez...
Ha indítanék egy szervert egyszerû teljesen normal túlélõs szorakozós témával érdekelne valakit a dolog?(eredeti)
1.Szabálya lenne MAXimális fegyelem és értelmes építmények.

Csak az lenne még kérdésem hogy win7-en ment a szeróm eddig... a mappákat ha átrakom linux szeró adatai helyáre akkor jó lesz ez a map ott is?

Köszi srácok 😄 Majd hamarosan elkezdem "átvizsgálni" a javaslatokat.
Nem dob le netrõl... elkezdek multizni és egyszerûen csak ledob a játékkal ezzel a hibával körülbelül félpercenként :S
Szal ne rakjam újra a gépet?

Jah és ezt letudnátok nekem magyarul írni? (Vezérlõpultig eljutottam)
Click the following
Start Button -> Control Panel -> Hardware and Sound -> Device Manager -> Network Adapters
Right Click the Atheros Card -> Properties -> Advanced
Select Transmit Buffers, and change the value from 256 to 512.
***Select Each of the things with "Checksum Offload" and disable them.
Click Okay
Run Minecraft
Malakai
Itt már nem a probléma megoldásán vitatkoztok és a tényeket is ugyanazt mondjátok lényegében, csak arról más a véleményetek, hogy egy játékbugért megéri-e új hálókártyát venni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Ez így mûködik?<#wow3>

Zomil
olvasgatni kéne mielött baromságokat irsz...ez hálokártya probléma(notch már jo ideje nem fixelte), és az orvosolására jelenleg 2 megoldás van:
vagy a legujabb hálokártya driver megoldja(esetleg egy régebbi)
vagy hálokártyát kell cserélni

persze nem a hálokártyád a szar, hanem notch cseszett el valamit, de jelenleg csak ez a 2megoldás, meg amit #774-ben irtam oldja meg

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LeWyTy
Ezt láttuk már? rohattnagy<#taps>

1.5-ben a villámlás elégetheti a fából készült építményeket és vastömbbel kell villámhárítót csinálni rá - én ezt hallottam , mondjuk nem rossz ötlet csak hát eszi a vasat rendesen

AnarchoiD
csak 2 dolog amit NE csinalj )es amit masok mar felsoroltak)

- ujrahuzni a geped
- uj halokartyat venni

ezek akkora boduletes marhasagok 😉

ezzel az erovel vehetnel uj monitort is 😉

ez teljesen java related cucc ismert bug notcherror

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

LeWyTy
Nemtom csak eszembejutott... máshol a java melett ezt is kelett... csak már nem emlékszem mi volt az.

Zomil
illetve még van egy ilyen megoldás:
Click the following
Start Button -> Control Panel -> Hardware and Sound -> Device Manager -> Network Adapters
Right Click the Atheros Card -> Properties -> Advanced
Select Transmit Buffers, and change the value from 256 to 512.
***Select Each of the things with "Checksum Offload" and disable them.
Click Okay
Run Minecraft

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Probáld frissiteni a hálokártya driver-jét, ha nem oldja meg problémát akkor venned kell egy másik hálokártyát :S

illetve az lenne a kérdésem, h ilyenkor a netröl is ledob v csak a játékbol rug ki?

AnarchoiD
a.net nek mi a halal koze van az mchez?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

LeWyTy
A chain shieldhez honnan szedem az alapanyagot?
Azt a tüzet vagy mit<#vigyor3>

LeWyTy
Én max annyi hogy próbáld frissíteni a:
-Java
-NETframework
-VGAdriver
Vagy ha semmi sem jó talán rakd újra a gépet hátha jó lesz.

Sziasztok!
Még nincs meg eredetiben a játék, de már üzletelgetek érte. Az lenne a problémám, hogy fenn vok egy szerveren, körülbelül fél perc után ledob ezzel a hibával:
"Internal exception: java.net.SocketException: Connection reset"
Nos utána néztem MineCraft fórumon, és több embernek is van ilyen problémája. A kérdésem a következõ lenne, hogy nem tudnátok e gyógyszert mondani ez ellen a "tünet" ellen? Nagy szépen megköszönném. Elõre is köszi, Erik voltam.
Valaki légy szíves segítsen...
LeWyTy
Csak elkészült<#eplus2>

LeWyTy
A következõ projektem am egy elektromos hálózat.
Csak mér ilyen bonyolult.

Vagy kisvasút, csak mér kell olyan sok vas<#shakehead>?

Malakai
Szerintem az sokat könnyít majd rajta, hogy nem kell szarakodni a boosterekkel. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Freddycom
Nagy hevvel en is mindig eltervezem, h namarmostpedig kiepitem a halozatot, aztan lofasz sincs belole soha. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

cool.. pláne h sose használtam még minecartot 😄
Malakai
1.5-ben lesz power rail, nem kell már több bugos booster, ráadásul aranyból készül vas helyett, így már az aranyat is lehet majd hasznosítani.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Am EZ A ZENE megy a videó alatt.
(csak mer multkor valahol beszóltak valakinek hogy mér ilyen durva zenének kell szólnia egy ilyen játék alatt<#eplus2>)

LeWyTy
Majd kiderül<#eljen>

Freddycom
Remélem pénteken (akkor leszek otthon) már tudok csatlakozni probléma nélkül.

LeWyTy
Jepp<#nyes> de kb 80-90% az én munkám<#rolleyes>

Freddycom
Ez a multis vityillótok?

LeWyTy
Ezaz már csak 196perc<#nevetes1>
Majd holnap kiderül<#nevetes1>

LeWyTy
<#worship><#ijedt>

elkéstem xD
Kerítés oszlopra gondol.
Elõször csinálsz 1 föld oszlopot amilyen magasat akarsz csinálni és mindig a fölsõt kibont helyére kerítés és így lefele.
Amire te gondolsz az valójában egymásra pakolt kerítés. Csinálsz kerítést (3x2-es alakban raksz lécet a crafting tableben) és azokat egymásra pakolod. Pontosabban egymás alá, mert kerítést csak tömör blockra tudsz rakni, tehát fentrõl lefelé kell megcsinálni az oszlopot úgy, hogy leraksz egy blockot (teszem azt dirt), rárakod a kerítést, kiszeded a blockot, eggyel lejjebb rakod, és így tova.....
Malakai
Tudom, régi, de a gyémántoskodás miatt eszembe jutott... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Clay ritka (még így is, hogy mostmár gyakoribb, mint alfában volt), gondolom, hogy az egyébként elég erõs téglafal is ritka legyen. Nekem mondjuk annyira nem hiányzik, nem szeretem a piros házakat. 😄

"vékony csak a kocka közepén van...1/9"
Ezt nem tudom értelmezni. 😄

Gyémántal meg peched van, áss tovább! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Minyá csinálok a lewyty rezidenciáról 1 videót mer unatkozom<#vigyor1>

LeWyTy
Hogy tok követ csinálni?(amibõl a tégla készül....vagy csak találni lehet)
-azthittem a sandstone az agyag...
-a clay-ból mér lehet ilyen keveset találni?vagy csak nincs szerencsém?

Hogy tudok faoszlopot csinálni?
-vékony csak a kocka közepén van...1/9
Hogy jutok el a pokolba... vagy mi az?
-ez akkor oké
Qrvasokat áskálódtam... miért nem találtam még gemet?
-eljutottam a bedrockig... rohadtsokat áskálódtam és nem találtam "gyémántot"
:/

Malakai
Szerintem a csigavonalas fatönk pont jópofa. 😊

"Hogy tok követ csinálni?(amibõl a tégla készül....vagy csak találni lehet)"
- Sehogy, kõböl nem lesz tégla, agyagból lesz tégla. Agyagot vízparton keress, alap textúrákkal így néz ki egy agyag kocka.
Furnaceben ezt kisütöd téglává és négy táglából lesz egy építhetõ tégla blokk.

"Hogy tudok faoszlopot csinálni?"
- Nem teljesen értem, de szerintem annyi, hogy ne készíts deszkákat a fából, hanem hagyd meg, úgy lerakod olyan mint a sima fa.

"Hogy jutok el a pokolba... vagy mi az?"
- freddy eleget írt... 😊

"Qrvasokat áskálódtam... miért nem találtam még gemet?"
- Gem alatt gondolom a gyémántot érted, de kis angol javítás, a gem drágakövet jelent, így pl a lapis lazuli is beleesik. 😊 Az alsó 19 szinten fordul elõ a gyémánt, vagyis áss le bedrockig és onnan lehet bányászkodni fölfele bányaágakat elindítva. Nekem annó a legelsõ bedrock ásásomkor seperc alatt összejött 7 gyémánt. 😊
Szerk: A kék ércek közül a világoskék, fehér részekkel a gyémánt, az élénk, teljesen kék (sötétebb) a lapis lazuli.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Gyémánt?... az a kék gem?

Freddycom
1.) Én nem tudom
2.) A feldolgozatlan fát egymásra rakod, gondolom én...
3.) Obszidiánt (láva és víz találkozásánál alakul ki) 4x5-ös felállásban rakod (csak gyémántfejû csákánnyal lehet kinyerni asszem), és meggyújtod a belsejét (kovakõ + acél kombóval)

4.) Nem volt még szerencséd. Én belefutottam már kb 15-be.

LeWyTy
Am a fa évgyûrûit qrvára eltalálta.... én nem láttam még spirál alakút<#duhos2>

LeWyTy
Am pár kérdés....

Hogy tok követ csinálni?(amibõl a tégla készül....vagy csak találni lehet)
Hogy tudok faoszlopot csinálni?
Hogy jutok el a pokolba... vagy mi az?
Qrvasokat áskálódtam... miért nem találtam még gemet?

Malakai
Nem kell mérgelõdni, ezért mondtam, hogy relatív. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Szerintem az alap sokkal szebb<#gonosz3>

Malakai
A Balea-hoz nem kell modloader...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berlinboy6329
Semmi..Ez a mod loader elbaszta az egészet...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/