10467
-
#2796 Miattam vitázhatunk olyan dologról amit én építettem égetett és bányászott anyagokból :P :DD -
uscGhost #2795 Jóvan nem magyarázod meg, addolt ház oszt csá téma lezárva -
#2794 Te, "hallod" annyi kő van ezen a nyomorult szigeten hogy 3 Dunát lehetne vele rekeszteni :DD Szerinted miért van kőből az egész felső rész? xD -
uscGhost #2793 Szürke whoolnak tünik xD Akkor meg fotózd le azt a helyet ahonnan a sok követ kiszedted XD MOST! :D -
#2792 ;)
Amúgy ki mondta hogy az szürke wool?:P Sima Stone Slabs egy kis textúra módosítással, így a "szép" (ez relatív kinek tetszik) megjelenés mellett a ház teljes mértékben tűzálló marad, ha netán kandalló is készülne a belső térbe :P :D -
#2791 rakott palacsinta -
#2790 szevrer? -
HegiD #2789 -
uscGhost #2788 Bocsánat nem akartalak sértegetni, csak kicsit gyanús hogy honnan van ennyi tégla meg szürke whool :D Mert ha 1.7-el játszanál megérteném mivel több whoolt dob a bárány és több a polip is. -
#2787 Ja és még valami. Segítettem Neked megtalálni egy helyet, koordinátát adtam, seedet adtam. Azért az ember nem vár köszönetet mert egy jól működő társaságban az ilyen alap dolog, de hogy utána a becsületemet sértegeted, amire semmi okod illetve bizonyítékod nincs, na ahhoz kell bőr :) -
#2786 Olyan nem jutott eszedbe hogy a ház kinézetének érdekében eltávolítottam a feleslegesnek ítélt eszközöket? Nem kell mindenkit a legrosszabb színben beállítani, és senkihez nem kell senkit hasonlítani. Pacsi. :)
u.i.: és kérlek, előbb gondolkodj, s utána vesd "papírra" a beszólásaidat :) -
uscGhost #2785 Most gyorsan lefogsz rakni párat és lefotózod.. -.- -
uscGhost #2784 Sehol egy kályha amibe kisütötted volna a téglát vagy az üveget. -.-' -
#2783 Miről beszélsz? :O -
uscGhost #2782 Szép, összeaddolt ház xD -
#2781 Sajnos olyan ablakot és ajtót nem tudok csinálni amilyent szeretnék, szóval ez még nem egy tökéletesen kész ház :D -
#2780 Akinek ilyen kérója van, az mindent a törlesztésre fizet, ergo láda sem kell. -
#2779 hmm...megfontolandó :DD -
#2778 Ládák? -
#2777 Pince (még) nincs, meg amúgy sem tudnék oda mit rakni, így is bajban vagyok néha hogy-hogy töltsem ki a teret..:D
De itt van pár(7) darab kép..talán nagyon nem lassítja le a topikot:)
[IMG]http://www5.picturepush.com/photo/a/6247203/1024/Minecraft-New-House2/2011-08-05-21.25.57.png
[/IMG]
Csak nem lassulunk be :P :D
-
#2776 Pince nincs? Jah, és a belsejéről is jöhetnek képek. :p -
#2775 Még pár apró módosítás az új házamon(azt hiszem ez lett eddig a legjobb házam):
Terasz:
Szerintetek? -
#2774 ma velem 2 óráig játszotta ezt.... -
#2773 akinek nincs pénze egy szerver fenntartásához, az ne csináljon... :) -
#2772 Ez a szerver olyan, mintha rabszolgák éhbérért játszanának rajta :D -
#2771 cant connect to minecraft.net -
#2770 Vajon miért reklámoznak agyba-főbe szervert emberek? SPAM -
huti20 #2769 Ez tényleg durva.. :D Nekem pl. emiatt ment el a kedvem, hogy kipróbáljam a szervert :D Maradok a Coldline-on :D Vagy tudtok jobbat? :P -
#2768 Kicsit túlzás így ráerőltetni az "Ingyenes támogatást" a játékosokra..főleg ilyen szöveggel:
"Még egyszer hangsúlyozom vissza tudjuk nézni ki mennyit kattintott és ha csalást vagy hazúgságot találunk akkor azt nem fogjátok megköszönni!
A hibás képeket nem fogom elgodani szóval figyeljetek oda!"
Vagy csak én érzem ezt elég durvának? :) -
xalyy #2767 A honlapot kifelejtettem: http://atmos-craft.eu/ -
xalyy #2766 Üdv!
A továbbiakban be fogom mutatni az Atmos Craft magyar minecraft szervert!
Jellemzők:
-Laggmentes
-Non-stop
-VPS-ről (Virtuális Privát Szerver-ről) megy.
-Van whitelist és bárki jöhet
-Segítőkész admin csapat
-Piac
-Több város van
-Börtön
-PVP Aréna (ez még fejlesztés alatt)
-Szörny aréna
-Láda és ajtó zárás
és még sok más!
Szabályok:
-Tilos rombolni
-Admin nem adhat semmit.
-Tilos máshoz nagyon közelre építeni csak ha megengedte a másik ember.
-Tilos káromkodni.
-Tilos lopni.
Várunk mindenkit a szerveren.
A max létszám jelenleg 20 fő, de szükség szerint bővül :)
A szerver IP címe: 188.241.247.159
A szerver IP címe port-tal együtt: 188.241.247.159:25565
Port nélkül is megy!
Client verzió: 1.7.2
Törttel is megy. -
uscGhost #2765 Lehet én vagyok a hülye de nem értem :D -
atosz15 #2764 lehet már más is felfedezte, de én még nem hallottam róla, ledobsz a földre pl 5 kardot, az invertoryban csak egy helyet hagysz, leraksz egy chestet magad elé,megnyitod és a shift+klikkel folyamatosan rakod be a kardot, így végtelen kardod lesz :| -
huti20 #2763 És mi lenne az? -
#2762 Ügyes vagy! -
atosz15 #2761 akkora bugot találtam, hogy hihetetlen :D:D -
uscGhost #2760 Seednek a seedet adjad mikor generálod a pályát ott beírod a pálya nevét az alattalévőbe meg a seedet -
#2759 F3. -
#2758 Várj, hol tudom megnézni a koordinátákat? És az nem baj hogy seednek az aktuális pálya nevét adtam meg? xDD -
uscGhost #2757 Add már meg légyszi meg a koordinátákat is ahol laksz mer tetszik a terep :)