Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerintem nem kell bemutatkoznom, tudod ki vagyok 😄
Tûzpáncélt sehogy nemtudsz csinálni, csak ha addolsz magadnak tûzet.
Mindenki nézze a videóinkat és iratkozzatok fel, már jó úton vagyunk az ismertség felé😛
www.youtube.com/user/tekidapro
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
- Eldobott tárgyak egy idõ után eltûnnek igen.
- Kerítés pókok ellen hatástalan, azok átugorják.
- A mobok elméletileg nem terjesztik a tüzet, szóval nem gyújtják be a házad.
Elég sok erdõtûz lenne ellenkezõ esetben, de azért talán ez nem 100, mert említenek emberek furcsa tûzeseteket.
Olvasgasd a linkel wikit, majdnem minden infó fent van rajta, ami csak kellhet!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Meg elvileg ez is egy arhievement, amit nem úgy tûnik, hogy megadott volna (ha jól láttam).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ez az ami borzalmasan nem ér semmit.
Olyan minire lehet vele összenyomni az egészet, hogy használhatatlan. Szerintem az eredeti méret tökéletes volt.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
How much can you take,before you snap?
Gondoltam egyet és én is kipróbáltam ezt az új õrületet.
Nem mondom, bejön, csak pár óra után is az ellenfelek megizzasztanak.
Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
Reggel a zombik elégnek az rendben, de a pókok meg a bokor szerû szörnyek nem tûnnek el. Ezekkel mit lehetne kezdeni, hogy ne öljenek meg ha kimászok a rejtekembõl? A legtutibb tárgy amit eddig tudtam csinálni az egy bot😊 Ezzel ugyan szétverem õket ha ügyes vagyok, de a bokorszerû szörny a halálakol bazinagyott robban, ami ha a házamat nem is kapja szét, akkor engem kinyír és egy bazinagy krátert csinál😊
A faházamat egy égõ zombi fel tudja gyújtani ha nekirohan?
Hogy tudom az életemet tölteni? Csontból kinyertem a velõt, ezt meg lehet enni valahogy?😊
Hogy tudok fáklyát csinálni, meggyújtani? Rossz, hogy éjszaka gyakorlatilag nem tudok semmit csinálni.
Noh, indulásnak ennyi lenne, egyéb dolgokat majd kitapasztalok lassan😊
- Climbing a ladder with gaps will not work anymore, but moving downwards is still possible.
- On fancy graphics, the sides of grass blocks are now biome-specific and match the shade on the top.
- You can now move through flowing water at previous speed.
- Wolves have a better understanding of doors. They will go through doors most of the time, but will sometimes get stuck on the 3 pixel thickness of the door. They will eventually back up for another go at the opened door.
- The lighting on portals and ice has been fixed (previously had triangles on the blocks) when using Smooth Lighting.
- On SMP, the health of wolves are now synchronized between server and client, causing wolves to only whimper when low on health, opposed to all of the time.
- Redstone in off state is red again. "
Minecraft wikirõl.
...vágod?
Vagy javították vagy mi?
Akartam mondani hogy megcsinálhatnák azt is, erre..!
Azok csesztek rá akik több kilómétert építettek be felesbe😄
Szerk.:
Az állatokat és növényeket le tudom ölni, de mást nem tudok gyûjteni, se fát, se követ, semmit <#conf>#conf>
Hó
Villámlás
A széttört jég havas biomon visszafagy
Ha esik a hó és felszeded a havat a földrõl akkor egy idõ után megint havas lesz
Lehet változtatni a menü/inventory felbontását
A különbözõ fák különbözõ csemetét adnak
Achievements és Stat
Így elsõre ennyi
ezáltal látom a föld alatti barlangokat ...
Elég jól látszik, hogy mekkora az a barlangrendszer, amit lent felfedeztem, a fele sem fért bele a képbe. És jól látszik, hogy van még mit felfedezni 😊
kép 1
kép 2