10467
-
#2836 A személyeskedést el is felejtheted, de akkor játszunk így:
Az írásaidat olvasva (szted,szal) kb 12-13 éves lehetsz, a modorod ahhoz képest hogy segítséget kértél eléggé letámadó, ez így elég illetlen dolog, de ennyi idős korában az ember nem lehet tisztában az illem kérdéseivel. És most jön a jól megszokott "most múltam 18 éves" duma. Ez egy fórum, szóval az alapvető fórumhasználati elveket tessék betartani (válasz erre gomb). Illetve a sértegetést is be lehet fejezni, nem tesz jót a megbecsülésednek. ;)
Részemről zárom a témát. ;) -
atosz15 #2835 te télleg ekkora hülyevagy?
szted ez így mien?
papi08:nem voltam fent, csak védtelek :P :DD
atosz15:levideózzam neked??? -
#2834 Nem megmondtam hogy használd a "válasz erre" gombot?
ja és: -.-" :D -
atosz15 #2833 -.-'
szted neked mondtam? -
#2832 Nekem ne videózz le semmit, köszi :) ;) -
atosz15 #2831 jó bocs igazad van.... van 4 kockás lyuk és ott befed 1 kockát -
atosz15 #2830 levideózzam neked??? -
#2829 nem voltam fent, csak védtelek :P :DD -
uscGhost #2828 De rak csak te vagy béna... -
atosz15 #2827 "az megvan, de úgy nemjó, lyuk fölé nem is rak, ha kiütöm alóla a blockot akk eltünik" szal így nem működik -
uscGhost #2826 Te fentvoltál a szerómon? XD Nem rémlik, és igen csak üzemeltettem mivel nincs pénz rá :(
atosz15: tudom hogy kell használni, de ha lenne kis eszed akkor használnád a netet mivel énis úgy tanultam meg amúgy meg nesze: //wand kapsz egy fa baltát kijelölsz 2 helyet //set (hó száma) ennél érthetőbben nem fogom elmagyarázni sorry -
#2825 rohadt jó ez a játék. 1ik szerveren kaptam házat és pár blockkal arrébb volt 1 bánya :D -
atosz15 #2824 küldd a linket, am meg mit vársz, hogy ha egyből azzal válaszol, hogy nemtudom használni?
meg ő is változtathatna ám a modorán, ha visszaolvasol egy kicsit, meglátod teis -
#2823 ha emlékeim nem csalnak Ghost üzemeltet(ett) egy egész jól menő szervert.
De a lényeg, ha segítséget akarsz kérni, a modorodon változtass egy csöppet.. ;) -
atosz15 #2822 akk nemértelek.... egyépként kinek van olyan húdejó szervere? -
#2821 Nem épp magamra gondoltam..;) -
atosz15 #2820 minek használjam, ha más nem írt?
miért kikkel beszélek? attól hogy te régebben mc-zel már kemény vagy?:D -
#2819 Használd a "válasz erre" gombot, valamint előbb nézz körbe hogy kikkel is beszélsz, pl kinek milyen szervere van, és mióta is játszik a Minecraft-tal:) -
atosz15 #2818 hát ha annyira tudná, hogy kell, akkor elmondaná :D -
#2817 Szerintem ha segítséget akarsz kérni, ez a modor ("szal hallgatlak") nem ide való ;) -
atosz15 #2816 hogyne birnám használni.... am tudok csinálni, csak ahhoz mellé kell rakni egy blokkot a hóblokk magasságában, ami nekem nemjó, oat akarok mint a vidiben van, szal hallgatlak -
uscGhost #2815 Mert nem birod használni, én tudom csak nehéz elmagyarázni úgyhogy inkább belese fogok. -
atosz15 #2814 az megvan, de úgy nemjó, lyuk fölé nem is rak, ha kiütöm alóla a blockot akk eltünik -
uscGhost #2813 Nem igazán kell leállítani.. -.-' worldedit plugin... -
atosz15 #2812 azt gondoltam h progival meglehet, csak a szerveremre csinálok csapdaházat és odakéne, de ha meg progival csinálom lekell állítani a szerót amit nem nagyon szeretnék -
nagydee #2811 ja, azt hittem csalás nélkül...
fogsz egy map editort és belerakod.
csak kérdés mi értelme van... -
atosz15 #2810
akkor ezis biztos generálási hiba 19percnél -
nagydee #2809 és ha elolvasod a cikket, akkor az is kiderül, hogy terepgenerálási hiba... -
atosz15 #2808 -
atosz15 #2807 -
nagydee #2806 szerintem sehogy, mert a hó nem önálló blokk, hanem az alatta lévő blokk módosítója. -
atosz15 #2805 nem tudja vki hogy lehet olyat csinálni, hogyegy lyukon legyen hó és bele lehessen esni? -
#2804 A fene :(
Nem láttam hogy nem rak Ő betűt :( :D -
uscGhost #2803 Mit jelent az a Év könyvelje? :D (na majd benézek később megyek gta4-ezni :D) -
uscGhost #2802 Mondom téma lezárva, szerintem összeaddolt ház mert nincs kályha amibe kisütötted volna az anyagokat, nem vagy képes lefotózni honnan szedtd a sok követ... Na és ne vitázzunk ezen téma lezárva! :D -
#2801 hmm..igazad lehet...xD -
#2800 Ha érdekel honnan a keret a házra... xD
"..ezek után könyvelőként dolgoztam...A börtön évek után.." :D -
#2799 Nem támogatódásra? -
#2798 Már nem azért, de az átlag felfogás a szervereknél hogy a szerver van a játékosokért, és nem fordítva. Lehet többen is "játszódnának" a szerveren ha nem kényszerítenétek Őket a Kötelező Támogatásra..:) -
xalyy #2797 Már bocsánat de... ha senki nem képes támogatni akkor semmi gond lesz ilyen azért lett ez bevezetve... és nem tudom mi evvel a baj ha még valaki ennyire se képes akkor nem érdemli meg hogy játszódjon...