Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
szerintem sokkal fényesebb.
😛😄

Malakai
Én nem igazán használom õket, alig fényesebb, mint egy sima fáklya, persze jó víz alatt, de ennyi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
aki keres talál😊

Laza
Egy darabot sem találtam még 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Pistike 007
A királyok töklámpással tolják😛😄

Laza
Ezért kell fáklyát rakni ezerrel.

Nem kell szenvedni a szénnel ... fogsz egy rakás követ, csinálsz egy kemencét és beledobálod a fát, amibõl lesz jó kis faszén. Ezt pakold össze a pálcikával és már van is egy rakás fényforrás.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hát egy idõ után elég idegesítõ hogy ások a föld mélyére és semmit nem látok, még azt se hogy mibe ütögetem épp a csákányt 😛

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Laza
Pont a lényeget hagyod ki, azaz azt, hogy leáss a föld mélyére 😊

Pistike 007
Szerintem nem😊
A hó is fû, csak egy rétegben vékonyan van ott felette😊

jó csak ugye füvön spawnolnak, és nem voltam biztos h ezt a hó befolyásolja-e.
Pistike 007
Szerintem igen..?😄

lenne egy fontos kérdésem: Az állatok spawnolnak a havon?
Pistike 007
Mert nem stimmül össze valamiért. Force update-eld a játékot (textúra ha volt rajta akkor alap lesz.)
Aztán töltsd le az elöbb linkelt cumót, majd a benne foglaltak szerint tedd be a minecraft könyvtárba. Ez után már lesz konzolod és bármit tudsz játékban elõhívni. Tehát bármilyen szerszámot nyersanyagot idõt stbstbstb..

nekem az invedit 1.5 ön nem müködik.:S
megcsináltam ugyan úgy ahogy le volt írva. bemásoltam a minecraft.jar ba és mikor el inditom a gamet és rá megyek hogy Enter game akkor utána sötét képernyõ és semmi nem megy tovább.

ez mért van?
1.5-re miért nem mûködik a térkép??

Pistike 007
RAZOR27
you need to go deeper 😄😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Hát nekem sajnos így unalmas, hogy fán kövön földön meg néha szenen kívül semmit nem találok.

RAZOR27
Invedit, keress rá. De figyelmeztetlek, hogy bármit betudsz magadnak rakni és ez kicsit (nekem) megöli a feelinget.
(utána kb szartam a gyûjtögetésre, mindent beraktam magamnak aztán csak építgettem, nemsokkal késõbb abba is hagytam a gémet.)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Az ilyen commandok amikkel lehet itemeket adni magamnak csak multiban mûködnek? Mert lennének jó ötleteim hogy mit építgessek meg ilyesmi, de nyersanyagom sajnos annyi van hogy tudok magamnak egy rossz házat építeni meg ha szerencsévem van akkor van szén a közelben és tudok rakni bele 3 fáklyát 😄

Pistike 007
java frissítés?

Brain00
Hello tudna nekem valaki segíteni. Mikor elindítom akkor ezzel dob ki:

Minecraft has crashed!
----------------------

Minecraft has stopped running because it encountered a problem.

If you wish to report this, please copy this entire text and email it to [email protected].
Please include a description of what you did when the error occured.

--- BEGIN ERROR REPORT a1dce528 --------
Generated 2011.04.21. 17:28

Minecraft: Minecraft Beta 1.3
Java: 1.7.0-ea, Oracle Corporation
VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: ATI Radeon HD 4550 version 2.1.7978 Release, ATI Technologies Inc.

java.lang.IllegalArgumentException: input == null!
at javax.imageio.ImageIO.read(Unknown Source)
at oi.<init>(SourceFile:36)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:277)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:632)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 8a04e43d ----------

Pistike 007
akkor nemtom😊
minecraft wikin nincs fent?

Nem, az 1 plugin

Pistike 007
Azon elvileg alapból mûködnie kéne nem?

Szeróra kell és 1.4_01-re

Pistike 007
fel kell raknod a singleplayer command modot, de 1.5-re még nem jött ki, pár nap szerintem😊

A /set home plugint azt honnan tudom letölteni? Mert nem találom sehol

Malakai
Semilyen booster nem ad végtelen löketet, csak legyen türelmed kivárni mire megáll. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Avenger
Szerintem jobb ez a sín mint egy booster, alapból két irányú, és tényleg legalább el lehet használni valami értelmesre az aranyat 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Pistike 007
Hát, egy 'jó booster' végtelen löketet ad, hegynek felfele is...😊
Pont ez írták, hogy próbálták javítani ezt a bugot, és a helyére tenni ezt a boostert. A booster mûködik, viszont a bug nem lett javítva, a 'régi booster' végtelen löketet ad még mindig..😊

Avenger
65 kockára visz el egy darab vízszintes terepen, de 26 kockánként egyet lerakva lassulás nélkül lehet vele közlekedni 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Malakai
Soha nem állsz meg utána? Dehogy. 😊
1db kissebb löketet ad, mint egy jó booster, viszont könnyû elhelyezni, csak idõközönként raksz egyet és kész, emelkedõre is mehet, egyedül kanyarba nem.
És mostmár van miért aranyat bányászni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
Végtelen löketet ad vajon?

Zomil
az elsö az arra jo, h most már nem kell boostert csinálni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pistike 007
Az elsõ lekapcsolt állapotban lassítja a minecart-ot, bekapcsolva gyorsítja. A második pedig kapcsolóként mûködik. Amikor átmegy rajta a kiskocsi, zárja a redstone áramkört😊

Ezek mire jók?Én is láttam már,hogy van,de nem tudom,mire jók...

Pistike 007
Pistike 007
Hoppá. 😊

De én olyanra gondoltam h felépítek valami nagyot és levideózom aztán amit írnak a nézõk azt építem meg és azt veszem fel (persze az építést nem veszem fel mert az tényleg unalmas) de nemhiszem h lesz belõle valami 😊

Pistike 007
Figy a szar vidik között is lehet kompetíció, kitudja mit nyersz majd ha megalkotod a legeslegunalmasabb videót!😄
Mondjuk 7eki hangjával nehéz versenyre kelni, majdnem bealudtam annyira megnyugtató/kocka hangja van😄D (jóértelemben)😊

Laza
A MineCraftos videóknak már most elég rossz híre van az iszonyat mennyiségû dög unalmas anyag miatt, szerintem felesleges rájátszani 😊
De ahogy érzed 😄

Nem tudom mért jó ez, de én is erõsen gondolkodok egy minecraft sorozaton 😄

Laza
És ennek a majd 9 perces videónak mi az értelme? A többi között is sok az unalmas, de ez mindent überel 😊
Tele van ilyenekkel a Youtube, szvsz felesleges az 1001-ediket is legyártani.

Sziasztok, megosztanám veletek az új videónkat😛

Nézzétek és SUBoljatok😊 köszönöm!
www.minecrafthungary.com
Pistike 007
4 órás barlangtúra után, mikor azért küzdöttem hogy már mindegy hol, csak jussak a felszínre, találtam egy dungeont. Egy darab láda. Oké. Mi volt benne? 4 redstone és két kakaóbab. <#eljen>
Még a fáklyákat is kispórolták!!😄

LeWyTy
WHs csíter<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pistike 007
Jam körül is néztem arrafelé ahol piroslik a láva, vagy 200 iron ingotot összeszedtem😄

LeWyTy
Jó kis wh bug<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pistike 007
Nálam 'csak' spontán feketelyukak vannak😄