Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffi
közben eldõlt. megvettük mind a ketten 😄 annyira behúzott, hogy nem volt más választásunk, plusz így azért mégiscsak teljesebb élményt ad, mint törttel bohóckodni meg szenvedni a verziószámokkal. 😊

ja, még az érdekelne, hogy eredetivel milyen módon tudunk szervert csinálni magunknak?

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Elõbb mászkáltam a kis világomban,mikor ezt találtam:

Nem én csináltam,és nem is tudom,hogy honnan jön a víz,mer' fennt nincs semmi szilárd anyag...
Ez most akkor was ist das??

LeWyTy
így ennek lõttek... mér nem veszi meg õ is?<#nevetes1>

De ha beszerzi azt a verziót ami neked van akkor asszem birtok hamachizni de passz<#fejvakaras>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

maffi
igen, ezt értem is. a kérdés inkább az lenne, hogy a barátom 1.3-as tört verziója meg az én legújabb eredeti verzióm kompatibilis lesz-e egymással. tudunk majd továbbra is együtt nyomulni vagy így ennek lõttek?

LeWyTy
Frissíti magát természetesen.(elvileg pár nap múlva 1.6)
De ha nem így lenne... Mivel a játék csak néhány Mb. ezért az eredeti oldalról bármikor letöltöd a frissebbet.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

maffi
sziasztok.
eljutottam arra pontra, hogy valszeg megveszem a játékot, de egy kérdésre szeretnék választ kapni. az egyik barátommal eddig törttel nyomtuk az 1.3-as verzióval. õ csinált egy szervert, én csatlakoztam rá és ment a menet. az lenne a kérdésem, hogy ha én megveszem a játékot (így ugye automatikusan frissebb verzióm lesz), akkor tudunk-e még együtt ilyen módon nyomulni?

LeWyTy
Asszem az az mikor az admin vagy modi tud rakni táblákat amikkel eladhatod a cuccaidat és vehetsz mást.

A jobs plugin mire jó? Pénzt lehet vele keresni? És ha igen a pénzt mire lehet költeni?😄

Mi úgy csináltuk meg haverral hogy ráültünk és lelöktük egymás a hegyrõl

makacs egy állat a desznaj😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Pistike 007
ja vágom, egyszer sem bírtam még rávenni😄

Fabio Capello
ennyi 😄

Jár érte achievement amúgy, ha lelovagolsz egy hegyrõl a mélybe :]

Pistike 007
Amúgy én még nem jöttem rá mi értelme a nyeregnek. Ráülsz a disznóra, aztán megy amerre akar. O_o'

Fabio Capello
Sehogy, nyerget csak dungeonban találhatsz.

hello hogyan kell a tehén bõrébõl nyerget csinálni??

ahoz h lehessen szervert csinálni mindenféleképpen port forwardingolni kell? és ha igen akkor a privát ipbe milyen ipt kell írni?
Bexter
Azon én nem látok fütyit 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Pistike 007
lehet csak te látsz benne ilyeneket😛

Köszi szépen,ez használt😄😄

LeWyTy
Notch nagyon vicces akar lenni azzal a fütyi formájú térképpel?

LeWyTy
A fény effektet kapcsold be.

Nekem miért lett ilyen a lépcsõ??Újratettem,letöltöttem újat is,de ilyen...

Pistike 007
Jövõ héten jön az 1.6

Vadászni akartam és köszi szépen az infot😄

Malakai
Ahol indulsz (a te spawnod) ahhoz 24 blokk sugarú gömbön belül nem spawnolnak, ahogy tekörülötted is ugyanezen távolságban soha nem spawnol semmi. Ez alól kivétel, ha spawner blokk van azon belül.
Ha nem császkál be oda magátol egy, akkor szerencséd volt éppen, vagy ellenkezõleg, ha vadászni akartál. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Azt azért gondoltam😄😄
Am nem tudom,mi volt a probléma.Mentem egy két km-t,aztán megint spawnoltak,csak ott nem,ahol indultam...pedig sötét a placc...

rayman12
sry rossz link.

medson.blog.hu

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

rayman12
Ha akar valaki csatlakozni egy jó kis közöséghez, akkor nézetek fel a blogomra és csatlakozatok a szerveremre.

Medson.blog.hu

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Este jönnek elõ

Sziasztok!
Nekem olyan problémám volna,hogy eltûntek a szörnyek a játékból.A nehézség normal-on van,már frissítettem,újratettem a játékot,de semmit.Mi lehet a gond??

Ja meg persze a szinezékek....

Semeddig mert becsaltam, próbaként építettem meg, errõl fogom nézni mert a szerómon felépítem majd. Szerintem 1 hét biztos kell mire összegyûjtök ennyi gyapjút.

Bexter
Lehet venni a serveren boltban

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Malakai
Gyûjtögetted, égetted a clayt? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Persze még nagyban építés alatt:

nonicks
mennyi ideig gyûjtötted a Wool-t hozzá?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

LeWyTy
Bocs... az enyém csak hasonlítani fog rá.

Ismerõs valakinek a reklám? 😄

Nem, full, 10€...
Jónak tûnik, de én nem hiszem, hogy megveszem, csak gondoltam szólok, mert volt itt róla szó és hátha sokan nem steameztek😊

nonicks
béta verzió??

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Megjelent steamen a Terraria😊

Kössz 😄

Törölt felhasználó
neee, az enyém már készülõben pedig😞😄 grat😊
Laza
Pf, de régen volt már ez 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

papi08
Ez sokk volt 😞 😄D

13 éve itt. Szép idő.

Na milyen lett? 😄

muHaHaHa
Hogy kell azt megcsinálni hogy a playerek tudjanak plugint használni de ne az összeset? Pl: warpok

ezt már megcsinálták.
link

RAZOR27
szinte már könny csordul a szemembe, annyi emlékezetes pillanat jutott errõl eszembe 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

LeWyTy
Épül az új házam EZ az épület alapján.
Bármilyen összefüggés a World of warcraftban található Scarlet Monastery-vel csupán csak a véletlen mûve lehet!!!<#idiota>