Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, még az érdekelne, hogy eredetivel milyen módon tudunk szervert csinálni magunknak?
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Nem én csináltam,és nem is tudom,hogy honnan jön a víz,mer' fennt nincs semmi szilárd anyag...
Ez most akkor was ist das??
De ha beszerzi azt a verziót ami neked van akkor asszem birtok hamachizni de passz<#fejvakaras>#fejvakaras>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De ha nem így lenne... Mivel a játék csak néhány Mb. ezért az eredeti oldalról bármikor letöltöd a frissebbet.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
eljutottam arra pontra, hogy valszeg megveszem a játékot, de egy kérdésre szeretnék választ kapni. az egyik barátommal eddig törttel nyomtuk az 1.3-as verzióval. õ csinált egy szervert, én csatlakoztam rá és ment a menet. az lenne a kérdésem, hogy ha én megveszem a játékot (így ugye automatikusan frissebb verzióm lesz), akkor tudunk-e még együtt ilyen módon nyomulni?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nekem miért lett ilyen a lépcsõ??Újratettem,letöltöttem újat is,de ilyen...
Ha nem császkál be oda magátol egy, akkor szerencséd volt éppen, vagy ellenkezõleg, ha vadászni akartál. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Am nem tudom,mi volt a probléma.Mentem egy két km-t,aztán megint spawnoltak,csak ott nem,ahol indultam...pedig sötét a placc...
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Medson.blog.hu
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Nekem olyan problémám volna,hogy eltûntek a szörnyek a játékból.A nehézség normal-on van,már frissítettem,újratettem a játékot,de semmit.Mi lehet a gond??

Jónak tûnik, de én nem hiszem, hogy megveszem, csak gondoltam szólok, mert volt itt róla szó és hátha sokan nem steameztek😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Bármilyen összefüggés a World of warcraftban található Scarlet Monastery-vel csupán csak a véletlen mûve lehet!!!<#idiota>#idiota>