Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Szerintem csak elkerülöd õket, vagy ennyire hülyén rakta be a játék õket véletlenszerûen..
Keresd tovább😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Seedemet elõlrõl kezdtem és mentem volna a tökökért de mikor odaértem nem volt ott.
Egy kis összehasonlítás:
Itt még van
Itt már nincs
<#szomoru1>#szomoru1> Nem tudjátok vissza lesz rakva?
Ez valami epic bug lehet vagy nemtom😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
http://www.youtube.com/watch?v=VizO-wJ7mlI
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Vagy most hogyan van ez? A béta ingyenes nem? És akkor most melyik verzió a pénzes?
Beta 1.6.4-el játszok.
Nincs ebben a topikban egy normális házigazda, aki mondjuk betiltaná a warezt?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nem tudom mennyire tudsz angolul, de sehol sem említi hogy "lassabban", azt írta hogy 'nagyon lassan'.
Ugyan úgy, ahogy a fák növekedése, a új gombák megjelenése is azzal jár, hogy megjelenik egy új 'kocka', egy új elem a játékban.
De inkább nem érdekel<#eplus2>#eplus2>
Újdonság hogy a gombák szaporodnak.
Bár egy kicsit lassabban?
Mitõl lassabban? akkor nem is újdonság?<#duma>#duma>
MIvan?<#banplz>#banplz>
Addig kell ütni a fát, míg "szét nem esik", tehát droppol egy fakockát. Azt az inventoridban (E gomb) szét tudod szedni feldolgozott fára, stb..
Követ csákánnyal kell bányászni, elõször facsákánnyal.