Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdj hozzá új mapot

Pistike 007
Updateba kell lennie:|

A fû neked frissítéssel jött,vagy Te modoltad??Mert nekem nem mûködik a modos,update-tal meg nem volt...

xXtamasXx
Nekem ugyanúgy van mint eddig

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Pistike 007
Hát mondom😊
Szerintem csak elkerülöd õket, vagy ennyire hülyén rakta be a játék õket véletlenszerûen..
Keresd tovább😊

Kizárt dolog mert enyémbe 1 sincs

Pistike 007
Á-á, én új mapot kezdtem 1.6-al és az elején felrúgtam majdnem vagy 10-et. Van benne tök.
😄

1.6.4 Frissítést gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=t1DHARztUpo
Gondolom mert még 1.6 elõtti map volt fent de mostantól csak addolni lehet :/

LeWyTy
Én tegnap 1.6.4 es szeron voltam fent és láttam tököt<#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát gyerekek nincsen többé tök, nem tudom mért szedte ki Notch de eléggé elszomorított
Seedemet elõlrõl kezdtem és mentem volna a tökökért de mikor odaértem nem volt ott.
Egy kis összehasonlítás:
Itt még van
Itt már nincs
<#szomoru1> Nem tudjátok vissza lesz rakva?

Pistike 007
Na jólvan, akkor jó kockulást😄

Igen ezt tettem. Most megnyomtam hosszan és... Csoda! 😄 Mostmár mûködik,köszönöm a segítséget 😊 És sry,hogy ezzel húztam az idõtöket.
Pistike 007
Megnéztem, ha gyorsan klikkelgetsz valóban ezt csinálja.
Kérdés hogy tibi ezt teszi-e?😄

Pistike 007
De ilyen gyorsan nem is tudna klikkelni, ha megnézed nagyon gyorsan jár a keze..
Ez valami epic bug lehet vagy nemtom😄

Laza
Az a baj, hogy nem folyamatosan nyomod az egérgombot, hanem tuti klikkelgetsz ... azok a szétszórt kockák meg tuti azért vannak, mert egy creeper szétrobbantott egy területet.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Itt a videó. Én csináltam.
http://www.youtube.com/watch?v=VizO-wJ7mlI
Pistike 007
Akkor valami nagyon nem kóser. A kockákat napközben kézzel (vagy szerszámmal) tudod kitörni, nem értem. Ha nyomod folyamatosan a bal egérgombot a kockára akkor mit csinál? Semmit?

Az építõ elemek vannak szétszóródva. De csak este. Tudod az ilyen föld meg homok meg amibõl lehet építeni.
Pistike 007
És az mit takar? Neten lehet vásárolni digitálisan?

Malakai
Nincs bolt, digitális kiadás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
nem, pont ezt kérdezem
mert nem nagyon látni a játékot boltokban

LeWyTy
Ha megveszed a bétát akk ingyé lesz a full? vagy mi<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pistike 007
Amúgy nem novemberben lesz kiadva a boltokba valami normális verzió?
Vagy most hogyan van ez? A béta ingyenes nem? És akkor most melyik verzió a pénzes?

Pistike 007
Ez a legújabb verzió amit használsz, de még mindig nem értem hogy mik vannak szétszóródva éjszaka😄

Tuléltem az elsõ éjszakát de még mindig nemtudom szét ütni a fát, és semmi mást. Csak éjszaka vannak szétszóródva ilyenek. Rosz verziót használnék?
Beta 1.6.4-el játszok.
Vagy nemlehet kivenni?? A másik meg hogy nincs se pénzem, meg aztse tom hogy kell megvenni...

Mért hogy tudnám kivenni?<#gonosz3>

LeWyTy
Mint látod nincs

pff, vedd meg akkor.

Nincs ebben a topikban egy normális házigazda, aki mondjuk betiltaná a warezt?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nekem nem eredeti a játék és elég idegesítõ az a sok felirat a sarokba hogy nem eredeti a gém...<#gonosz3>

LeWyTy
#1397 Nemtom menyire ebbe kötöttem bele olyan 1 perc körül lehetett.<#wave>

Pistike 007
Pistike 007
na nesze, valóban😊)
amúgy biztos hogy lassabban szaporodik a gomba, mint ahogy a fák nõnek..😊

"+ Mushrooms now spreads (very) slowly"

Nem tudom mennyire tudsz angolul, de sehol sem említi hogy "lassabban", azt írta hogy 'nagyon lassan'.

Pistike 007
Kicsit lehetnél toleránsabb.
Ugyan úgy, ahogy a fák növekedése, a új gombák megjelenése is azzal jár, hogy megjelenik egy új 'kocka', egy új elem a játékban.

Törölt felhasználó
vagy mondjuk a fû terjedéséhez képest? 😄
LeWyTy
Persze a szaporodás meg a fák növése hasonló<#nevetes1>
De inkább nem érdekel<#eplus2>

Pistike 007
Gondolom pl a fák növekedéséhez.

LeWyTy
De ha új dolog akkor mihez viszonyítva lassabb?

eddig nem szaporodtak, most szaporodnak, csak lassan.

LeWyTy
Na várjunk....
Újdonság hogy a gombák szaporodnak.
Bár egy kicsit lassabban?

Mitõl lassabban? akkor nem is újdonság?<#duma>

MIvan?<#banplz>

Pistike 007
10 perc redstone keresés
jaj
2. rész?

LeWyTy
Csak tiszta bug.

Fabio Capello
nem bántásból, de az iránytû baromi régóta bennvan már a játékban.

minecraft 1.6 😊
mi multiplay-nél vagyunk

Tudtok mondani nekem olyan Hostingokat ahonnan lehet mc szerót rendelni? Mert a skyhosting 1 rakás KAKI mindig csak a baj van a szerverrel és már unom. Elõre is köszönöm a segítséget.

Pistike 007
Éjszaka? Nem értem.
Addig kell ütni a fát, míg "szét nem esik", tehát droppol egy fakockát. Azt az inventoridban (E gomb) szét tudod szedni feldolgozott fára, stb..
Követ csákánnyal kell bányászni, elõször facsákánnyal.

NA értem már a game-et. De sehogy se tudok földet,vagy követ,vagy fát szerezni,csak éjszaka mert akor sézt vannak szóródva. Hiába ütöm kézzel,birka maradékkal vagy mással nem mûködik.