10458
  • gregus021
    Sziasztok! Lehetne valahogy telepíteni a Baby Animals
  • komonyi
    Reklám...
  • Malakai
    Nem tudni, hogy dropol-e valamit, ha kivágod.
    Lesz kimondottan gombás biom, gondolom ez az lenne, akkor elméletileg sima gombából is soknak kell lennie ott a fák alatt. :)
    Bár lehet azon kívül is generál néhol óriásgombákat, csak ritkábban...
  • uscGhost
    És az mire lesz jó? :D
  • W4z3
    Sry a dupláért...

Az óriás gomba az egyik újítás lesz 1.8 ban vagy 1.9-ben.
  • W4z3
    Bocs, csak nem nagyon figyelem a privát üzeneteim :). Válaszoltam.
  • uscGhost
    Mi az a óriásgomba? XD
    Amúgy meg válaszolhatnál privát üzire...
  • W4z3
    Én erre csorgatom a nyálam jelenleg:

Amúgy tudom hogy nem fog folyni :(.
  • W B
    Ki vállalkozik a Magyar Királyság 1:1 arányban való elkészítésére? :p
  • Malakai
    Az 1.8-ban még várhatóan nem folyik, ahogy írtam. A generátor viszont generál folyómedreket, bele vízzel. Ahol lejtős ott gondolom van folyása, vagy zuhatag, ahol viszont nincs ott állóvíz lesz egyelőre.
    Lesznek x ponttól nagyobb vizekig (gondolom én óceán biomig) terjedő folyók és lesznek önmagukba visszatérőek is.
    Ergó inkább mededrekbe generált vizek, mint folyó. :)
  • W B
    ájáj!
    Folyók? szóval a vízfelületek már nem össze-vissza lesznek? Szóval ered a folyó, bővül és bővül, aztán egy tóba vagy tengerbe folyik?
  • Bexter
    minecrafthungary-n uj map lesz az biztos :)
  • Petka
    Én most arra lennék kíváncsi, hogy azokon a szervereken, ahol már elég nagy terület be lett járva, ha frissítenek 1.8-ra új mapot kezdenek? Pl.: Huncraft, Plastik és a többi nagyobb szerver. Mert ugyebár csak olyan helyeken fognak megjelenni ezek a folyók meg falvak, meg stb, ahol még nem volt generálva chunk (vagymi).
  • Malakai
    Sajnos a folyók folyni nem fognak egyelőre, de azért már így is jó lesz (ha jól fog kinézni). :)
  • W4z3
    Én 1.8-at főleg a creative mód meg a folyók miatt várom :D
  • nagydee
    bocsi, rossz gomb

• nagydee
  • uscGhost
    Rohadt jó EZ a mód, ajánlom mindenkinek :)
  • Laza
    Már semmi :)
  • uscGhost
  • Petka
    Valami hulladék facebook reflink, de már ez a sokadik topik, amibe bespammelte.
  • Grr1234
    Mi az?
  • Petka
    Barom :)
  • uscGhost

• TaPeti
    Középfokú elég? ;) De majd kiderül, egyenlőre csak kíváncsi vagyok rá, lehet nem sokat fogsz látni, kezdek "leszokni" a Minecraftról.
  • tomonor
    A szerver csak 1.8 után lesz online. És ööö angoltudás alapfeltétel, szal jobb ha felkészülsz, ugyanis magyarok társaságát nem szoktam keresni.
  • TaPeti
    Tomonor, egyre jobban kezd érdekelni a szervered. Egyszerűen fantasztikus, amiket mutattál a videóidban. Lehetséges lenne, hogy felnézhessek a szerverre? Ha igen, egy IP címet/elérhetőséget tudnál adni? Érdekelne, milyen is a szerver.

((Következőkben PeTakii néven fogok itt írni, ez már elavult felhasználó, csak azzal nem enged írni))
  • tomonor
    nem kösz, megvagyok én itt a saját szervereimen :)
  • LeWyTy
    Vagy mondanám hogy segítenék megépíteni az alapokat ha nem hagytam volna abba a játékot. Mer én elég kreatívnak tartom magam.... de nem csak én.
  • LeWyTy
    Gyere a minecraft hungaryra adminnak
  • W4z3
    Ezt a módot kb 1 hónapja felraktam és olyan szinten bonyolult volt nekem mert nem találtam leírást hogy le is töröltem :D
  • tomonor
    hopp, rossz vidi.

• uscGhost
    Jobb üzlet név nem jutott eszembe XD
  • tomonor
    Szerverem kihalt... Ideje egy új szervert indítani :D

• Fabio Capello
    jóvanmáteszkó.
  • uscGhost
    Akik jönnek szeróra azoknak egy kis ízelítő :D (lesz még pár cucc xD)

• uscGhost
    Téves információ, hazudtak nekem XD
  • uscGhost
    Én úgy tudom most szerdán jön ki az 1.8...
  • huti20
    "Az 1.8-as frissítés hetekkel késik! Notch a következőket jelentettet ki a PAX "fesztiválon": We will release the new update soon, maybe it takes couple of weeks. And well we will split the update to two parts so: 1.8 and 1.9 - Szóval olyan két hét múlva jön az 1.8, ami nem teljes frissítés, így 2 hónap múlva fog jönni a normális 1.8 frissítés, csak 1.9 néven .. aztán majd Novemberben az egész játék."
  • Malakai
    Nyomi csontvázak, ezt se tudtad? :)