Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor én hogy találtam?
angol fórumokon olvasgattam, hogy volt, aki 5 világ generálása után sem lelt agyagra. lefuttattak egy teszet, és 30ezer kocka közül 0 volt clay.. néhányan találtak, de az is nagyon kevés. (1.6.5-ön)
ez mire jó.. talán lesz/van valami új elõállítási formája?
ez mire jó.. talán lesz/van valami új elõállítási formája?
<#idiota>#idiota>

Ez egy béta játék, szerintem simán rendben van a folyamatos feltüntetése, na nem mintha olyan hûde hiányozna. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Legyen elég annyi, hogy nem oda való.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Removed the minecraft version number from the main game window. It’s still available in the title screen"
Véééégre 😊
Véééégre 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Gondolom halál után használhatod a szerszámokat anélkül h eltörne 😄
Amúgymeg INVedit progival tudsz berakni agyagot (én találtam nem csaltam be)
Komolyan akarod? Mert esküszöm elküldöm <#eplus2>#eplus2>
Márcsak netherrack kell és begyújthatok egyébként 1 db tégla block maradt (tiéd lehet xDDDD)
Nem pont fû de ez remélem válasz a kérdésedre: (azért nincs nálam semmi mert véletlenül beledobtam magam a kukába<#gonosz3>#gonosz3>)

Te füvet termesztes a házadban? 😄
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Fogalmam sincs de jól néz ki 😄
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>

Akkora szar hogy röhögni fogsz rajta pill lefotózom<#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként feltaláltam a neoncsöves ágyat <#nevetes1>#nevetes1> Ha érdekel rakok fel képet
Úgy kell craftolni mint a sima ajtót csak vízszintesen 😄
És igen lehet leszedsz 1 skint ilyen kis szar kép átnevezed char-ra és a bin mappában lévõ minecraft.jar-ban a mobs mappában lecseréled ezzel csak annyi a bökkenõ hogy multiba mindenkit ugyan olyannak látsz, persze akinek van skinje azt nem 😄
És igen lehet leszedsz 1 skint ilyen kis szar kép átnevezed char-ra és a bin mappában lévõ minecraft.jar-ban a mobs mappában lecseréled ezzel csak annyi a bökkenõ hogy multiba mindenkit ugyan olyannak látsz, persze akinek van skinje azt nem 😄
Csak jó valamire ez a csapóajtó 😄

Kezdek ideges lenni de qurvára<#gonosz3>#gonosz3>
Te is elvagy látom, csak sétálsz elõre 😄
Találtam agyagot <#eplus2>#eplus2>
Tudtommal csak "dísz"
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Dead Shrub a neve, és egyenlõre semmire sem jó.😊
A füvet meg ha széttöröd magot tudsz belõle szerezni, ahogy néztem, a kapával már nem is tudsz a földbõl magot nyerni😊
A füvet meg ha széttöröd magot tudsz belõle szerezni, ahogy néztem, a kapával már nem is tudsz a földbõl magot nyerni😊
Nem kell új map,csak olyan helyre mennem,ahol még nem jártam.Am a homokos placcokon vannak ilyen kis gazok,vagy nem tudom micsoda.Olyan ,mint a fa csemetélye,csak barna.Meg a fû az amúgy jó valamire??
Most hogy mondod nekem sincs pedig eddig mindig találtam amúgy találtam 8 tököt 😊)))
Na 3. éjszakát is túléltem,de most nemtom mihez kezdjek.Megpróbálok bányászni de addigra lefog járni az idõ.
Akkor nemtudom :/
De ez meg mi a ???!!!!!!!!!! -.-''''''''''''' meghaltam visszamentem a cuccomért még zöld csík volt a csákányon 1 követ felszedtem és eltört ugyan ez a ásóval és baltával -.-'