10467
  • mijki
    Jónak néz ki köszi :) Én még a TerraFirmaCraft-ot találtam, bár az nincs újabb verzióhoz ha jól láttam. Majd a srácokkal megbeszélem melyiket toljuk. :)

Köszi a segítséget :)
  • LeWyTy
    Most így aExtra Hard Mod
  • mijki
    Sziasztok!

Pár baráttal szeretnénk ismét survival-ozni, de az alap játék ezen része pofon egyszerű. Tudtok esetleg valamilyen módot, ami jócskán megnehezítené a dolgunkat?

Előre is köszönöm.
  • Wreck86
    Köszönöm!
  • Malakai
    Wikin is van cikk róla.
  • Wreck86
    Kérdés:
    Egy normálisan működő mc szervergépnek milyen felszereltséget kell elképzelni ?
  • Wreck86
    Afk után kukucs!

• Pistike 007
    Kéne valami atomjó update megint, sok új fícsörrel.
  • undY1ng #9814
    Nekem az a gondom, hogy szerintem nagyon "lassú" a mejnkráft fejlesztése.. Csak lásd, hogy már a modderek hol tartanak. Aztán természetesen legtöbbször a mojang (már azt se követem, hogy egyáltalán ő csinálja-e), csak a modderek cuccait teszi át a játékba azt kész. De ahogy te is írtad, hogy sajnos már úgy elment a varázsa a játéknak vagy mi..
  • Thalradorr
    Tömegekre nem kell számítani, max 5 ember van fent, építkezni azt fogsz tudni nyugiban. A szerver 1 évre előre ki va nfizetve, bezárni addig biztos nem fog. Mod csak a legszükségesebb van fent, abból is a 90% láthatatlan háttérben fut, egyedül az MCMMO az ami zavarhat, de kikapcsolható.
  • LeWyTy
    Szerintem az a baj hogy már szinte senkit sem köt le hosszútávon... vagyis ritkán. Általában felmész építesz valamit és ha nem találod a társaságot vagy kihalt akkor elmész mást csinálni mert megunod. Persze vannak még csodák. A lényeg hogy már lejárt a játék ideje, de ha akar valaki valamit az olyan novemberig erőltesse... mert utána úgy is mindenki GTA5özni fog xD
  • undY1ng #9811
    Én szívesen mennék a szerveredre, de már elegem van az olyanokból, hogy végre egy kis alapot felépítek egy szerveren.. aztán vagy bezár vagy kihalt lesz a szerver. Nem rég én is csináltam saját VANILLA szervert (nem szeretem az agyonmódolt sz****), egy ideig jó is volt de mindenki tojott az egészbe aztán abba is hagytam. :(
  • ktomi22
    most enm azert de ts jobb :D .. raadasul ha kaptatok sajatot.. mindenkepp ajanlom.. ;)
  • Thalradorr
    Természetesen sehonnan nem tudom, és én is ismerek olyan embereket akik masszív mennyiségű pénzt tudnak játékokba ölni, én is gyakran szoktam csupán támogatásból kisebb összegeket befektetni (pl Path of Exile), de a minecraftban a problémám azzal van, hogy általában 5-10 szerveren játszogatok, váltogatva. (Hípixel, Mineplex, Talli, stb stb) és ha mindbe be szeretnék fizetni hát ahhoz nem lenne elég a diákmunka az biztos....
  • Thalradorr
    Köszönjük, a szerverhez járt elvileg TS is, csak még nem állítottam fel.
    Raidcall-t használunk, az elég stabil és teljesen ingyenes.
  • ktomi22
    :D
  • RAZOR27
    az ilyeneknek kéne a pénzét inkább anyucinak kezelni
  • undY1ng #9805
    Off: Miből gondolod, hogy mindenki anyuci pénzéből éldegél? :)
    Olvastam olyan emberről, aki a havi fizetése felét csak ingame költötte..
  • ktomi22
    en majd néha feljárok.. ha kell ts szerverem van .. igaz csak 10 slotos.. ha kell adom az elerhetoseget rá..
  • Thalradorr
    Azért indítottunk saját szervert, mert a szerverek 99,9%-án vagy donate van, és ha anyuci befizet neked akkor te biza szétbarmolhatsz mindent, vagy a körülmények nem megfelelőek nekünk.

Itt minden úgy tudok kialakítani ahogy nekünk az megfelelő, és ha esetleg van olyan ember akinek egyezik a véleménye azt szívesen látjuk.

Elsősorban most a skyblock-ot szeretnénk teljesíteni minden eredeti achivmentel, illetve építgetni. Akinek erre van igénye azt örömmel várjuk egy donate mentes környezetben.
  • Doki90
    inkább az a 3 aktív player jöhetne gamelni velem/velünk -.-'
  • Thalradorr
    Szerkeszteni sajnos nem tudom az előző postomat, de a készülő honlap:
    http://oryoncraft.wordpress.com/
  • Thalradorr
    Sziasztok, Oryon vagyok, és egy új szervert szeretnék nektek mutatni.
    A szerver teljesen új, és kicsit (12 fő).
    Jelenleg 3 igen aktív player játszik, hely még akad, akit szeretne csatlakozni.

Fő profil: Vanilla, skyblock

A szerver jelenleg 1.7.9 (legújabb) patchen fut, eredeti és tört (nem javallott, van ez a játék annyira jó, hogy megvedd!!!!) verzióval is elérhető.

Egyéb: MCMMO
    Minigamek: TNTRun, Bowspleef, Labirintus, Parkour.

Jelenleg egy többrészes kalandjáték fejlesztése folyik.
    A szerver egy kezdő(bb) admin keze allatt fut, de már 2 hónapja stabil teszt üzemben, 24/7-ben. Mind skyblockon, mind vanillában elérhető telek védelem, ládavédelem, ajtó, furnace, zenedoboz, enchantpad stb védelem.

Skyblock: 2.0, minden achivment elérhető, és teljesíthető, illetve costum achik is készülnek.

Honlap jelenleg még nem érhető el, de készülőben van.

A szervert a következő IP címen tudjátok elérni:

oryon.mcpro.eu

A szerver megfelel az új EULA szabályainak, valós pénzért sosem lesz semmi plussz elérhető ingame (nincs donatelhető item). Éppen ezért szerver létszám bővítés csak nagyon indokolt esetben lesz.

Bármi kérdés, kérés: e.gabor90[kukac]gmail[pont]com
  • patchaou
    Érthető volt azért elsőre is, köszi :)
  • Malakai
    Most nézem mit írtam, bár gondolom kitalálható volt azért, de: teliholdkor spawnol a legtöbb, újholdkor egy se. :)
  • Doki90
    Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy zavarlak titeket tudom mennyire idegesítő lehet...
    De keresek pár embert akikkel jó hangulat alakul ki, és együtt játszanánk építenénk világot, most béreltem egy szervert... de nincs nagyon ismerösöm (minecraftos) 2 kritérium van, hogy legyél normális :D vicces ne akarj csalni és ne legyen cérna hangod mert attól falra tudok mászni (akkor ez már nem két kritérium)

Ha valakit érdekel írjon privátot :) (non prémium is jöhet)
  • Malakai
    Igen, a lila ruhás a boszi, azok a kunyhóikban spawnolnak, de általában kimászkálnak. Egyébként távolról dobálóznak varázslatokkal (lötyikkel, azt hiszem robbanó bájital a magyar fordítás), gyengítenek, mérgeznek, emiatt problémásak tudnak lenni (főleg ha nincs nálad íj).
  • Malakai
    A mocsárban a hold állásától függ, hogy milyen gyakran spawnolnak, teliholdkor spawnol a legkevesebb, újholdkor egy se.
  • patchaou
    Az valami brutális cucc? Láttam valami lila ruhás arcot, de mivel nem csesztették a zombik inkább nem mentem a közelébe mert nem igazán voltam harcra kész :)
  • Wreck86
    :D

Még lehet a boszorkány is meglep!
  • patchaou
    Két napi járóföldre találtam egy mocsarat, és négy-ö5 ott eltöltött nap után végre bespawnolt egy :)
  • Wreck86
    Slatty, slatty ... :D
  • Malakai
    Vagy a föld alatt is véletlenszerű helyeken, ráadásul ezek nem érzékenyek a fényre, az-az a folyosók kivilágítása nem segít. Egyedül a "költséges" megoldás van, az-az befedni az adott területen lent mindent üveggel pl (azon nem spawnolnak mobok).

Megtalálni őket meg, hát ha hallod, akkor áss a zaj irányába... :) Nagy segítség, mi? :D
  • Wreck86
    Általában mocsárnál van sok, főleg estefelé.
  • patchaou
    Hali!
    Slime-ok felkutatására van valami bevált módszer? Egy régi mapomon annyi volt hogy már agyf@szt kaptam az állandó cuppogásuktól most viszont már hatalmas területeket bejártam értük és egyet sem találok :(
  • KissCsabi
    Sziasztok!
    Ezen a ts3 gaming szerveren van Europa Universalis 4 Crusader Kings 2 Victoria 2 Hearts Of Iron 1,2,3 és March Of The Eagles valamint van Minecraft Heartstone és Counter Strike Global Offensive szoba is.
    IP:ruby.voic.in:8460
    JELSZÓ NINCS!!!
    Jó Játékot! ;)
  • kill3r21
    Pont ezzel játszom most, nagyon komoly kis Shader cucc! :)
  • Wreck86
    Kb mikor jön az 1.8?
  • Csepo HD
    Minecraft kompakt piston ajtó 1.8 (14w21b snapshot)

Hamarosan közeleg az 1.8! Addig is egy kis ízelítő milyen újdonságokat találhattok az új verzióban:

• xaxoimi
    Kösz a tanácsodat. Mi még kezdők vagyunk a videózásba mivel ez a videó már
    több mint egy hónapja fenn van a YouTube-n ezt nézd el tőlünk de majd javítunk rajta a továbbiakban :)