10467
-
uscGhost #3318 Ez a skyhosting...szart se ér. -
#3317 ahhoz képest hogy nonstop,
-
#3316 Jah, és az ingyenesekhez képest a szolgáltatási szint is 0 (a weboldal szerint) ... se térkép, se semmi. -
#3315 Ki a fene akar fizetni egy MC szerveren, amikor dögivel van ingyenes ahol szinte bárhová építhetünk?
Ráadásul törttel is fel lehet menni ... valaki ellopja a játékot és fizet azért, hogy a Te szeródon játszhasson? Agyrém ...
Persze mindent lehet, csak nem feltétlen itt reklámozni. -
uscGhost #3314 Zsír :D
-
uscGhost #3313 De támogatásér lehet plussz telket kapni... Tehát kap 1 telket és annyi nem építhet csak oda... -
#3312 Top komment... :DD
aki nem értené -
nagydee #3311 lesz orra a malacoknak
új malac -
#3310 Lehet, hogy van rá pénze csak fenntartja a lehetőséget, hogy ha valakinek tetszik akkor támogatja -
uscGhost #3309 De ha nincs rá pénze mer támogatást szed akkor minek neki szeró? -
atosz15 #3308 de az meg az ő szervere, ő dönti el, hogy mi hogy legyen.... -
#3307 Akkor mehetek rombolni? -
uscGhost #3306 Elég ratyi már boccs :D támogatásér lehet + telket kapni? Én szerómon oda épít a player ahova akar xD És támogatást se szedek, ha nincs elég pénzed szerverre és így gyűjtögetsz, inkább ne is erőltesd.. :D Ez az én véleményem, nem akartalak megsérteni vele. -
Dane14 #3305 Itt most nem egy hamás borzalomról van szó hanem egy jól működő lagg mentes jól kidolgozott 0-24 órás szerverről van szó!
Neve:Hero-Craft
Honlap:www.hero-craft.tk
E-mail:[email protected]
White-List:VAN (minden nap ellenőrizzük a e-mailt!)
IP:91.82.84.205:25601
Gyere és gameljünk együtt! -
nagydee #3304 na ja, csak én attól félek, hogy az első ilyen az a glowstone alapú állandó lámpa lesz és akkor jól megszívjuk a fáklyákkal... -
nagydee #3303 szerintem kisebb, egyébként szerintem a tök sem a legsikerültebb dolog a játékban, nyilván amikor berakták, akkor ott jópofa volt, de az, hogy azóta is alapállapotban tökfej-lámpás skinnel jön számomra kicsit idegesítő, a méretéről nem is beszélve. (mondjuk legalább ritka)
nyilván ez az én véleményem és nem vagyunk egyformák...
a farmolásra én is nagyon kíváncsi vagyok, a magam részéről abban reménykedek, hogy olyan dolgok lesznek, amiből/amikkel gyártani lehet, nem pedig csak kaják.
pl. bambusz, len, vagy esetleg valami amiből olajat vagy alkoholt lehet csinálni (mondjuk a cukornád arra jó lenne) üzemanyagnak. (a kőolajat, amiről sok fórumon beszélnek én nem tudom jól működően elképzelni) -
W4z3 #3302 Én azt szeretném hogy nethernek kitalálnának valamit...
Nether szett v vmi hogy legyen értelme gombán kívűl lemenni... -
#3301 Mi, legyen nagyobb kocka?
Vagy kissebb? Ami egy blokk az egy blokk. A tök(lámpás) is egy kocka.
Egyébként sokféle egyéb dolgot, rengeteg mindent belerakhatnának, mármint növényeket, amik hasznosíthatóak valamire (étkezés csak egy dolog). Gondolom sokan többet várnak ezen a téren. A farmolást majd meglátjuk, mármint, hogy kakaóbabon, tökön és dinnyén kívül esetleg bekerül-e még valami új. -
W4z3 #3300 Mi a bajod a dinnyével?... -
gerguson #3299 java platform működése leállt. -
nagydee #3298 oda, ahova az exe-t másoltad, elvileg kirak egy errolog fájlt. abban elvileg benne van, hogy mi a baja. -
nagydee #3297 miért pont dinnye?
annyi minden lehetett volna, erre dinnye.
ráadásul 1x1x1 kocka a dinnye.
nem értem...
kell nekünk egyáltalán dinnye?
dinnye -
gerguson #3296 A gondom az hogy elkezdem játszani és játszok kb 2-3 percet és kidob a játék..Mit tegyek?Nem tudok játszani. -
uscGhost #3295 JA -
#3294 LEGYEN MÁ 1.8 -
komonyi #3293 Hát alapból sehogy, de lehet hozzá ezt a shopos cuccot, van munka plugin is, meg még egy csomó más pluginnal kompatibilis. -
uscGhost #3292 Ok beraktam, gyere fel IP: GhostCraft.skeleton.hu (ne netbe írd XD) -
W4z3 #3291 Duckshop
Táblás boltocska. Tudom hogy kell használni és probléma nélkül működik nálam.
Lehet pénzért illetve bármilyen más itemért is eladni. -
W4z3 #3290 AuthMe
Nekem tökéletesen működik :D. A boltrendszereket még nézegetem. -
uscGhost #3289 Az lett xAuth :D -
W4z3 #3288 AuthMe-t használtam én. -
uscGhost #3287 Egyelőre az xAuth-al van problémám ugyanis nem akar működni.... -.-'''''''' valaki ismer valami másik loginnolós plugint? -
W4z3 #3286 Most olvasom hogy nekem táblás bolt kell. Azt még egyáltalán nem probáltam de gyorsan összedobok egy házi szervert és megnézegetem. -
W4z3 #3285 Elöször is kell iConomy ehez aztán ez meg vmi kiegészítő hozzá amit még én sem nagyon vágok de ha jól emlékszem ez a legjobb.
Tehát fel kell rakni az Iconomyt majd ezt a chestshopot. OP-t csak addig kérek amíg megnézem megtanulom + elmagyarázom hogy kell csinálni a boltot aztán én elépítkezem :). -
uscGhost #3284 És a boseconomyval hogy lehet pénzt keresni? Egyébként még le se szedtem őket :D -
komonyi #3283 Ehhez se kell láda, ha adminshopot hozol létre. -
uscGhost #3282 Na igazából én hülye vagyok ezekhez, a boseconomy az valami pénz rendszer ha jól mondom, de nekem nem ládás bolt kell hanem szimpla táblára rákattolás amihez nem kell láda hogy rakjak bele cuccot -
uscGhost #3281 Szeretnéd mi? XD Logot minden nap ellenőrizném és 1 addolást is meglátok OP off szóval.... először megnézem a pluginokat utána majd beszélünk róla :D -
komonyi #3280 Na bakker a lényeg lemaradt:D
iconomychestshop -
komonyi #3279 Boseconomy.
Adhatod az opot