Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
LAZA!!! ezt kiírhatnád szépen láthatóan a bannerbe.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Malakai
Ugyehogyugye? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
Jólesett elolvasni majd hangosan kimondani hogy Vöröskõáramkörök.
😄

Nem rossz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Malakai
Kis figyelemfelhívás, hogy a Minecraft Wiki fordítása is szépen halad.
Csak a hu aldomainre kell menni.
hu.minecraftwiki.net

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Beast Machine
Ezt kösd rá nyomásérzékelõre, és instant mobcsapda 😄

...vágod?

papi08
Ugye! Mondtam én! 😄D

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
Grr jó logó😄

<#hehe>

Pistike 007
Problem?
És még a víz is hullámzik alattuk.

LeWyTy
Bocs utánanéztem a törikönyvekben is üveg alapja van a váraknak <#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

papi08
Demûveletlenvagyaranygyermekem!
Ez egy épülõ vár üveg alapja! 😊 😄D

13 éve itt. Szép idő.

LeWyTy
"Hogy tetszik?" miért mi akar ez lenni?<#confused>

(Bocsi a dupla postért csak elfelejtettem még oda írni valamit!)
Ha kész lesz az egész akkor arról is hozok képet a teljes hogy hogy fog ki nézni! És azóta már fejlett sokat ezt a képet ma 19:00-kor csináltam! De most már csak akkor hozok képet ha az egész kész lesz! Kommenteket várom! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hali!

Eldöntöttem hogy építek egy várat cheat/csalás nélkül!
És nagyon soká fog tartani mire elkészül az alapokat 2 óra alatt csináltam meg. 😊
Eddig ennyire van kész:

Hogy tetszik ?? 😄 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

LeWyTy
Ha nem lennének ekúrt igénytelen ízlésû/kreatív emberek Akkor a jelenlegi M.Hungary részvétel nélkül nyerne <#eplus2><#mf1>

Az ötlet jó, de ha lesz is ilyen én csak azért nem veszek részt benne mert az alap textúrát szeretem.

Grr1234
Jóötlet, de én béna vagyok egy ilyenhez. 😊

Sziasztok!
Barátommal indítottunk egy szervert.
Tört minecrafttal is fel lehet rá jönni. A szerver ma(2011 07 09) indult. Nem hostingos tehát Hamachi kell hogy rá lehessen csatlakozni. A szerver nem megy 24/7-ben. A Hamachi szoba elérhetõsége:
Hálózati azonosító:bajancraft
Jelszó:123
Amint beléptetek a Hamachi szobába ezen az ip-n tudtok csatlakozni a szerverhez:
5.51.192.195
Fabio Capello
Hölgyek, Urak!

Habár nem tisztem elvenni Lazától a házigazdasággal járó kezdeményezések jogait, de arra gondoltam, indíthatnánk egy "világszépségversenyt"

Az alapötlet a következõ lenne: mindenki egy megadott seeddel, megadott textúrapakkal (én a Painterly-re gondoltam) indítana egy új játékot. A feladat, hogy egy hét alatt építsen fel egy olyan "birodalmat", amely ellátja minden jóval, tehát, kötelezõ lenne építeni például:

-1 lakóházat
-1 kiépített bányarendszert
-1 faültetvényt
-1 nádültetvényt
-1 kaktuszültetvényt
-1 farmot
-1 helyet a Netherbe vezetõ portálnak
-az ezeket összekötõ úthálózatot.

A kötelezõ elemek szépségét, kreativitását (automata kaktuszfarm, titkos ajtók, stb) 1-10-ig pontozná egy háromtagú zsûri (ha Tomonor nem venne részt a versengésben, nagyon örülnék, ha õ lenne az egyik zsûritag, már csak a jól mûködõ sikeres szervere miatt is 😊 ), majd végeredményt hirdetünk, akár több kategóriában is.

Mivel szûkös idõ áll rendelkezésre, ezért megengedett lehetne spawnolt anyagok használata, itt nem a túlélés, hanem a kreativitás lenne a lényeg. A megadott dolgokon belül pedig szárnyalhat a fantázia, elektromos berendezésektõl házi creeperszoborig bármi lehet.

Gondolom, felmerül majd a kérdés, miért azonos textúrapakk -> hogy mindenki ugyanolyannak lássa a világod 😊

Mit gondoltok, benne lennétek egy ilyenben?

papi08
Aaaaaaz faszaa 😄D

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
Nah itt a saját készítésû meglepetés a várbejáratnál😄

Pistike 007
Még szerencse hogy sok már 'bolt' is van.
😄

Grr1234
<#gonosz1>

papi08
Nem szerettem volna a Warez határát súrolni. Mert tiltott a játékosok fórumán 😊 😛

//és amúgy is, mióta felvásárolták a tpb-t, azóta adogatja ki a letöltõk IP-jét 😛 //

13 éve itt. Szép idő.

Grr1234
Thepiratebay.org-ról meglehet venni ingyen.

Pistike 007
köszcsi 😉

papi08
appdata/.minecraft/bin/minecraft.jar fájlban. 😊

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
Az eredeti textúra fájlt merre találom, amin kitudom cserélni pl. ugye az ajtó textúráját?

papi08
Ja!
Regisztráció mentes Fraps, egyszerre maximum csak 30 másodpercet vesz fel! 😄

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
Meglesem😄

papi08
Fraps? 😊

13 éve itt. Szép idő.

Pistike 007
Ja, vágesz, nekilátok börtönajtót csinálni😄

Ingame videók rögzítéséhez program tipp..?😊

papi08
Igen, a Terrarin.png-t kell módosítsd. De arra ügyelj hogy az eredeti kép, és amirõl másolsz, azonos felbontású legyen, mert különben csúnya meglepetések érhetnek 😊

13 éve itt. Szép idő.

Malakai
Tudsz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
Olyat tudok csinálni hogy egy textúra pakkból csak pl. a fémajtó textúráját rakom át?

Ha úgy vesszük ja, de azóta rájöttem mi is a mc lényege...

Malakai
Tényleg, ezen is változtattak, viszont csak véletlenszerû chunkokban spawnol. Régebben minden chunkban spawnolt, de tér kellett neki.

Ugrik? Így se hallottam ezt még. 😊

@Pistike: Ezek minden ellenséges mobra igazak, 24 blokknál közelebb hozzád nem spawnol semmi, 36 blokkon túl vagy tõle hosszabb ideig, akkor eltûnik (despawn), 128 blokkon túl (8 chunk) pedig azonnal eltûnik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
jesszus😄

nem teljesen.

a legnagyobb is beugrik akár 1x1x1 helyre, csak egybõl sebzõdik és szétesik. viszont:

csak bizonyos helyeken ugrik, nem ugrik, ha bármelyik irányban 24 blokknál közelebb vagy, ha 36 blokknál messzebb vagy, akkor egy idõ után elugrik, ha pedig 128 blokknál messzebb vagy, akkor egybõl elugrik.
Pistike 007
Akkor csak szerón voltál meleg?<#hehe>

INVEdit is jó (söt ez progi mivel azt kértél) a TooManyItems meg 1 mód

Nem vagyok meleg csak alig találok Slime-okat és haladni akarokXD

TooManyItems, de csak a melegek addolnak minecraftba 😄

Üdv!

Tudnátok ajánlani valami jó addoló programot?
Elõre is köszi!

Malakai
Csak bizonyos chunkokban spawnolnak a slimeok, 16-os szint alatt és csak akkor, ha van elég tér neki, egy kis slime se spawnol akkor, ha csak egy blokk széles helye van azthiszem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Pistike 007
😄

Akkor min. 16 blokk mélyen kezdheted a keresést😛

papi08
Én is az imént láttam már az 1.7.3-as verziót...😄

De az mitõl lehet az 1.7_1-ben, hogy kiások egy földblokkot, kiírja a játék hogy Save Chunks(vagy mi) és kidob?...😞 😄

13 éve itt. Szép idő.

Az egyika META-INF, a másik, hogy nem az 1.7.2es jó az 1.7.1hez, hanem fordítva, az újhoz jó a régi, de amúgy 1.7.3on vagyunk 😄
Beast Machine
Ne nézzél már buzinak, normálon vagyok 😄

...vágod?