Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nagy eszemmel nem adtam linket.
|>|LINK|<|

Fortes fortune adiuvat.

Fabio Capello
bezony, nem árt vigyázni a griffekkel, még a végén leszállnak a házadon, a francessenbeléjük <#idiota>

Nos, összeraktam 1 Google docs-ot amibe mindenki beleírhatja a szervere adatait stb.

Ha hamachis a szerver akkor a Hamachi adatokba értelemszerûen írjátok bele a hálozat elérhetõségeit

Megkérnék mindenkit hogy ne csessze szét a dokumentumot. Ha ez elõfordulna akkor csak az szerkesztheti majd aki írt nekem egy e-mailt pár adattal és majd megadom neki a jogot hozzá / beírom én.

Üdv, W4z3.

Fortes fortune adiuvat.

ghostnak mondd.... ha hülyevolt offline szerót tolni antigriefing-tool nélkül akk nekem ne sírjon....
am meg nekem is offline szeróm van és már jó pár hete semmi rongálás nemvolt ottse ahol nincs levédve, ha meg nincs fél perce egy játékosra, hogy levédje a cuccát, akk minek a szerver?
Petka
jeee skyhosting, a mienk egy pár porttal feljebb van 😄

Ha szeretnél egy lagg mentes környezetû és griff védet szervert akkor ez a te szervered!0-24 órától megy a skyhosting.hu által!12 slotos white-list -es de az e-mailt folyamatosan nézegetjük!

E-mail: [email protected]
Weblap: www.hero-craft.tk
ip: 91.82.84.205:25601

Írj egy bemutatkozó e-mailt és már játszhatsz is!
Petka
Ember nyugodtan akarna játszani és nem az idejének felét azzal tölteni, hogy konfigolja az antigrief pluginokat meg állítgassa a jogosultságokat minden idiótának.

A megoldás ennél egyszerûbb, ha teheted játsz eredetivel és rakd online módba a szervered. Innentõl kezdve a sok csicska nyomorék a hackelt klienseikkel elkerülik a szerveredet.

kitalálták az antigriefing-toolokat.... -.-'
Petka
Igen!!! Ezazzzz 😄

Sziasztok!
Gxertek a szerveremre.
hamachi: minecraft.crafterworld
jelszó: minecraft
törtösöket is várunk a szerverre!
Neked nincs hogy ennyire kell egy msn cím? Hotmail.com regizz be és már lesz is egy 😊 XD

Valaki adna egy msn cimet nekem ?? jóljönne egy kis segitség modok telepítéséhez 😉 thx
Pistike 007
Pláne.

Nem kõcsákánnyal kéne szétütni azért.

SEGÍTSÉG!!!!

Találtam aranyat a játékban (meg redstone-t is), de amikor kibányászom, nem jön belõle semmi. Mitõl lehet ez???
Én részben azért szüntettem meg a szerverem, mert sok csicska nyomorék rongált... részben meg azért mer nem volt pénzem, de azt bírtam volna szerezni szóval csak a rongálás miatt szünt meg, nem gyõztem javítani...

skate00
Nemtudom hogy van máshol, de nálunk 2 block kiütése esetén is Ban jár.
Persze anyi eszik soha nincs ha betörnek egy házba mert mondjuk szét akarnak nézni,és nem rakják vissza a kiütött blockot, pedig akkor ki sem derülne kb. <#wink>

byzhouse
úristen

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Nah, megvettem a minecraftot, van 1 eladó kódom, 2k-ért. Akit érdekel írjon 😊
A nevelés hiánya...

Ja és megvan az elsõ csira aki sír a reklám miatt😄

Amíg érvényben van a hétvégi egyet fizet kettõ kap akció, szívesen megvenném vkivel felesben a játékot.

Vagy én venném meg és eladnám az ajándék kódot mondjuk 2k-ért, vagy vennék kódot 2k-ért. Bankszámlás átutalással rendezném a dolgot.

Valaki esetleg?
berlinboy6329
Én azt bírom,hogy LÁTJA,hogy le van Privateolva az ajtó,LÁTJA hogy az nem az õ háza...De AZÉRTIS kiüti mellette a falat és bemegy összebasz mindent...
Látja hogy egy jó hosszú létra vezet a magasba..LÁTJA,hogy vki gabonamezõje van a föld alatt..De odamegy,oszt nem csak a gabonát,a földet i skiszedi alóla..Meg azt is látja,hogy vki épített a hegybe egy erdõt,glowstonenal kivilágitva,de azét is kivágj az össz4es fát és elviszi az összes glowstonet....Meg látja,hogy valakinek a 32x16x5-ös llyuában kötött ki a föld alatt,õ azért is szétbassza...

Nem értem hogy lehet valaki ilyen szinten retardált....Nem tudom elképzelni mi jár ezeknek ilyenkor a fejében....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Grr1234
Végre egy magyar tört szerver! Erre vártunk ezer éve.

Magyar tört szerver!
Petka
Kéne egy táblázatot linkelni, mint a google+ topikban a meghívóigénylés. Oda beírná mindenki a saját szerverének az elérhetõségét és nem szemetelne a fórumba.

Hát sajnos csak ilyen kis fogyatékosok játszanak vele többségben 😄

skate00
4 player felett viszont már lagg van <#idiota>

LeWyTy
A lényegen nem változtat<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem az életkor átlaga, hanem a szellemi fejlettség átlaga csökkent:S

LeWyTy
Rossz a megfogalmazásod... a Minecraftal!!!

Lassan 5-8éves az átlagéletkor!! az történt!!<#falbav><#falbav><#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

WTF??
Grr1234
Mi történt ezzel a topikkal... <#szomoru2>

Sziasztok

Van egy szerverünk,hamchis.Hálózat neve😄arkminecraft253
Pw:123
IP:5.122.236.251
Nics lagg
gyertek!
Ejónapot kivánok baszki Oo az egyik tag azt mondja hogy ingyenesen is lehet szerverre feljutni de nekem nagyon nem enged csak ha fizetek akkor most mivan?? 😄 (bocsi lehet poén tárgya lesz ) de csak oflineban nyomtam eddig 😄
Mért szólnánk be neki? Ha nem otthon üzemelt szar engem nem érdekel 😄

Na most várhatod, hogy valami csira beírja, hogy minek reklámozol itt😄

byzhouse
adományokat elfogadok pl: minecraft kód :-D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Hali.

Szeretnék bemutatni nektek egy szervert:
- 0-24 órás üzemeltetés ( rendes hosting )
- Nincs lagg
- Normális és segítõkész társaság
- Tört szerver, azaz bárki csatlakozhat
- WhiteList van! ( fórumon kell jelentkezni )

Ip: 91.82.84.203:25566
Weboldal: http://minerwood.hungarianforum.net/

Minden további információt megtaláltok a honlapon! 😊

Mindig is mondtam, hogy tudok hibázni Csak egy ember vagyok és ez az én mentségem

Nemtudom de én szivesen elfogadnék egyet ajándékba 😊

Petka
Ki lesz az elsõ, aki megveszi és 3ezerért adja tovább darabját?<#idiota>

LeWyTy
Csak szólok hogy a birkát lehet festeni bármilyenre... többek között rózsaszínre<#wow3>

skate00
Rózsaszín birka 1.5 el jött be asszem, akkor elég sokat találtam.
Kaktuszt még nem láttam, de Nádban egyszer láttam egy nagyon magast. <#wink>

http://data.hu/get/4126749/Rozsaszin_barany.rar
http://data.hu/get/4126742/Kaktusz.rar
leírást tessék olvasni! 😄DD
Rózsaszín Bárány!(Nem tudom...Én még soha se láttam ilyet ti igen?)
http://data.hu/get/4126749/Rozsaszin_barany.rar
Óriás kaktusz!(NEM ÉN CSINÁLTAM)
http://data.hu/get/4126742/Kaktusz.rar
Azért raktam fel a data.hu-ra mert képbe ha ide beraktam volna túl nagy lett volna :S
És hogy uszítod rá? A mod leírása szerint nem úgy viselkednek, mint a szelídített farkas.

komonyi:
-Itt egy alternatív megoldás:
PetCreeper pluginnal megszelíditesz egy mobot és ráuszítod egy másikra. És voálá küzdenek.

Fortes fortune adiuvat.

Hogy lehet spawnolni két mobot úgy, hogy egymást támadják? Vagy van ehhez valami plugin?