10467
  • ktomi22
    na akk ha nem akarod erklamozni, akko pm ben pls :)
  • PeTakii
    Márpedig vannak olyan szerverek, amik jók, csak azokat nem reklámozzak. Én több mint 1 éve játszok egy szerveren, átlag 20-30 playerrel, rendes adminokkal, mindennel, csak senki nem reklámozza, pedig a legnagyobb :)
  • ktomi22
    nem rosszbol de amiota a minecrafthungary.com szervere nemmegy azota 1 kib***ott bórendes magyar szerver sincs, .. mind outdated, vagy nem jatszik rajta senki.. :@ grr
  • klikker
    az enyim a minecraft falva capello, ha megtudod légyszi írd be az oldalhoz még hogy mcfalva.at.hu az mcfalva.servegame.com mellé, hogy tudják hogy mi az oldal neve. Mert azt nem írtam bele és már nem lehet módosítani, köszi!
  • klikker
    elnézést nem tudtam capello
  • PeTakii
    A Staycraft kétszer van beírva, szerintem az egyik törölhető(pontosan megegyeznek)
  • Fabio Capello
    @klikker

ha a szerveredet akarod hirdetni, írd be a banner alatti szerverlistába, a saját szervert reklámozó hozzászólásokat törlöm.
  • uscGhost
    Bocsánat, megnéztem és oda is beírtad, de ide akkor mér?
  • uscGhost
    Nemigaz nem bírja elolvasni senki a banner vagy mi alatti cuccot -.-'
  • Venom
    fess két bárányt zöldre és szaporitsd :D kölyök is zöld lesz :)
    Szóval érdemes a bárányokat festegetni mint magár a gyapjút mert ollóval 3-4 darabot is lelehet szedni. Sajna nem nő vissza szal egy idő után a gyapjú nélkülieket ki kell végezni.
  • gyvadam98
    Hali!
    Valaki tud segíteni hogy,hogy lehet szervert modolni?
    Előre is köszi!
  • Hegi90
    nincs olyan, de beírtam az aljára, és így sem működik.

Meg van egy olyan bug, hogy ha sokszor megnyomom egymás utána jobklikket, belép a menübe...
  • Torzonborz
    van egy server.properties file abban a gamemode után 0 legyen.
  • Hegi90
    Hogyan tudom átállítani a szerver módot survivalra?
  • Torzonborz
    ha van router akkor azért port forwardot sem át beállítani rajta.
  • atosz15
    letöltöd a minecraft sever exe-t, kicsit configolod és megadod neki a ipdet + portot ami alapból 25565 és már játszhattok is, hamachi sem kell
  • Hegi90
    Hello!

Egy haverommal szeretnénk játszani ketten multiban. Meg lehet valahogy oldani, hogy pl én hostolok egy szervert egy adott world-ben, és ő csatlakozik? Ha igen, hogyan?
  • Sysfox
    Kijöttek, ha sokan vannak, akkor valahogy kijönnek kerítésen át. Nálam is előfordult, pedig elvileg nem tudnak átugrani a kerítésen.

Amióta két kocka magasra építettem, azóta nem fordult elő.
  • Sysfox
    Elég ritka, de én már kétszer találkoztam vele. :)
  • Wreck86
    :D Lehet, most csináltam egy nagyobb pajtát, elzárva, hátha onnan nem szöknek meg és elkerítve, hogy ne egyék meg egymást.:)
  • Malakai
    Nézz körül a környéken esetleg.
    Én még nem tapasztaltam (keveset játszottam b1.8 óta), de több helyen is láttam dumáltak róla, hogy ha eltávolodsz és újra közelükbe érsz nem mindig 100% ugyanoda spawnolnak vissza az állatok, így lehetséges, hogy valamelyik a karámon kívülre került és elkóborolt.
    Ha ez tényleg fenn áll, akkor csúnya egy bug. :P
  • Bexter
    Megették :D
  • Wreck86
    Ez volt: van egy nagy karám, abban volt 4 birka,3 malac,3 tyúk,1 tehén. Következő reggel nuku malac, +2 birka. :D
  • Malakai
    Elméletileg mostmár nem despawnolnak, úgyhogy nem kéne nekik. :)
  • Wreck86
    Olyan van hogy eltűnik 3 malac csak úgy?:D
  • Wreck86
    A gyapjút igen,de akkor maga a bárány nem úgy szaporodik?:D
  • Malakai
    De az már nem természetes. :)
  • LeWyTy
    A fehér bárány festékkel színezhető bármilyen színre.
  • Wreck86
    Akkor tuti ritka volt,mert 1.6 óta játszok és nem találkoztam még vele, mindenesetre aranyos.:) Próbálom szaporítani és eddig fekete+rózsaszín->rózsaszín,fehér+fekete->fehér kisbárányok lettek.
  • Bexter
    rózsazsin bárány már volt 1.6 vagy 1.7 óta
  • Malakai
    Meg két fajta szürke és barna is van, de ja a rózsaszín a legfurább szín báránynak. :)
  • Wreck86
    Fehér és fekete bárány mellett van rózsaszín!:D Találtam.
  • uscGhost
    Amúgy az új láda nyitódás/csukódás hang emlékeztet engem egy játékban lévőre. Asszem az Oblivionba volt ugyan ilyen bár lehet tévedek :)
  • Wreck86
    Oda kell vhol jelentkezni,vagy csak felmegy az ember?
  • W4z3
    Szerintem a StayCraft.
  • LeWyTy
    Kiestem a képből.. melyik most a legnormálisabb magyar szever?
  • LeWyTy
    Volt már?
  • Sysfox
    Az igen!
  • Venom
    hehe ez nem új :D nekem már 1.8.1-ben volt hasonló, mondjuk halál után már kicsivel odébb spawnoltam.
  • uscGhost
    Írd már le azt a seedet :D