Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oda, ahova az exe-t másoltad, elvileg kirak egy errolog fájlt. abban elvileg benne van, hogy mi a baja.
miért pont dinnye?
annyi minden lehetett volna, erre dinnye.
ráadásul 1x1x1 kocka a dinnye.
nem értem...
kell nekünk egyáltalán dinnye?
dinnye
annyi minden lehetett volna, erre dinnye.
ráadásul 1x1x1 kocka a dinnye.
nem értem...
kell nekünk egyáltalán dinnye?
dinnye
A gondom az hogy elkezdem játszani és játszok kb 2-3 percet és kidob a játék..Mit tegyek?Nem tudok játszani.
JA<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
LEGYEN MÁ 1.8<#falbav>#falbav>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hát alapból sehogy, de lehet hozzá ezt a shopos cuccot, van munka plugin is, meg még egy csomó más pluginnal kompatibilis.
Ok beraktam, gyere fel IP: GhostCraft.skeleton.hu (ne netbe írd XD)
Duckshop
Táblás boltocska. Tudom hogy kell használni és probléma nélkül mûködik nálam.
Lehet pénzért illetve bármilyen más itemért is eladni.
Táblás boltocska. Tudom hogy kell használni és probléma nélkül mûködik nálam.
Lehet pénzért illetve bármilyen más itemért is eladni.
Fortes fortune adiuvat.
Fortes fortune adiuvat.
Az lett xAuth 😄
AuthMe-t használtam én.
Fortes fortune adiuvat.
Egyelõre az xAuth-al van problémám ugyanis nem akar mûködni.... -.-'''''''' valaki ismer valami másik loginnolós plugint?
Most olvasom hogy nekem táblás bolt kell. Azt még egyáltalán nem probáltam de gyorsan összedobok egy házi szervert és megnézegetem.
Fortes fortune adiuvat.
Elöször is kell iConomy ehez aztán ez meg vmi kiegészítõ hozzá amit még én sem nagyon vágok de ha jól emlékszem ez a legjobb.
Tehát fel kell rakni az Iconomyt majd ezt a chestshopot. OP-t csak addig kérek amíg megnézem megtanulom + elmagyarázom hogy kell csinálni a boltot aztán én elépítkezem 😊.
Tehát fel kell rakni az Iconomyt majd ezt a chestshopot. OP-t csak addig kérek amíg megnézem megtanulom + elmagyarázom hogy kell csinálni a boltot aztán én elépítkezem 😊.
Fortes fortune adiuvat.
És a boseconomyval hogy lehet pénzt keresni? Egyébként még le se szedtem õket 😄
Ehhez se kell láda, ha adminshopot hozol létre.
Na igazából én hülye vagyok ezekhez, a boseconomy az valami pénz rendszer ha jól mondom, de nekem nem ládás bolt kell hanem szimpla táblára rákattolás amihez nem kell láda hogy rakjak bele cuccot
Szeretnéd mi? XD Logot minden nap ellenõrizném és 1 addolást is meglátok OP off szóval.... elõször megnézem a pluginokat utána majd beszélünk róla 😄
Na bakker a lényeg lemaradt😄
iconomychestshop
iconomychestshop
Boseconomy.
Adhatod az opot
Adhatod az opot
Ez csak egy kis jutalom a segítségért, ha pénzt is ad a szerverbe akkor örökre OP lehet... 😄 addolás meg nincs szóval azé mer op ne adjon be semmit õ se
W4z3: holnap mikor leszel elérhetõ? Mert nekem délelõtt suli -.-' és kellene akkor segítség a boltos témában 😄 úgy gondoltam, olyan kellene hogy a teszkót 2 fele válasszuk az egyik felébe eladni lehetne földet,homokot,követ pénzért a másikba meg venni aranyalmát,clayt,glowstone dustot és egyebet, csak én ilyen plugin nem ismerek, ha segítesz kapsz 2 hónap adminságot a szerverre de csak akkor ha nem adsz be semmit magadnak (vissza tudom nézni)
Ha át fogtok állni 1.8-ra, akkor szerintem azt már várjátok meg, elméletileg lesz benne állattenyésztés. Ha nem kellenek extra új fajta állatok tucatjával, akkor valószinüleg jobb az eredetit használni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És nem tudtok valami modot ami jó bukkithoz és lehet vele állatokat tartani? Mert fogtunk már be állatokat mod nélkül, de mindig eltüntek pár perc után, pedig körbe voltak kerítve.
Nem.
Fortes fortune adiuvat.
Bocsi befagyott a billentyûzetem, azt szerettem volna kérdezni hogy ez a mod telepíthetõ e egy bukkitos szerverre, singleben már sikerült.
Lefordítom neked a leírást...
* Mentsd el a minecraft.jarodat !!Ezt mindenképp tedd meg.!!.
* Rakd fel a ModLoadert az ott leírtak alapján.
* Rakd fel az AudioModot az ott leírtak alapján.
* A resources mappát rakd a .minecraft mappába (( vagy manuálisan is berakhatod a fájlokat ))
* Rakd az egész letöltött .zip fájlt a mods mappába.(( Ha nincs csinálj.))
* A META-INF mappát töröld a minecraft.jar ból ha még nem tetted meg.
* Létre fog hozni magának config fájlokat meg ilyeneket, illetve testre is szabhatsz benne mindent, de nem ajánlom mert el lehet rontani.
* Mentsd el a minecraft.jarodat !!Ezt mindenképp tedd meg.!!.
* Rakd fel a ModLoadert az ott leírtak alapján.
* Rakd fel az AudioModot az ott leírtak alapján.
* A resources mappát rakd a .minecraft mappába (( vagy manuálisan is berakhatod a fájlokat ))
* Rakd az egész letöltött .zip fájlt a mods mappába.(( Ha nincs csinálj.))
* A META-INF mappát töröld a minecraft.jar ból ha még nem tetted meg.
* Létre fog hozni magának config fájlokat meg ilyeneket, illetve testre is szabhatsz benne mindent, de nem ajánlom mert el lehet rontani.
Fortes fortune adiuvat.
Sziasztok! Lehetne valahogy telepíteni a Baby Animals
Reklám...
Nem tudni, hogy dropol-e valamit, ha kivágod.
Lesz kimondottan gombás biom, gondolom ez az lenne, akkor elméletileg sima gombából is soknak kell lennie ott a fák alatt. 😊
Bár lehet azon kívül is generál néhol óriásgombákat, csak ritkábban...
Lesz kimondottan gombás biom, gondolom ez az lenne, akkor elméletileg sima gombából is soknak kell lennie ott a fák alatt. 😊
Bár lehet azon kívül is generál néhol óriásgombákat, csak ritkábban...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És az mire lesz jó? 😄
Sry a dupláért...
Az óriás gomba az egyik újítás lesz 1.8 ban vagy 1.9-ben.
Az óriás gomba az egyik újítás lesz 1.8 ban vagy 1.9-ben.
Fortes fortune adiuvat.
Bocs, csak nem nagyon figyelem a privát üzeneteim 😊. Válaszoltam.
Fortes fortune adiuvat.
Mi az a óriásgomba? XD
Amúgy meg válaszolhatnál privát üzire...
Amúgy meg válaszolhatnál privát üzire...
Én erre csorgatom a nyálam jelenleg:
Amúgy tudom hogy nem fog folyni 😞.
Amúgy tudom hogy nem fog folyni 😞.
Fortes fortune adiuvat.
Ki vállalkozik a Magyar Királyság 1:1 arányban való elkészítésére? :p
Az 1.8-ban még várhatóan nem folyik, ahogy írtam. A generátor viszont generál folyómedreket, bele vízzel. Ahol lejtõs ott gondolom van folyása, vagy zuhatag, ahol viszont nincs ott állóvíz lesz egyelõre.
Lesznek x ponttól nagyobb vizekig (gondolom én óceán biomig) terjedõ folyók és lesznek önmagukba visszatérõek is. <#vigyor>#vigyor>
Ergó inkább mededrekbe generált vizek, mint folyó. 😊
Lesznek x ponttól nagyobb vizekig (gondolom én óceán biomig) terjedõ folyók és lesznek önmagukba visszatérõek is. <#vigyor>#vigyor>
Ergó inkább mededrekbe generált vizek, mint folyó. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ájáj!
Folyók? szóval a vízfelületek már nem össze-vissza lesznek? Szóval ered a folyó, bõvül és bõvül, aztán egy tóba vagy tengerbe folyik?
Folyók? szóval a vízfelületek már nem össze-vissza lesznek? Szóval ered a folyó, bõvül és bõvül, aztán egy tóba vagy tengerbe folyik?
Én most arra lennék kíváncsi, hogy azokon a szervereken, ahol már elég nagy terület be lett járva, ha frissítenek 1.8-ra új mapot kezdenek? Pl.: Huncraft, Plastik és a többi nagyobb szerver. Mert ugyebár csak olyan helyeken fognak megjelenni ezek a folyók meg falvak, meg stb, ahol még nem volt generálva chunk (vagymi).
Sajnos a folyók folyni nem fognak egyelõre, de azért már így is jó lesz (ha jól fog kinézni). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én 1.8-at fõleg a creative mód meg a folyók miatt várom 😄
Fortes fortune adiuvat.
bocsi, rossz gomb<#gonosz3>#gonosz3>
Már semmi 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**