10467
  • Wreck86
    Ne reklámozzunk pls.
    Regisztráció időpontja: 2011. 11. 26. :)
  • komonyi
    Ha maga az op 32 bites, akkor ne nagyon akarj 64 bites programokat.
    De egyébként nálam se jó, pedig nekem mind2 64 bites(op meg java)
  • Bexter
    Nekem most full faszán megy max grafon :D :D
  • Sysfox
    Én Faithful texture packot használok, ami megegyezik az eredetivel, csak nem 16x16-os, hanem 32x32-es és sokkal szebb.
  • LeWyTy
    Engem 5percenként kidobál és azzal nem tudok mit kezdeni
  • Wreck86
    A köd beállítása azt hiszem. Hiába pakolgattam rá, mindig ezt írja ki. Nem tapasztaltam mondjuk emiatt hátrányt.:)
  • LeWyTy
    Akkor jó mer már mindent próbáltam de mindíg ezt írja
  • Wreck86
    64 bites kell hozzá. Azt írja. Én felraktam, mégis ezt írogatja ki.Sztem bug.
  • LeWyTy
    Megőrülök...

32bites win7 van a gépemen... és nem értem mér nem tudok rá 32bites javat rakni.
    Csak 64 biteset enged... akármit csinálok
  • Wreck86
    Aha! Köszi.
  • Malakai
    Mod, változatosságot visz a mobok kinézetébe, tehát két tehén, creeper, zombi, stb nem feltétlen ugyanúgy néz ki.
    Jelenleg a legkevesebb típus silverfishből van (4), legtöbb meg creeperből (11).

JohnSmith viszont csak éppenhogy elkezdte támogatni, csak pár zombi, meg creeper textúrával egészült ki.
  • Wreck86
    "RandoMobs" az mit takar?
  • fusti123
    Helló mindenki én az 1.8.1-es minecraftot használom és olyan problémám lenne hogy ha beleteszem a ModLoadert vagy egy modot amihez ModLoader csak fekete képernyő jön be
  • Malakai
    Online meg mindenki úgy látja, amilyen pakk nála van, vagy feltételezed, hogy senki nem használ ilyesmit? :)

Olyan szerverleírást mondjuk már láttam, ahol elő volt írva, hogy milyen textúra pakkot kell használni. :)
  • Malakai
    Nem túl sokat, de nálam 8.3 nem volt fent, kicsit kevésbé sötét elméletileg, meg torch/furnace/glowstone/pumpkin kapott új animációt - amik szerintem jók lettek - meg enchantment asztal lett új és elkezdte támogatni a RandoMobs-ot, ami szerintem jó dolog. :)
  • Wreck86

:D
  • Wreck86
    Sokat tér el? Érdemes akkor felrakni a 8.4-et?
  • Wreck86
    johnsmith_V8.3-at használom. (32)

Van már 8.4 is?
  • Petka
    Én az alap textúrapackkal jól megvagyok. Szerveren úgyis mindenki azt látja. Egy időben használtam nagyobb felbontásúakat is, de aztán rendesen jó volt visszatérni az alapra :)
  • Malakai
    No, szerintem ez egy olyan kérdés, amit időközönként fel lehet újra tenni, szóval ki milyen textúra pakkot használ? :)

És, hogy saját kérdésem megválaszoljam, perpill a [url=http://www.minecraftforum.net/topic/26727-johnsmith-texture-pack-v84-32x-10-with-customizer/]#777">JohnSmith 8.4[/url]-nek enyhén custom változatát (32x32-es pakk). A [url=http://www.minecraftforum.net/topic/513093-10-dokucraft-the-saga-continues-32x/]#777">dokucraftra[/url] viszont lehet visszatérek végül, a játékosabb/humorosabb stílusa ugyanis tetszik, csak bele kellene nyúlni pár unszimpi/rosszul megoldott dolgot javítani. :)
  • HeinzGuderian
    Kösz a malacos tippet,kiprobálom xD
  • Wreck86
    Nem is hallottam még a modról.:D bocsi
  • Wreck86
    Malactenyésztés: keresel 2 db malacot a közeledben, előveszel búzát,kézbe veszed, majd a két malacra 1szer-1szer jobb klikk. Többit nem lövöm le,próbáld ki .:) Búzát eléjük tartva követni fognak a karámba.(kajáltatás előtt!)
  • HeinzGuderian
    valaki unja már meg h mindig kérdezgetek,és válaszoljon :P van egy uj is:hogy lehet malacot tenyészteni?
  • Wreck86
    Ez a malac eltűnés sztem bug. :D Most is volt 3 malacom elég nagy, de jól körberakott területen, mégis egyik reggelre eltűntek. :D
  • HeinzGuderian
    valaki nem tudná feltölteni valahová a moddolt minecraftot?
  • W B
    De használni se tudok az alkémiás asztalt és a kondért... illetve tudom, de nem tudom mit hogy kell
  • Wreck86
    Röviden nem igazán lehet.
    Az alap dolgokat tanuld meg, aztán kevergess úgymond. :) katt ide
  • W B
    Valaki elmondaná röviden, hogy hogyan kell alkémizáni?
  • HeinzGuderian
    Szevasztok,fel szeretném telepiteni a millenaire-modot,1.8.1 as minecraftra,modloadert is felraktam,töröltem a meta-inf et(egy video szerint csináltam)mégsem indul,azaz indul,a launcher,rákatintok h play offline s elsötétül a képernyője,mit tegyek? (ha esetleg valakinek megvan,töltse fel valahová ha tudja,kösz)
  • Wreck86
    Igaz rájöttem. :( Azt hittem azt írja ki amit kapsz rá, nem pedig valami talán rá utaló izét.
  • Venom
    Fölösleges a képet lecserélni mert abból se lehet megmondani hogy milyen enchantot kap a fegyer/szerszém, van egy szöveglista amiből véletlen szerűen oda dob egyet azt csá :D
  • W4z3

Grow hot hot mental a szöveg szerint. Nem vélek benne értelmet felfedezni :D.
  • Malakai
    Így is halandzsa, szóval sokra nem megy vele az ember.. :D
  • woy
    wow azt hittem ,hogy ez csak kamu szöveg :D
  • Wreck86
    Ok,megcsináltam és bocsi a rossz fogalmazásért. :)
  • Malakai
    Az abc átalakítása, többi maradjon rá. :)
  • uscGhost
    ??? XDD
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Az enchantolóban "alien"ül vannak a dolgok írva.
    Valaki kicserélte már az a két "képet" és angolra tette át?
  • Bexter
    nemsokár aindulunk ujra :)