10467
-
#5043 Hmm, így már egész jónak mondható a rendszer. :) -
rasputyi #5042 Ez nem igy van mert a napi adó 500$. Ezt 10 perc alatt megvan. ha egy szerre játszol 1 órát és jól választod meg a munkát simán kereshetsz 5-6000$-t az pedig 12 napra is elég. Egyébként meg van türelmi idő is nálunk ha valaki elveszti a telkét attól még nem törlődnek a cuccai, egy hetet szoktunk várni mielőtt regeneráljuk a területet:)
Ha kiraksz egy táblát hogy xy napig nem tudsz jönni figyeljük és nem kell hogy a telked odavesszen. -
#5041 Nekem az az egyetlen nem tetszik az egészben, hogy nem mindig tudok a géphez ülni, és ha szeretnék egy városban lakni, akkor kb naponta fel kéne mennem, dolgoznom.. És ha valamilyen okból (nem lennék itthon, mert vizsgázok, vagy tanulnom kell vizsgákra, vagy barátnőmmel megyünk valahova) nem tudnék lenni 2-3 napig, akkor már kinn is vagyok a városból.. :/ -
#5040 oks köff. -
rasputyi #5039 Bexter szoltam az egyik adminnak nemsokára whitelisthez hozzáad. -
#5038 És ha azt nézzük hogy: Engedjük be a fiatalokat is, hogy az idősektől tanulhassanak, mert ha egymástol tanulnak annak nem lesz jóvége.
Nos? :) -
rasputyi #5037 Igen ezzel teljesen egyetértek, de a játékot szerencsére nem ők írányitják ők csak játszanak. Játszani pedig a fiatalabbak is szeretnek. Ha korlátoznánk az életkort akkor úgyis idősebbnek adnák meg magukat. Igazolványt meg nem kérhetek :) -
+1
A 9 és 13 éves inkább tanuljon ... -
#5035 Most nem azért, hogy kötekedjek, de végignéztem a fórumon a jelentkezéseket whitelistre és az átlag életkor 13-14 év. Arra már nem tudtam mit mondani, hogy a 9 éves kisgyerek kér engedélyt :D... Na szóval hiába az idősebb vezetés, ha ilyen fiatalokkal van tele a szerver. Építő jellegű a kritika.
Ha én szervert indítanék, 18 év alatt, személyi fénymásolata nélkül be se engednék senkit :D -
#5034 Megcsekkollak :D -
rasputyi #5033 Sziasztok!
HDFRasputyi vagyok a BabilonCraft ownere, tulaja.
2011.12.20-án idult a a szerverünk.
50 slot /Whitelist / Nonstop offline szerver
Visszaolvasva a hozzászolásokat egy dolgot előre hozzáfűznék. A vezetőség 25 éves kor felett van jómagam 36. Ezt csak azért mert sok szerveren tapasztaltam , hogy a fiatalok belevágtak megunták, mások meg miattuk bukták amit csináltak.
A szerverről: Munka plugin hogy pénzt kereshess, Bank plugin hogy kamatoztathasd, Város plugin hogy ha elég pénzed van akár várost is alapíthass.
Ha kedveled a pvp-t akkor a városon kívül arra is lehetőséged van.
Az első telek ingyen van a másodikért már meg kell dolgoznod :)
Ha kedvet kaptál ugorj fel a weboldalunkra, jelentkezz és a fórumon minden parancsról illetve a pluginok használatárol leírást találsz.
Gyere craftolj velünk.
üdv
HDFRasputyi
Fabó Mihály
[email protected]
Nézd meg oldalunkat!!! -
retimester #5032 Negyedik map, harmadik Ip, második tulaj, 9 hónap alatt -
#5031 A minecraft hungary elég jó és régi csak a sokadik map, sokadik ip és a sokadik tulaj már kicsit látogatottlanná tette. -
#5030 Passzolom, én csak nálunk játszom :) -
#5029 Próba szerencse :D Van amúgy hazai szerverek közül ami sok ember által látogatott, régóta futó? -
#5028 Értem én, de hidd el az sem garancia. MCH szerver dolgaiba belétva ezt következtettem :) -
#5027 Szervergépről, hosting futtatja :) 30-40 éves adminokkal :D -
#5026 Az a baj az ilyen kisrácok által fenntartott serverekkel, hogy elég rövid életüek szoktak lenni.
De én drukkolok! -
#5025 Szerinted a szervergépet, amit erre használnak, miből tartják fenn ? -
#5024 A weblapon azt a k zenét hol lehet kikapcsolni? :D -
#5023 Fizetős LOL -
#5022 MineXup - Minecraft Szerver -
#5021 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ha ennyire ki van éhezve szkszálisan mér nem használja másra azt a hokiütőt? -
#5020 Ha befejezem a hotelt !talán! lehet róla szó hogy csináljatok nekem egy kis reklámot -
#5019 Ha valódi, akkor talán nem csak a Minecraftot kellett volna okolni az egy hónapnyi szünet miatt? :D -
aki nem érti az szóljon fordítom :D -
simonhusi #5017 Igen, mert nem csak erre a forumra akartam kitenni, mellesleg így sokkal többen elolvassák mintha sima komment lenne :) -
#5016 fraps -
bajiszityu #5015 Mivel vegyek fel minecraft videót ugy hogy a mikorofon is meg a haverom hangja is benne legyen? -
#5014 -
#5013 Nyasgem,megtaláltam,írtam! :P -
#5012 NOOB -
#5011 hehe
info alul ... -.- -
#5010 Nem tudjátok, melyik textúra pack ez?
klikk
Az almák kellenének belőle. :) (egyik állapotjelző) -
uscGhost #5009 Hát látod, vannak ilyen értelmes emberek :'D -
#5008 Most ezt komolyan youtubera kellett feltötlteni? -
#5007 YogsCast 2 :D -
#5006 Köszönjük Emese :D -
simonhusi #5005 -
#5004 aha