Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szevasztok
Igen,régebbi map,de ha újat kezdek,akkor is ilyen.A tehenek meg disznók is feketék...

Kreatív 😊. Amúgy boldog szülinapot 😛.

Fortes fortune adiuvat.

Petka
Én mindjárt fogom 😄

Enném 😄

nekem arra nem reagált, bár az még a pre volt.
Törölt felhasználó
vagy csak nyisd ki a ládát😊 nekem úgy ment 😊
ez egy régebbi verzióval készült pálya nem?

ha igen, akkor rakjál egy kocka földet a ládák fölé. attól frissül a megvilágítás és rendes lesz. utána lebonthatod a földet.
Petka

Senki sem tudja,hogy 1.8 óta miért ilyen nekem a game??

akb48b
én még nem raktam nagyobb felbontású text packot, de úgy tom ,hogy van egy patch hozzá és azt fel kell rakni, de nemszabad azzal futtatni a textúrát, hanem simán a játék textures mappájába kell rakni és a fûmenüben lévõ mods&texture packsban kiválasztani
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség minecrafttal kapcsolatban.
Nemrég felraktam egy elég fasza nagy felbontású 256-os textúrapackot és most folyamatosan out of memory-val kidob a játék.

Gépem lazán megvan a játékhoz meg a packhoz is, 4g ram stb. , de akkor is kidob. Olvastam neten hogy át kell írni vezérlõpultban a javánál a memóriafelhasználást, de az se segített. Leszedtem a 64 bites verzióját is a javának mert 64 bites win7-em van, de semmi javulás.

Valaki segíthetne mert jó lenne játszani a textúra packkal meg magával a játékkal!

Elõre is köszi...
LOL, Egy olyan vidit raktam be amivel a háttérben futó cuccost tudtad volna megváltoztatni 😄. Inkább nem probálkozom 😄

Fortes fortune adiuvat.

Rowlend
Enélkül is tudom, hogy péntek van<#hehe>

GET OVER HERE!

Sokaknak hasznos lehet 😊.

Fortes fortune adiuvat.

Malakai
Jaja, még sehogy, az egyedüli dolog egyelõre, hogy nem despawnolnak, szóval bekerítheted õket és ott maradnak, de hogy tenyésztés mikor lesz ebbõl.
Az 1.8 inkább egy pre-Adventure Update, ahol pár dolgot beleraktak, de semminek nincs igazán funkciója (fejlõdés, falvak, állatok, stb). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szerintem még sehogy.
Mr Csé
-4 gb ram
-1.8.1 verzio
-1.7.3 as mapomon fagy nehogymá ki keljen dobnom😞

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

LeWyTy
Kevés a ramod.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mr Csé
crackelt 1.8 am 5 percenként lefagy :C nemtom mitõl

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

LeWyTy
Majd minyá...

Majd gyere fel TSre oszt elmondod honnan is ismerlek<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fabio Capello
nemtom, plasztikon tényleg volt egy lewyty, de akkor ezek szerint csak valami névlopó 😄

Érdekes hova jutottak a régi arcok, Jancsit is ismerem még nagyon régrõl... 😊

Amúgy írtam bemutatkozást, majd vess rá egy pillantást. Majd egy éve nem írtam ilyesmit szervertagságért, becsüld meg 😄

LeWyTy
Ja az te vagy? ... bocs nem tom honnan ismerjük egymást... én nem játszottam a plasztikon <#nevetes1>

LeWyTy
Játékbeli neved,korod,hogy találtál a szerverre... meg amit gondolsz.

Állattenyésztés hogyan mûködik? Hogy lehet állatokat csalni karánba vagy h. kell?
amúgy mit szeretnétek olvasni a levélben? <#whatever>
Fabio Capello
szégyen hogy bennvagyok és beszélgetek veled játékban oszt fel se ismersz 😄😄😄:😄😄:😄

LeWyTy
A térkép mégsem mûködik mer még nincs frissitése 1.8hoz... amint lesz szólok<#nevetes1>

a térképet hogy lehet megnézni?

a böngészõ nem elérhetõvel leáll.
LeWyTy
Végre majdnem kész a házam, erre közlik hogy ez legyen a spawn<#idiota>

Lelõhely http://minecrafthungary.com/

Szal akkor most bent van, vagy nincs?
Me állandóan kiszedi XD

Sok verzíó van, és notch minden updateben kiszedi.
Röviden:

Egy "Mob" ami állítólag épít, és rád vadászik. Sokak szerint notch halott testvére vagy már nem emlékszem. Sok fake videó van YT-n meg minden hülyeség 😄.

Fortes fortune adiuvat.

Gyerekek? ez a Herobrine mi a fene már? néztem videókat, de nem igazán értem, hogy akkor most mi is van.

Sajnos képeken nem látszik annyira de én is tapasztaltam ezt a kékes történetet, de engem már maga a fáklya fényszórása is irritál 😄

Fortes fortune adiuvat.

rossz link
lehet, nálam ilyen:

a határ a kék és a narancssárga között kicsivel a szálkereszt fölött van.

woy
kihívtam a rendõrséget

LeWyTy
És rávertél a kezére?

woy
Teszed azt le <#banplz>

Bexter
lájk 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LeWyTy
LOL

Petka

LeWyTy
Ott a link. Viszont még 5perc mire elindul a szerver és a map.

online map hol megleshetõ?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

LeWyTy
Minecraft Hungary
(Eredeti szerver 1.8.1) Új map-al ismét elindult!

Weboldalunk:
http://minecrafthungary.com/
+TeamSpeak3
62.104.20.206:10187
+Online Map
http://89.135.122.28:8123/#

Nálad szar valami mer nekem semmi baja nincs.

a közelében kék? mibõl szoktál te fáklyát csinálni?