Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
ahova rakod, ott minden kékes, két kockával odébb meg az egész átvált narancssárgába. fõleg a teljesen stone falú alagutakban látni.
mellesleg akkora vizet találtam, hogy far render distance-nál sincs körben sehol föld... csak úszkáló disznók meg tehenek (??????????)
A víz alá lehet tenni fáklyát... szét esik egybõl de világít mintha még ott lenne.<#wave>#wave>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Valaki tud rá megoldást?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Készüljetek :).
Fortes fortune adiuvat.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A pók meg asszem kék, vagy zöld színû.
Talán a végleges Final 1.0-ba bekerül, de erre azért nem fogadnék. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
.. bexter.. reg beszeltunk.. :D
Fortes fortune adiuvat.
Seksi lettem?

Itt nyomon lehet követni a bukkit állapotát.
Illetve itt is postolnak néha:
http://twitter.com/#!/Craftbukkit
Fortes fortune adiuvat.
Amikor ezt megláttam be kuláltam :D
Ez meg csak egy hegy :D

+ Killing a monster makes it drop experience orbs
+ The player can level up by gathering experience orbs