10467
-
#5003 Ez volt már?
-
uscGhost #5002 Hát nekem ilyen csak multiban volt még régen mikor sz@r netem volt és laggoltam :D -
#5001 milyen plugint raktál be? -
#5000 Kell rá permission hogy működjön... de nem értek hozzá -
#4999 Nem ez szimpla bug. Nekem is volt ilyen többször is. -
bajiszityu #4998 Azt írja hogy "You are not permitted to build" -
simonhusi #4997 Alul bekötöd redstonenal, és a föld alatt elvezeted és 1db kapcsolóval kapcsolhatod -
simonhusi #4996 írd be a szerverbe h /op <ésasajátneved> -
uscGhost #4995 Szilvásbuktát, mert azt szeretem! xD -
#4994 Tudna valaki segíteni, hogyan tudnám ezeket a pistonokat úgy be redwireözni, hogy benntről a várfalról lehessen 1 vagy 2 leverrel irányítani őket ? :)
-
bajiszityu #4993 Na megcsináltam a spawn gondot beraktam egy plugin de most az a baj hogy nem tudok se ládát kinyitni se drit-t bontani! Mit csináljak!!! -
uscGhost #4992 Ezt hívják laggnak. -
#4991 1.5 ben is találkoztam ilyennel :) -
simonhusi #4990 Háát szia:D
-
simonhusi #4989 sajnos ez ilyen. Én is ugyan így jártam barátommal, vagy berakjátok magatokat creativba és oda repültök, vagy annyiszor spawnoltok újra még egyikőtök nem a szigetre esik és oda teleportálja a másikat :) -
bajiszityu #4988 hy all
Olyan kérdésem lenne hogy haverommal játszunk minecraftot és csinálunk egy minecraft szervert az eredeti oldalról letöltöttet és berakok egy surv mappot (sky block) és ugy dobál le minket az égból nem mindig a platformra! Hogy lehetne megoldani? -
simonhusi #4987 Boldog Karácsonyt! :)
-
simonhusi #4986 -
#4985 Régebben én is ezt ajánlottam... -_- -
#4984 Nálam a Java 7 elég komoly teljesítménynövekedést eredményezett. Igaz, hogy beta, de nekem spec stabilabb, mint a 6-os. Egy próbát megér, hátha... -
#4983 A javat próbáltad már frissíteni? Vagy újrarakni? -
#4982 ezis elfüstölt ugyanott xD kész, márcsak röhögni tudok, feladom, megse próbálom felbaszni magam :D keresek valami másik gamát. -fav
azért köszönöm a segítséget (: -
atosz15 #4981 erre keress rá: Minecraft launcher and updater from Anjo Caido -
#4980 hát tört :$ de am full szűz, semmi textura pakk, mod, semmi, még a mentéseket se raktam vissza. De igazából az tosz fel hogy mindent neten írt megoldást megcsináltam... töltöttem le ilyen dll fájlokat, azse volt jó, minden driver up to date, jávát is újraraktam, a legfrisebbel se megy :S igazából már egy jó 3hónapja nem játszottam csakmost megjött a kedvem erre... baszhatom :D -
#4979 Teljesen natúr verzió? -
#4978 Srácok segítsetek mert már a hajam hullik ki :D
béta 1.8.1-en toltam, aztán gondoltam ideje ápdételni, megis történt, mojang résznél kressel.... ok letöröltem a vérbe, leszedtem az újat, hogy majd akkor így, ok felrak, mojangnál kress... töröltem a meta-infet is már, úgyis koka, mindenhogy szar.... namost wat do? :/ -
Nelson85 #4977 Aki teheti és tetszik neki nyomjon rá 1 likot vagy szavazzon a pixelart-omra. előre is köszi. Boldog ünnepeket! -
#4976 Már megoldódott de azért köszi. -
simonhusi #4975 Hardcore Kalandok! :) aki szeret egyedül, kalandozni, küzdeni, bányászni, építeni, és mindenek felett Minecraft-tozni! :) azoknak ajánlom sok szeretettel! :)
http://www.youtube.com/watch?v=lAKIaWHaRR4&feature=relmfu -
simonhusi #4974 http://www.youtube.com/watch?v=-fcbfLlVnBI&feature=channel_video_title -
atosz15 #4973 ha még esetleg vki nem tudná: kijelölöd woldedit el a területet, //copy vagy //cut , attól függ ott akarod-e hagnyi, aztán //save NAME , és ott lesz ftp-n a schematics mappába (persze ezt csak op-k tudják, vagy ha van permissionöd amit kétlek :D) -
uscGhost #4972 Szivesen :) -
#4971 Már megoldottam köszi uscGhost -
#4970 elvileg lehet, koczkával konzultálj -
#4969 Azt lehet world edittel hogy egyik mapról //copy és másikon //paste? -
#4968 Kérdés: A MCHungary mapot ha megszerzem... a hotelemet át tudom vágni egy új mapra valahogy?
Meg akarom osztani. -
#4967 Nem csak a szar idő miatt nincs munka -
#4966 Megint munkanélküli vagy? :D -
#4965 Kész... csak ki kell dekorálni
-
Source8 #4964 Ja a mod nélküli 16-osok közül értve.
Modokat még nem mertem feltenni, nehogy valamiben instabil legyen. :)