Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZTM
Szevasztok!
Lenne egy kis problémám:
Frissítettem a játékot, így már 1.8.1 de sajnos akadozik.
Próbáltam állítani a grafikán, levettem mindent legkisebbre és így is akad, frissítettem a videokártya drivert, de az sem segített.
Az elõzõ verzió simán futott ráadásul max beállítások mellet nem tudom most mi lelete, már egy párszor újratelepítettem a játékot de semmi haszna.
Ötlet?

LeWyTy
Viszont az gáz hogy 2x1gb meg 1x2gb ram om van és csak 3gb ramot lát a gép? <#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ha a minecraft.net rõl futtatod böngészõben akkor szerintem sokkal kevesebbet dobál ki... alt+f11 el ki tudod fullsreenelni, viszont így nincsenek texturák és modok.
Én jobbat nem tudtam kitalálni sajnos<#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ha barátom admin én én is az vagyok, én elbírom valahogyan indítani az õ törtszerverét?Ha igen hogyan?
És nem tudtok valamit hogy ne dobáljon ki a játék?belépek szerverre és kb 3 perc után kidob.Windows7 64 bit-em van.
Venom
de hülye vagyok észre se vettem azt a részt 😄 köszi

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

byzhouse
ejj,de kár,hogy nincs pénz a játékra 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Egész sziget vár? 😄 Jól hangzik 😄

LeWyTy
Igen van...nemtom nem én csináltam...igen mer 1 vár lesz az egész sziget.

Van bukkit a szerón? Ha igen akkor honnan szedted 1.8ra? 😮 Amúgy jól látom hogy fallal van körülvéve a szigeted? 😄

LeWyTy
MinecraftHungary ONLINE MAP

#3738 Jobb oldalt van egy felnyíló rész... ott lehet állítani.

Venom
ez hogy? nekem csak felülnézetet mutatott az online map 😄

skate00
Ez Half_Life?<#hamm>

Kissé le van egyszerûsítve :p

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Bexter
Nekem se inditja el 😞

http://bexter.hu Szép Fényeket!

LeWyTy
Nem indítja el... de mind1 ha böngészõbõl futtatom akkor nem dobál ki <#eplus2>

Fabio Capello
yep!

Nyiss egy jegyzettömböt.
Írd bele ezt: javaw -Xmx2048m -Xms2048m -jar "minecraft.exe helye"
Mentsd el minecraft.bat néven és majd ezzel indítsd el.

LeWyTy
Lebutítottam win 98ra a win7emet... ha most is kidobál akkor lefejelem a monitort <#eplus2>

LeWyTy
De am 2x2gb(Geil) ramom van abból talán 1Gb-ot használ a java... de mér dobál ki mindig memória hiánnyal?
Tud valaki valami hatásos módszert ennek megváltoztatására?

LeWyTy
Don?

Barátom nem tud jönni törtszerverre.
Hamachi megy. szever fut én is bent vagyok.
Ezt írja neki:connection:time out!
Mi lehet a gond?
LeWyTy
Egész jó az új generátor<#nyes>

Ki jön velem építeni egy várat/várost a szigetre? Kap creatívot is de csak ha elég jó. (csak 1 ember)<#nevetes1>

Sziasztok! Megoldható lenne, hogy a mapomnak csak azt a részét ahova építettem valamit átmásoljam egy új mapra? Mert van egy csomó rész amit már felfedeztem, de nem építettem semmit, és azért akarnám ezt megcsinálni, hogy a játék generáljon 1.8as dolgokat, mint pl. npc falvakat. Megoldható lenne vhogy?
Van törtszerverem és azt meglehet oldani hogy a más adminok is el tudják indítani a szervert?Ha igen hogyan?
Malakai
Sehogy, elhagyatott bányákban lehet csak találni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tökmagot hogy lehet kinyerni a tökbõl? <#wink>

Venom
Hmm na nemsoká ránézek a szerverre. Reméllem Notch valahogy megoldja a havas biomet nemsokára. kissé hiányzik 😞

ok
Lefekszel aludni sötétedéskor vagy legkönnyebbre rakod a nehézséget

hogy lehet megakadályozni hogy ez enderman lebontja a váramat?
Mr Csé
ymod mûködik 1.8 alatt?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

köf

90%-tól.

lehet, én még nem próbáltam, csak olvastam fórumbejegyzést. viszont logikusnak tûnt.
Mekkora éhség szinttõl nem regenerálódik az életerõ?

??? 😄 Engem nem támad meg ha nálam van és kattintani se kell, ha közel ér hozzám elteleportál magától 😊

az tom hogy nyers hus az szart sem ér de kösz és szerintem több lett a nyers anyag és a redstone is
kevesebb a redstone? <#conf>
nem.
ne egyed, mert mérgezést kaphatsz tõle. farkasnak jó, annak lehet adni
egyébként semmi nyers húst ne egyél
a zombi hus az ugyan olyan mint a többi?
ok kösz
LeWyTy
Újrakezdés

az ujra kezdésre igen vagy cuccokra igen??😄
LeWyTy
Igen

érdemes ujra kezdeni a játékot az 1.8 miatt mert nekem van egy 1.7.3 mentésem és nem tudom hogy vannak e benne cp faluk ,uj mon.spansok, tengerek és oceánok vagy föld allati vasuti elhagyatot bányák?
o köszi
jelenleg csak arra, hogy el tudod vele ijeszteni õket, ha rájuk klikkelsz vele, viszont ha nálad van, attól idegesek lesznek és támadnak.
tudom csak köszöntök és lököm a dumát
kérdés mire jó az ender pearl vagy mi?😊

LeWyTy
Ez nem chat... csak akkor írj ha akarsz is valamit.
Am szasz<#nevetes1>