Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis problémám:
Frissítettem a játékot, így már 1.8.1 de sajnos akadozik.
Próbáltam állítani a grafikán, levettem mindent legkisebbre és így is akad, frissítettem a videokártya drivert, de az sem segített.
Az elõzõ verzió simán futott ráadásul max beállítások mellet nem tudom most mi lelete, már egy párszor újratelepítettem a játékot de semmi haszna.
Ötlet?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én jobbat nem tudtam kitalálni sajnos<#gonosz3>#gonosz3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
És nem tudtok valamit hogy ne dobáljon ki a játék?belépek szerverre és kb 3 perc után kidob.Windows7 64 bit-em van.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Írd bele ezt: javaw -Xmx2048m -Xms2048m -jar "minecraft.exe helye"
Mentsd el minecraft.bat néven és majd ezzel indítsd el.
Tud valaki valami hatásos módszert ennek megváltoztatására?
Hamachi megy. szever fut én is bent vagyok.
Ezt írja neki:connection:time out!
Mi lehet a gond?
Ki jön velem építeni egy várat/várost a szigetre? Kap creatívot is de csak ha elég jó. (csak 1 ember)<#nevetes1>#nevetes1>
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
ne egyed, mert mérgezést kaphatsz tõle. farkasnak jó, annak lehet adni
egyébként semmi nyers húst ne egyél
kérdés mire jó az ender pearl vagy mi?😊