10467
-
#5123 Robitusin! -
simonhusi #5122 Van benne valami :) -
#5121 Lehet jobb lenne, ha előre megírnád a szövegedet. :) -
simonhusi #5120 Sziasztok :) Csináltam az 1.1-ről egy kis videót, ha érdekel nézzétek meg:
-
uscGhost #5119 De el lehet taposni az ültetvényt...ugorj rá :D -
#5118 Oh update. Aki textúra pakkot használ, az a legújabb MCPatcher-rel patchelje újra és jó lesz. -
#5117 nincs meg valakinek az 1.0.0 exe?
véletlenül uppoltam és nemtudok seron játszani :D -
#5116 Helyesírási hibákat nézzétek el, mert most fordítottam le :D (Ha valaki nem tudna angolul)
Viszont ami zavar, hogy kivették a magyar nyelvet, pedig a pre-release verzióban benne volt =( -
#5115 Íj enchant hozzáacva
Új Arany Alma recept (Arany darabokat használ, arany rudak helyett)
56 új nyelv (köztük kitalált nyelvek is, pl Kalóz)
Színátmenet két biome között
Strandok hozzáadva
Biomeok kicsit randomabbak
20 másodpercre lett csökkentve a bájital főzés ideje
Spawn Tojás hozzáadva Creative modeban (a tojások színe megegyezik a mobok színével)
Világ típus kiválasztása (egyenlőre csak szuper lapos és alapértelmezett)
Removed collision box from ladders
A birkák most már eszik a füvet, a fűből föld lesz, és visszanő a birkák gyapja
Fixed collision box on fence gates
Nem lehet eltaposni az ültetvényt (pedig jó volt benne :( )
Magma Cubes mostantól Magma Cream-et dobnak
Hibajavítások:
Javítva a "Sniper Duel" achievement
Javítva Powered Rail Non-Depowering hiba
Javítva Powered Rail Failure-to-Update on Placement hiba
(ezeket nem nagyon tudtam lefordítani magyarra hogy értelmes legyen sry)
Hibák:
Nagyobb crach töltőképernyőnél néhány felhasználónál. -
#5114 Maholnap mi van az updateban? -
#5113 Nem mindenki szeret ilyesmit használni... -
#5112 voxelsniper egy kattintás... -
#5111 diggy diggy hole -
#5110 2 nap, persze nem minecraft időzónában :P -
#5109 atyám, ez mennyi ideig tarthatott mire kiástad :D -
#5108 IDE szeretnék egy házat építeni, vagy egy építményt (építményeket), ahol lakjak, elég nagy hely van és ki akarom tölteni az egészet.
Van ötletetek? Esetleg képek, már megépítettekről, vagy valódi életbeli építményekről, amik oda passzolnának, időből és energiából nem szűkölködöm, jöhet bármi látványos megoldás! :) Előre is köszönöm. -
simonhusi #5107 Jah, én nem erőltetem, ez egy minecraftos forum, és gondoltam ha nem zavarja kiskegyed megosztom. Am azoknak rakom ki akiket érdekel :) -
simonhusi #5106 1. Köszi hogy szóltál
2.Eddig töltöttünk fel rövid és hosszú részeket, és az emberek azt mondták, hogy nagyon szeretik a hosszú részeket, de igazad lehet :)
3.Szoktak lenni felgyorsított részek, de általában beszélünk mikor unalmas részek vannak, ezzel próbáljuk kiegyensúlyozni..
4.Hát azzal sajnos tisztában vagyok :S Gyakran összeakad a nyelvem kiskoromtól ez van.. meg a mikrofonom se a legjobb mert csak egy bizonyos távolságtól veszi élesen a beszédet, és ahhoz nagyon közel kell hajolni és néha megfelejtkezek róla.
5.Az angol meg csak bennünk van :S megpróbálunk oda figyelni ezt is köszi hogy elmondtad :)
6.Nagyon is pozitívnak vettem! :) Köszi tényleg! -
#5105 Bug volt, javítva lett, verziószámra nem emlékszek mikor. -
#5104 1. Hardcore, nem hardcrore.
2. Ha egy 53 perces videót töltesz fel, csak azt ne várd hogy mindenki végig fogja nézni, egy idő után agyfaszt kap az ember - inkább 15, maximum 20 perces részletekben legyen feltöltve.
3. Ráadásul az 53 perc fele valami értelmetlen dologgal (értsd - videó szempontjából értelmetlen) telik el - ha videót készítesz, vágd meg, vágd ki a hosszú unalmas részeket. Ha az egészet meg akarod mutatni, érdemesebb inkább livestreamben adni.
4. Sokszor érthetetlen a beszéd, elvész az artikuláció
5. Óvatosan az angol kifejezésekkel, nem mindenki érti meg őket. Ha mindenképp használni akarjátok, magyarázzátok el, hogy mi az, hogy a többi játékos / néző is ráismerjen.
6. Ezt tessék pozitív kritikának felfogni, nem pedig szemrehányásnak :) -
#5103 Muszáj ezt erőltetni ? -
simonhusi #5102 -
kemenyadam #5101 Helló,
láttam olyan videókat a neten, hogy dugattyúkkal lehet blokkokat gyártani. Azt kérdezném, hogy ez működik az 1.7.3 verzió alatt is? Mert próbáltam megépíteni, de eddig nem sikerült.
Egy másik kérdés: valahogy simává lehet tenni az alapkőzetet?
-
#5100 Vasuti váltorendszer booster sin aktiválással :D -
#5099 Tűz/szikra is jó neki. -
zsola100 #5098 Aki tud bármilyen jó redstonos dolgot az küldjön egy üzit mert már kifogytam az ötletekből!! Előre is kösz! -
#5097 redstone és ugy vagy kar, vagy gomb, ami tetszik :P -
#5096 Hogyan aktiválom a TNT-t? :S -
#5095 EZ dejó
-
komonyi #5094 Nem, sajnos képleten vagyok értelmezni az olyan alacsony szintű embereket, mint Te:(
Bexter szerintem kitalálod miért. -
#5093 Vagy!:D
Építesz vasutat. -
uscGhost #5092 Leraksz egy ágyat, alszol így lesz egy spawn pontod(az ágyat ne szedd fel) ha ez megvan elindusz valamerre, megjegyzed hogy merre vagy megjelölöd valamivel, ha találsz egy jó helyet ahol élnél lerakod a ládákat,belepakolsz majd kinyírod magad és az ágynál spawnolsz le, de az is jó ha visszasétálsz arra amerről jöttél és viheted a többi cuccost is. Kb ennyi lenne :D -
#5091 Köszi, működik.
Lenne még egy kérdésem. Letelepedtem egy NPC villageba, jópár (játékbeli) napot a környező bányákban töltöttem, és baromi sok nyersanyag gyűlt össze. Van másfél nagyobb fajta ládányi nyersanyagom, meg mindenféle egyéb hasznos dolog, amivel majd szeretnék a későbbiekben kezdeni valamit. Viszont szeretnék egy saját házat építeni, egyáltalán nem a közelbe, mert meguntam azt a környező helyet. Na most ha költözni szeretnék akkor mi a teendő? Az inventoryba fele se fér bele azoknak a dolgoknak, amiket a ládában tartok. Ugye nem kell szelektáljak? :S -
Deathkind #5090 Sziasztok! Lejjeb volt egy komment a magyar kliensről. Amikor bemásolom a klienst akkor behozza a Minecraftot de csak offline-ba tudom futtatni ott is alap angol klienssel. Azt írja hogy "Nem sikerült csatlakozni a login szerverrel" . Mit hibáztam el? A választ előre is köszönöm. -
#5089 Hali!
1,Letöltöd,lemented a zip-et ahogy van, nem csomagolod ki.
2,Megkeresed a legújabb MC Patcher-t, elindítod, lefut.
3,Utána a letöltött zip filet bemásolod a Minecraft "texturepacks" mappába.
4,Elindítod a játékot és kiválasztod ezt a packot. Majd megnézed.:) -
#5088 MC Patcher? -
#5087 Sziasztok! Karácsonyra megkaptam a kedvesemtől ezt a csodás játékot, lenne egy kérdésem: Ezt a Texture Pack-ot szeretném működésre bírni, de sehogy sem jön össze, nem vagyok túl jó angolból sem, valaki hozzá tudna segíteni? Köszi! -
eLiXir #5086 betűzzem vagy megértetted alattvaló? :D -
#5085 Most mért kell piszkálni? -
komonyi #5084 Szavaid sajnos mindent elárulnak szellemi szintedről:(