Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

egy kicsit sok blockot akartam átírni worldeditel és kifagyott a szerver, újraindítottam és azóta folyamatosan forcing save-el, raktam fel régebbi mentést de nem segített, van vkinek ötlete?
Ha keletre, akkor meg bugolós sima (nem stackelhetõ).
Délre meg mûködik, ahogy kéne a másik három irányba is. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Ez bizony bug, ami ráadásul 1.9-ben már javítva is van, ráadásul smp/bukkit alatt dettó nem megy.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csinálsz stone brick-et, abból csinálsz stone birck stairs-t, és ha azt összetöröt csákánnyal akkor vagy mohásat vagy törtet kapsz 😄
Vagy csak a földalatti börtönszerûségbe található?
A hátteret fixálom majd, elvileg 1920-ra van tervezve, ennek ellenére mégsem jeleníti meg normálisan.
És twitten semmi reakciót nem láttam, pedig 1.8 óta tényleg rengetegen panaszkodnak erre.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

#3925 hozzászólásban a link.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
-A szerverlista linkjét 1méteres piros betûkkel feltüntetni
(hogy a 10 éven aluliak is lássák)
-Nagyobb magyar minecraftal foglalkozó oldalak feltüntetése... 1-2-3 szerver... wiki ...stb
(nem lenne ez egyszerûbb? úgy sincs sok szeró)
-Feltüntetni hogy itt ne kérj infót házi szerverekrõl.
(a warezt az sg.n mindenhol utálják... mi mér ne?)
-Én még mindíg nem tudom mit számolunk vissza<#eplus2>#eplus2>
-a szervered felírása az sg-s listára
-a felírt szerverek listája.
Remélhetõleg ezzel megszûnik a sok szerverreklám, kérek mindenkit töltse ki inkább a kérdõívet, és így regisztrálja a szerverét.
További pofásítás várható (adhattok hasznos MC oldalakat, olyan szervereket, amiket érdemes a bannerba kirakni, stb.)

Fortes fortune adiuvat.
De mondom ez még nem tuti!
Én csak 1 generálási bugot vettem észre 1.8ban, egyszerûen sehol sincs rózsa :/