10467
-
#5323 A hóra való tekintettel
-
Sponnyabob #5322 Természetesen ha meghalsz az össze cuccod ami nálad volt ott marad ahol meghaltál és ha nem érsz vissza elég gyorsan eltűnnek. Ezért kell dobozokat csinálni és a fontosabb dolgokat abban tartani. Ez minden verzióban így van és így is lesz ha survival módban játszol. -
mechonoid #5321 Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy mikor meghalok miért vesztek el mindent?Vagy van erre valamillyen megoldás?Meg én a minecraft.net oldalról szedtem le nem tom ott melyik ver volt fenn ha esetleg az is számít.
-
#5320 Na ez egy jó kezdeményezés! A sok ingame videó után rendesen felüdülés egy ilyet itt látni. Kipróbáltam, bár volt egy-két nem egyértelmű dolog: pl mit lehet törni és mit nem? Oké, hogy csak clayt, de van ahol muszáj voltam mást is törni. A pálya lehetne egy kicsit zártabb. Egyébként nekem tetszik és örülnék, ha lenne még pár ilyen! :) -
Sponnyabob #5319 c:\Users\AR2DI2\AppData\Roaming\.minecraft\saves\New World\ itt a DIM1 mappát törlöd és ha minden igaz új nedert és endert generál a játék. Nálam ez a single módban nem működött, de van egy saját szerverünk és azzal bevált a dolog, úgyhogy nem tudom mitől függ, lehet én nem csináltam jól. A lényeg, hogy egy biztonsági másolatot azért csinálj, sose lehet tudni... -
#5318 Képeket belőle pls, vagy valami kis trailert. -
Csabusa #5317 Hello
Elkészítettem a saját kaland mapomat!
Amolyan logikai-ügyességi pálya.
cél: összegyűjteni minél több aranyrudat
Innen lehet letölteni:
http://www.2shared.com/file/Gj0w3qTn/Gold_collector.html
Jó játékot! Kíváncsi vagyok, mennyit találtok. -
#5316 Sziasztok!
Egy kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Régebben valaki írta,hogy az Ender-dragont újra fel tudta támasztani valamelyik fájl törlésével. Meg tudnátok mondani hogyan és melyik fájlt?
Köszi!
-
uscGhost #5315 Tökjó :) -
#5314 -
#5313 Jaja, és most jöttem rá milyen hasznos redstone cuccoknál. :) -
tomonor #5312 Nem plugin, hanem modifikáció. Little Blocks. -
zsola100 #5311 Nem a little blocks? -
#5310 neve?:D -
zsola100 #5309 Azért mert valamiért nem fut el az 1.1 -
#5308 Van egy plugin, tuti ismered. A nagy blokkból lehet 8 x 8 kis blokkot csinálni és építeni üvegasztalt stb :) -
#5307 Azt látom de kicsit összezavaróak a méretek, textúra. -
#5306 Mosdókagyló .. :D -
#5305 -
tomonor #5304 Kagyló :D
-
GCsab #5303 Sziasztok!
Mit kell csinálni akkor, hogyha offline módban szeretnék játszani, de szürke a gomb? -
#5302 De mér kell hogy 1.0.0 legyen mikor már 1.1.0 van?
(még mindíg mine.xup.hu) -
zsola100 #5301 Akkor megismétlem önmagam:
Ha tudnátok olyan szervert amely !!!! 1.0.0 !!!!!- án működik és hamachis az kérem írjon! A többit amit tudni kell már leírtam!
Köszönöm -
#5300 Gondolom nem off. De ezek marhajók.
-
#5299 Az ha jól tudom arra való hogy beleraksz egy midit és leírja hogy tudod megcsinálni noteblockokkal. -
#5298 Hellotok!
Nem tudtok egy jó midi lejátszó plugint?
Találtam egyet, ami jó lenne csak nem játsza le...
Neve: MusicCraft
Ki írja hogy "play' de nem játszik semmit a noteblock... -
#5297 1.1.0 -
zsola100 #5296 Nem tudok felmenni nem tudom miért, a szerver melyik minecraft verzión van futtatva? -
#5295 Gyere a mine.xup.hu(id) ra nem kell hozzá se eredeti se hamahi. -
zsola100 #5294 Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni minecraft 1.0.0-ás hamachis szerverhez ha lehet. Általában 5-től valameddig aztán fél 9-től este 23-24 óráig fent tudnék lenni! -
#5293 "baromi nehéz" :))) -
#5292 :)
Nem nehéz. De a játék írja ki néha indokolatlanul a hibaüzenetet. -
#5291 Baromi nehéz megtalálni a x64-es Java telepítőjét, amit alapban felajánl a 64 bites Win7-hez, az a sima x86 változat...kutakodj kicsit, mert tuti az a probléma forrása :) -
#5290 Bazd:D -
#5289 Közben rájöttem hogy a ha a látótáv maxon van akkor dobál ki.
Szóval rendes 12w03a -
#5288 Böngésző , vagy rendes változat?
Nem piszkálódásból kérdem -
#5287 Ember legyen.. aki képes végignézni 25 percet ebből :D -
#5286 Bocs a negy képekért... de ez a dzsungel valami zseniálisan néz ki.
(kis látótávolsággal még jól is mutat...köd)
-
#5285 Hát ez így fos, nem kicsit :) -
simonhusi #5284