Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
Elõször nem tudtam 128X-as textúrapakkot betölteni,amit eddig használtam tökéletesen,mert out of memory....
Most ott tartok,hogy egy moslék lett az egész chunk update is,megáll az egész játék jó 4-5 mp-ekre aztán meg 3 eõtte meg utána 3fps-sel megy,mert õ most chunkot tölt..Közben a vinyó meg berreg,mint a hülye,mer' tölt....De,h mit...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Na mindegy, egyenlõre örülök hogy nálam gond nélkül fut.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Az a gond, hogy kitûzték ugye ezt a novembert és most meg kapkodva hajigálják bele az új rendszereket. Bugfixek meg majd jönnek a final 1.0 után? 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(Pedig megvehetné a mojang a BF3 forráskódját<#mf1>#mf1>)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Komolyan azon gondolkoztam már, hogy ez vagy valami hardverlobbi miatt lett ilyen, vagy BOINC projectet futtat a háttérben a játék, vagy egyszerûen leszarják a fejlesztõk, hogy nem mindenkinek telik 16magos XEON szervergépre, amin esetleg gond nélkül tudna játszani...
Szóval szép volt, jó volt, de részemrõl ennyi volt. Talán egy másik mineklónnal folytatom. (megnéztem már linuxon párat)...
Valamivel meghosszabbítja, ha butítok a videó beállításokon, de egyrészt vicc, hogy ilyet kelljen, másrészrõl 5 perc, vagy 15.. Még mindig nem játszható kategória. Ahogy persze eleve az out of memory üzenet is vicc, hisz rengeteg van még szabadon, az allocatedet se éri el.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@#4021: Eh.. 😄
Ezt legalább nem siratod, ha elviszi a hardcore mode. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az MH.hu ra nem megyek többé.
Kellene 25 stack wool..gondoltam elmegyek messzire keresek rohadtsok bárányt és szerzek woolt...elindulok...jó messze járok már spawntól,mikor kiérek egy mezõ biomera...Sok domb síkság meg tall grass..Találok vagy 30 bárányt..MIND PUCÉR!!!!
Hova lett róla a wool?Farkas nem volt a közelben...
Meg maúgy is amit láttam báránt,kb. 4-5%-ról tudtam mit lenyírni,a többi mind csupasz volt az egész mapon amerre jártam...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/