Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
neméppen. nekem is volt ilyen a videó kari csere után minecraftban.
Valamiért az Anti Aliasing mode nem tetszett neki, nemtudom miért de miután átállitottam eltûntek a fehér csikok.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

worldedit + worldguard
Valaki nem tud egy szerverrõl ahol adnak creativeot legalább addig amíg megépítem a házam? 😄

Mostanában kreativitási roham jött rám... 😄

Fortes fortune adiuvat.

Kössz 😄

LeWyTy
Residential?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

regios

Fortes fortune adiuvat.

Tudnátok olyan plugint adni amivel egyszerûen lelehet védeni egy adott területet valakinek? pl van Pista bá és azt kéri védjem le a házát és én levédem de csak õ tud építgetni benne meg ilyenek. Tud ilyesmit valaki?

LeWyTy
Tudjuk hogy új vidikarihoz újra kell telepíteni a windózt?(mindíg minden körülmények között!)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok! A minap vettem egy geforce gt 430 videókártyát. belépted minecraftba.. erre ez a látvány fogadott. :SS a blockok között fehér csikok vannak. :SS nagyon zavaró.
Petka
Írjatok rám, aztán adok egy FTP usert, ahol feltölthetitek a szükséges modokat és konfigolhatjátok!

A barátom szeretne csatlakozni a törtszerveremre,de azt írja neki hogy Can't reach.Én is 1.8.1-et és õ is azt használ,és a szerver is az!Mi lehet a gond?
LeWyTy
Akkor majd össze kéne jönni és megbeszélni a részleteket.

És igazolj visza a chaten<#hehe>

Fabio Capello
a voice nempara, van ismerõsnél háziszerver, szívesen odaadja 😊

LeWyTy
Akkor ez eldöntetett?
Kéne egy voice szerver is...<#nevetes1> ahol ezt meg lehetne beszélni. petka, capelo

Fabio Capello
ha mûködõképes és vagyunk rá annyian, akkor talán közös erõbõl fenntartható.

Õszintén szólva, örülnék ha lenne egy kreatív, agymenésektõl zsongó, csodás alkotásokkal felpakolt szerver, annyira túlsúlyban van a surv mostanság...

LeWyTy
Huuu hát
Ezt részletesebben is meg kéne beszélni és kéne pár kreatív és aktív ember.

Nekem jelenleg nincs munkám szóval nem tudok ilyenekre költeni.
Az az 1 hónap meg persze több mint a semmit de mire jó?

De ha megoldható akkor nagyon jó lenne<#eljen>

Petka
Nekem még kb 1 hónapig üzemel a 6 slotos szerverem skyhostingnál, ha gondolod, átadom. Úgyse tudjuk hasznosítani 😄

LeWyTy
Hajrá... nincs pénzem rá de simán benne lennék...

Fabio Capello
alapítsunk 😄

Mitõl unalmas? Ugyan az mint a multi omg...

LeWyTy
Picsába hogy nem tudok angolul /vagy/ nincsen egy értelmes magyar szerver a legkomolyabb játékosokkal.

LeWyTy
AZ unalmas... de am is mind1 mer 5percenként kidobál<#rinya>

Mi tart vissza? Ott a single...

LeWyTy
Max másik szerveren<#idiota>

#4074 egyszer fogok<#hehe>

Bexter
Csinálsz jobbat 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Bexter
Akkor ajánlak helyettem 😄

Fabio Capello
derp 😞 Hát hogy lesz így közös kastélyépítés? 😄

LeWyTy
Mint már írtam... egy kisebb összekapás miatt bannoltattam magam, mer elegem lett<#nevetes1>

LeWyTy
És ilyet nagy föld alatti csarnokot már én is akartam csinálni<#falbav>

Fabio Capello
ex? wtf.

LeWyTy
Francba... most egyenrangúnak érzem magam, az egy dolog hogy ex admin vagyok

Én mér nem kapok ilyen ajánlatokat? Vagyok én is ilyen kreatív<#falbav>

most utállak bex<#duhos2>

Bexter
Köszi az ajánlatot de hû maradok elsõ szerveremhez 😊
Ott megkapok mindent hogy szárnyaljak 😄
admin creativ 😄

Bexter

Köszönöm!!A problémám megoldódott.
Azonban lenne itt mégegy:A barátom szeretne csatlakozni a törtszerveremre,de azt írja neki hogy Can't reach.Én is 1.8.1-et és õ is azt használ,és a szerver is az!Mi lehet a gond?
bexter: nem akarsz egy multiplayer szerveren játszani? ha te építetted azt a kastélyt, jöhetnél a szerveremre építésznek, kapnál creative modot és ha gondolod még be is másolhatnánk a kastélyt 😊
rayman12
Ömm, ez biztos hogy jó multihoz is, mivel vannak külön szerverhez adandó fáljai meg tutorial is hogy hogyan kell megcsinálni.

Ittvan ittvan am.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

A legtöbb mód csak singleben jó, fõleg az ilyenek amik valami itemet adnak a játékhoz. Ezt max bukkit pluginnal lehet megoldani...

Fortes fortune adiuvat.

rayman12
Most próbálta ki haverom a szerevremne, õ is látja de ö sem tudja áthúzni az inventory ba.

rayman12
Sziasztok! egy olyan problémám akadt hogy szeretnék egy modot berakni a szerveremre, (buildcraft). Single be sikerült is berakni, tökéltessen fut. Ám multiba valamien oknál fogva az elkészített tárgyat nem tudom kihúzni a helyérõl, szal igy visszaterem és nem tudom áthúzni az inventorymba. Mellesleg a plane módnál is pontosan ugyan ez volt..

RAZOR27
hm akkor kicsit átgondolom, hogy hogyan lehetne... esetleg egy olyat, hogy a spawner szoba kijáratához egy pressure lap, és amikor jönne ki valami (csonti van a spawner közepén, gondolom akkor azt spawnol) aktiválna egy pistont ami bezúzza elég erélyesen 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Törtszerver
Malakai
0-val pont alapra (survival) rakod, 1-essel rakod creative módba.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
ha eredeti a szeró és 1.8as akkor /gamemode neved 0

Egyik szerveren admin vagyok,hhogy tudom megcsinálni hogy végtelen anyagot kaphassak?
Lehet ilyet csinálni?Ha igen hogyan?
LeWyTy
Kéne egy magyar creatív szeró<#nevetes1>

Malakai
Ha kevés a helyük szerintem lepotyognak, csak lassabban, mintha nem taszigálná õket semmi. De persze lehet igazad van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Nem nagyon mûködne...

Ha a spawner melett nincsen mire spawnolniuk akkor nem is spawnolnak.
Ha pedig raksz köré pár blokkot akkor meguktól nem ugranak le csak ha elindulnak feléd<#buck>

Malakai
Igen, mûködik, belehalnak a nagy esésbe. Talán a pókok húzhatják keresztbe a számításaid, de gondolom valami csontváz, zombi, esetleg creeper spawnert raksz oda. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RAZOR27
Most pucoltam ki egy dungeont és arra gondoltam hogy mûködõ képes lenne-e egy olyan csapda,hogy konkrétan a mob spawner körül leásnék rohadt mélyre, szóval a spawner egy oszloponon lenne, a spwanoló mobok meg leesnének és falling damagebe meghalnának xD szóval ez mûködik, valaki próbálta már? (a vízsodrásos módszert csinálom ha ez nem válna be)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

LeWyTy
Van magyar creatív szerver?