10467
-
eLiXir #5853 Van egy bizonyos hely ahol nagyobb az esélye, hogy Enderman spawnnol? Vagy akárhol spawnolhat, csak sötét legyen? -
#5852 source szerintem ott volt a gond hogy én nem 7gzippel nyitottam meg hanemsima veérlővel de mostmár tökmined1 mivel a gépem tönkre ment egyszerüen nem kapcsolódi be :'( valami virus biztosan holnap viszem szerelöhözz nemtudom hogy a fájlokat meg lehet-e menteni (pályáimat.... )
:( -
uscGhost #5851 Kössz ez megoldotta a problémát és nem csak minecraftnál :D Őszintén megmondom nem gondoltam rá hogy frissítsem :D -
mukievil #5850
Ezt faja :D -
-
#5847 Állati főleg a HL -
#5846 -
#5845 -
#5844 VGA driver update -
Source8 #5843 Én sem eredetit használok és nekem megy.
Fontos!
A minecraft.jar-t is a TooManyItems archive file-t is pl 7gzip-el nyisd meg, majd egyszerűen csak húzd át (Drag&Drop) a TooManyItmes-ből a fileokat a minecraft.jar-ba!
Ha ezek után törölted a minecraft.jar-ból a METAINF könyvtárat, akkor mennie kell!
Egyébként egyáltalán elindul a játék a módolás után?
-
#5842 source mindent be raktam 1.2.3 am van force updateltem minecraft forummrol suedtem az 1.2.3 hoz a too many itemset és mégse sikerül de sajnos hackelt minecraftom van de csak 1 hét és megveszem az eredetit ... -
uscGhost #5841 Valaki megmondaná nekem mért van az, hogy egyszer csak a textúra elkezdi váltogatni magát össze vissza? Már nagyon kezd elegem lenni...
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4 -
Source8 #5840 A TooManyItems esetében csak a ..\bin\minecraft.jar-ba kell bemásolnod a TooManyItems archive file tartalmát, majd szintén a ..\bin\minecraft.jar-ból a METAINF könyvtárat kell törölnöd!
Mielőtt módolsz, az eddigi módosításidat törölnöd kell!
Tehát force udpate szükséges!
A legjobb ilyenkor a teljesen kiüríteni a minecraft könyvtárat!
Utána force update, ami letölti a legfrissebb verziót, tehát helyesen kitölti a minecraft könyvtárat a megfelelő könytárszerkezettel és file-okkal.
Ezek után érdemes próbaképp egy indítás, valószínűleg működni fog a játék.
A TooManyItems az egyik legegyszerűbb mód a telepítés tekintetében.
Érdemes a ..\bin\minecraft.jar file-t lementeni valahová, majd módosítani (lásd TooMany Items install).
Ezek után még ne telepítsd a következő módot csak próbáld ki hogy működik-e!
Ha működik, akkor jöhet a következő mód install. -
#5839 ja és windows xp-m van
-
#5838 valaki elmagyorázza nekem hogy hogyan rakok be jól modot ???? mert én beraktam mind2öt esetleg kell hozzá plusz program ? (spawner gui,too many items ) ??? pls help -
#5837 dzsungel mellett van a lakás :D igazából nem is lakás mert a föld alá építettem . még udvar sincs, nem tudta hogy hol a határ -
#5836 haverokkal mi is össze raktunk eggyet össze-vissza ment, sehogy nem lehetett rá venni hogy kövessen vagy ilyesmi. Úgyhogy olyan helyre tedd, ahol nem tud elszökni :D Falazd körbe a házad/falud, és akkor bent kell hogy maradjon. Amúgy 2 hitből elpicsáz egy zombit, úgy üt mint Bud Spencer :D -
#5835 az enyém elszökött,elment az erdőbe :D -
#5834 Bírom ezt a gólemet, csak kár hogy olyan pöcs orra van... -
#5833 Vasgolem konyhálya :D -
#5832 igen -
W B #5831 A macska is "leültethető?" -
#5830 gyémánt lapáttal -
#5829 persze sunáznám :D -
uscGhost #5828 Ennétek? :D
-
#5827 Ha megszelidül hasonlóan a farkashoz, átváltozik a szőre . :) -
#5826 Azért kéne első sorban :D meg poén hogy egy tigris ott köröz körülöttem :D na ha talizok még eggyel akkor majd próbálkozok ....ha meg ott hagy, kap egy tojás gránátot -
#5825 Raw Fisht kell adj neki. Egyébként rettentően hasznos állat, ugyan is ha a közeledben van, akkor a Creeper nem megy oda mert fél a cicától :D -
#5824 maradj mozdulatlan a közelében és akkor odasétál hozzád -
#5823 Sziasztok! Macskát ti betudtatok fogni? Kínáltam neki halat, sz*rt rám.... -
:D -
uscGhost #5821 Olyan jó amúgy hogy most találok rá erre a progira mikor már 70 megás a mapom mer bejártam a környéket npc falu meg gombás biome miadt... na mindegy nem fogom újrakezdeni az is biztos... -
uscGhost #5820 Persze hogy lehet! Gombás tehenet ami végtelen mennyiségű gombalevest ad ha tállal kattintasz rá vödör helyett :D -
eLiXir #5819 könnyedén szerintem sehogy, én amikor pár minecraft napon keresztül az óceánon kerestem újabb szárazföldet, akkor bukkantam bele egybe, de nem nagy cucc, lehet ott valamit szerezni amit máshol nem? -
uscGhost #5818 Azt a szigetet amin a gombás tehenek vannak, hogyan lehet könnyedén megtalálni??? :D
Croano: rosszul rakta be a módot, nekem tökéletesen működik. -
#5817 Felraktam a spawner guit és hiába mert nem engedi hogy berakjak spawnert és ha engedi akkor sem jó mert nem választhatok :( segítsetek!!
-
#5816 Jópofa, de ez nem játékmotor. -
#5815 Mondjuk az elég komoly ahogy a láva folyik. Én adnám, hogy a folyadékok ne blokk alapúak legyenek. -
#5814 Csak nehogy elhiggye valaki. :D -
#5813 Minecraft 2.0 trailer