10467
-
#5894 1.2.2 ben van tenger ? vagy nagyobbak lettek a szigetek? single playerben -
#5893 Technic Mod Pack -
#5892 Esetleg a BuildingCraft.
-
#5891 Próbáld ki az Adventure mapokat. -
hapi #5890 valaki tud ajánlani olyan modot amitől több "tenni való" lesz a minecraftban? Szal nincs kedvem egész városokat építeni de ha lenne néhány feladat vagy cél (quest) az érdekelne. -
#5888 Nem gond, ha nem használjuk a referral linket? -
#5887 szerinted mért? :) -
#5886 Lehet a paranoia beszél belőllem, de érdekes, hogy az oldal majdnem egésze arról szól, hogy hogyan lehet tagsági díjat fizetni, közte olyan összeget is, amin nem kicsit pislogtam. Viszont sehol egy fórum, vagy chat, a jútyúbon is le vannak tiltva a hozzászólások. :) -
Dunna #5885 http://mestermc.hu/regisztralas.php?ref=28526431b941a7449cd9609861322fae
Aki akar jönni magyar ország legnagyobb minecraft szerverére az itt regizen. -
#5884 azért a kockaságnak is vannak határai :D -
mkfdd #5883 fake mert átlós -
#5882 Meanwhile in Minecraft..
-
#5881 http://world.infinity.im/ -
zsola100 #5880 Valaki tudna nekem mondani 1.0.0-ás vagy 1.1-es vagy 1.2.3-as tört szervert???
Mine.xup-on fent vagyok de mást is megnéznék! -
mumeen #5879 Installáltam,de semmi sem változott. -
#5878 A poszt alja fele van olyan, hogy download for windows, leszeded, kicsomagolod, elinditod az installert, ott meg ranyomsz az install modra. Uninstallalashoz meg csak force updatelni kell a jatekot. (ilyenkor elveszik az oszes mod es textura pack is.) -
mumeen #5877 Valaki tudna segíteni abban,hogy ezt az hd árnyékot hogyan kell telepíteni?Angolul nem tudok,google fordító meg nem éppen kellemes szövegkörnyezetbe helyezi a tartalmat. -
#5876 Hali!
A Cauldronba még mindig nem lehet potikat tenni? Ez most már így marad? -
#5875 Valaki modolja még Better than Buildcrafttal a minecraftját? csak azért kérdezem, mert én nem találtam még 1.2höz modot, pedig lassan kéne a frissítés a cicák miatt:) -
Gyuro38 #5874 az ám! -
#5873 Hát ez orgazmikus -
#5872 Nekem ezzel az avolt a bajom, h amikor futottam nagyon elmosodtt a kép széle, majdnem hánytam már amikor forogtam :s -
uscGhost #5871 Kössz már rég óta kerestem :D Bakker tiszta élethű tőle a játék :D -
#5870 Elvileg ez az -
uscGhost #5869 Ha megtaláltad linkelhetnéd... :D -
#5868 Faja.... és asszem eztaz árnyék modot megkell keresnem de rögvest O_O -
#5867 szerezz be néhány macskát:) -
#5866 Zöld robbantós mob xDDD -
#5865 Enos chan én szívesen jétszok veled énse birom a szerókat csak szólj hogy mikor menjek fel xd csak most pont nem jó majd holnaptól csak priviben add meg skípod vagy amid van és akkor játszunk! :D -
#5864 Tud, mert tud úszni úgymond. Viszont ha nem bántod és csukva tartasz mindent, nem fog kárt okozni. -
messerharcos #5863 Sziasztok! Pár tippet szeretnék kérni. Ha van egy házam a tengeren egy olyan szigeten amit én épitettem, akkor az a zöld robbantós mob, az tudja még bántani a vizben a házam? Csak mert úszni láttam hogy tud már az a nyavalya és attól fosok a legjobban -
uscGhost #5862 -
#5861 -
#5860 Na puff, hat ilyen az en szerencsem :P -
#5859 kis buzik :D -
#5858 Pár hete még jelentkeztem volna -
#5857 Ha valakinek lenne kedve jatszani kettesben es nincs kivel az jelezze! Sajnos megvettem a jatekot meg anno, de abba nem gondoltam bele, hogy nincs kivel jatszanom -.- Az online szervereket nem szeretem annyira, tul sok az ember es mar teljesen be van epitve. Ha lehet a kis verpistikek kimeljenek :D -
#5856 Pfuu de régi ez már :D -
#5855 -
#5854 szárazföldön :)