10467
-
#5936 Köszi!
Tűz terjed rajta? -
#5935 Akár. -
eLiXir #5934 Valakinek volna kedve Adventure Mapokat játszani, mondjuk heti, de akár napi rendszerességgel is ? Gondolok itt például Vech's Super Hostile szériájára. -
#5933 Amire felteszed ott meg is nő :) -
#5932 Az indák maguktól nőnek,de bármelyik blokkon? -
#5931 Nem, de mikor elkezdtük játszani, még nem volt olyan, elkezdtünk fát vágni, helyet keresni... Aztán mikor oda mentem hozzá, olyan volt a skinje, elötte meg nem. -
#5930 Herobrine néven ment be haverod? -
#5929 -
#5928 Egyszer házi szerón multiztunk, és a haveromnak azt a fehér szemű skint adta be.
Sima MC kliensel nyomtuk, neki se és nekem sem eredeti, és olyan volt, de
csak az ő skinje... Sajátomat rendesen láttam... -
W B #5927 Nem mindig mennek neki, de szokásuk. -
#5926 Ocelot eszi a tyúkot? :D -
W B #5925 Én csak a vörös szem izét szúrtam ki majd eltűnt. Lehet teksztúra hiba.
Nem baj, ocelotok vannak... csak a falamon beül kell irtani őket... ha egy bejut a tyúkjaim közé... uh. -
#5924 Érdekes,bár sztem is kitalált. -
#5923 Az egy enderman volt,csak esőben nem tud spawnolni, mert ugye a vízben meghal. Ergo, lehet hogy láttad, de piros volt, mert sérült az esőtől.
A mocsarasat nemtom. -
#5922 1 kérdés: látom hogy a különböző fákból készített deszkák más színűek lesznek? Akkor amit eddig ilyen deszkákból építettem tarka lesz?:D -
W B #5921 Emberek! Van most valami rejtet mob a játékban?
Este esőben felmentem a házam tetejére. Hátra néztem és egy pillanatig valami bevégző szerűség volt ott vörös szemmel de a körvonalait sem tudtam kivenni, mert eltűnt. Továbbá bevégző hangot adott ki. A házam teteje jól kivilágított, de nem fáklyát láttam vörös szemnek. Lehet valami grafikai hiba?
Illetve, a mocsár biom miben építkeztem, teljesen élénk zöld lett és tele van ocelotokkal. Patch megváltoztatta a biomot mocsárról dzsungelre? -
#5920 Tessék. NEM OFF 1:50
-
#5919 -
#5918 Chat visszanézése, linkek katinthatóak elsznek, van ctrlc ctrlv, pár block uj külsőt kapott, meg sok sok bug fix -
Source8 #5917 Úgy néz ki kijött az 1.2.4
Tudja valaki, hogy mi változott az 1.2.3 óta? -
#5916 Fért volna még oda szerintem tnt :D -
#5915 legközelebb nyomd meg f1-et ha videozol, meg egy leirást mit kell nézni... -
Petko #5914 Egy perc környékén felrobban az egész vár. Sajnos ebből a távolságból a robbanás effektje és hangja nem jött már át, úgyhogy nem úgy sikerült a video, de a reakciója annak akit megvicceltünk, az hallható. -
#5913 Mit is látunk ezen a videón? -
Petko #5912 -
eLiXir #5911 tetszik az új simább sandstone meg a más árnyalatú wooden plankek -
#5910 word mappát hozd haza meg tartalmát :) -
#5909 Sziasztok!
Suliban mikor nagyon unatkozom, tolok egy kis minecraft creativ modot, és elég sok mindent építgettem már ott.
Van-e rá lehetőség, hogy haza tudjam hozni a pályát?
Jah és egy portable verziót szedtem le, az admin miatt. :) -
#5908 Le sigh. -
#5907 Akkor vidd tovább -
#5905 Sziasztok!
Valaki tud segíteni modok telepítésében?, ha igen akkoradok elérhetőséget, és akkor kéne egy kis segítség.
Első körben buildcraft, industrialcraft kéne.
Írjatok itt, vagy priviben. Esetleg van a minecraftosoknak TeamSpeakjük,? mert akkor felmegyek oda
Köszi eéőre is! -
#5904 Itt feljebb a kép alatt ott van hogy regisztrált szerverek listája. Mazsolázgass -
RYO21 #5903 Tudtok valami jó tört szerver? Eddig a SurvivalCrafton toltam, de az most bedöglött. -
#5902 Azta!
Van fortune is ? O.O -
eLiXir #5901 efficiency V
unbreaking III
fortune III
yay! -
#5900 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1223042830 -
#5899 Részemről jöhet még ilyen :) -
#5898 Wobblecraft
Nembeleköt! Ha úgy vesszük akkor Nem is off. -
#5897 Sajnos, amíg nem találsz ki valami egyedit, amit beütve a Google-ba, nem talál meg nyolcvanöt másik MC-s oldalon, addig itt bizony nem fogod reklámozni a szervered. -