10467
-
#5976 Szegény kevin -
#5975 Szemétségnek is van határa.:D -
#5974 Kérdés: a nether-ben mindig van erőd? Keresem egy ideje és nem találom, még rá utaló jeleket sem. -
#5973 Spirálfüzet, plusz Rotring ... komolyan .. -
dambeke #5972 Amúgy engem is érdekelne egy terevezőprogi vagy hasonló!!! -
dambeke #5971 Grat :) :) -
#5970 Nem. és soha semmit nem tervezek előre. Csak csinálom ami éppen eszembe jut. -
#5969 Te ehhez használsz valamilyen tervező programot? Keresek egyet egy ideje de nem lelek :( -
#5968 -
#5967 Sajna ezt sem fogom befejezni soha -
#5966 Ez igen! haverokkal majd meg is nézzük élőbe! Kemény !! -
#5965 Asian castle 2.0 -
#5964 A kutya mérgessége elmúlik valamikor,valamitől? -
#5963 Jó de annak az eredetie meg ez. -
Petko #5962 és baszki magyar a készítő
miért csak ilyen ökörségeket tudnak ebben az országban jól összerakni? -
#5961 Az eredeti. -
#5960 De reg rohogtem ilyen jot :D -
#5959 MUhaha
-
Plata #5958 Szaporodnak,mert egy szigeten játszottunk survivalt,és raktunk le pár házat,meg egy két parasztot,hogy majd éjszaka megvédjük őket,de idővel a pár házikóból lett vagy 20 és a szigeten úgy el szaporodtak az NPC-k hogy el kellett költöznünk.Viszont építettem a váram udvarára pár házat megy egy kovácsműhelyt,és raktam le pár NPC-t de hiába.már két nap eltelt valós időben és semmi. -
Plata #5957 Falusiak parasztok tök mindegy. -
#5956 Nem vagyok biztos benne, hogyha te spawnolod őket egy álltalad épített részre ott szaporodnának. Ami a játékot illeti őszerinte nem is egy faluban vannak és csak azért nem kóborolnak szana-szét, mert körbekerítetted őket (meg nem túl mozgékonyak). -
eLiXir #5955 parasztok :DDDDDDDD -
Plata #5954 Építettem egy kis falut egy multi szerveren,körbevettem fallal,a házakon van ajtó ablak,raktam le pár parasztot,de hiába bővítem tovább a falut,nem szaporodnak a parasztok,mi kellene nekik hogy elszaporodjanak? -
#5953 Beléptem haver szerverére ezzel a névvel, tényleg fehér volt a szeme a karinak :D tök jó -
#5952 köszi -
#5951 ok:) -
#5950 #5870 talán segíthet ebben de egy render kép közelébe sem jut :) -
#5949 Nem a játékból van, legyen elég ennyi. :) -
#5948 Render? -
#5947 Ez egy render .. -
#5946 De szép!
Grafikailag tud így MC kinézni? Valami textúra pack? -
#5945 Letöltöttem a mapot meg utána néztem .. :) -
eLiXir #5944 :D -
W B #5943 Rá jöttem mi volt az a vörös szemű mob.
Mivel esett az eső, az eső pedig víz, így egy Endermen volt csak épp sebződött. Megfigyeltem, hogy esőben a sebzés miatt össze-vissza teleportálgatják magukat.
Rejtély megoldva.
Amúgy meg bekövetkezett az amitől féltem: egy ocelot bejutott a csirkék közé... szerencsére nem nyírta ki mindet, ellenben és az ocelotot igen. -
#5942 így kéne kinéznie.(javaslom topik háttérnek.)
-
#5941 Mehet -
eLiXir #5940 Nemtom, lehet rosszul emlékszem. Mit értettél az 'akár' alatt? :) -
#5939 Velem? Hol, min és mikor ? -
eLiXir #5938 Nem veled balhéztam össze valamikor a közelmúltban itt SGn? :D -
#5937 Igen.