10467
-
#10065 Ts kötelező jelentkezéshez/játékhoz? -
#10064 még talán meg is gondolom, hogy elkezdjek megint játszani, bár bevallom őszintén, FTB-vel soha nem játszottam :) -
#10063 Engem érdekelne, bár nem ígérek sokat... -
#10062 Szia!
Jó ötletnek tartom, főleg a survival részért,illetve a white-list megoldásért.
Sajnos nem tudok menni játszani az eredetiség miatt, de lélekben támogatom a kezdeményezést! :)
-
Dort575 #10061 Sziasztok!
Megnyílt az ftb infinity szerver, tehát lehet akkor jönni és jelentkezni :)
Ts3: dortts.hu
Dort575 néven keressetek a ts-en.
Feltételek:
- Eredeti minecraft
- Legyél értelmes
A szerver full survival, semmi csalás nincs és nem is lesz a szerveren. A szerver lényege egy baráti közösség kialakítása. -
gforce9 #10060 Küldtem egy PM-et. -
Dort575 #10059 Én is szeretek hosszútávon játszani, ha van kivel:D Most én meg egy hawerom játszunk 2-en, de arra gondoltunk, hogy kicsit bővülhetne a csapat :D -
gforce9 #10058 Meglátásom az, hogy a közös építkezés és a monumentális projektek amik hosszúvá teszik a játékot. De ha a játékosok olyanok, hogy a kedven mondjukat kimaxolják és kész akkor döglött ügy. Én nem az utóbbiak közé tartozom, csak sokszor maradtam egyedül egy ilyen megaprojekttel. :) -
Dort575 #10057 Hát ezt a közös program szervezős részt nem nagyon tudom, hogy hogy lehetne megoldani. Igazából ez a közösségtől függene, hogy mennyi közös szervezett program lenne. -
gforce9 #10056 üdv!
Engem érdekel -
#10055 nem rossz ötlet,de a baj ezekkel a szerókkal hogy nagyon foglalkozni kell vele. az elején még megvan az ember az építkezéssel bányászattal,de amikor már minden le van automatizálva(és 2-3 ember ezt eléri durván 2 hét alatt,napi pár óra játékkal :) )akkor unalomba fulladhat ha nincs event,vagy valami szervezett közös program. -
Dort575 #10054 Sziasztok!
Az iránt érdeklődnék, hogy van-e igény egy eredetis ftb infinity-s szerverre? A szerver whitelist-es lenne, hogy ne jöhessen fel minden troll meg rosszat akaró ember. A szerver bérlés részét én megoldanám, csak nem tudom, hogy van-e valakinek kedve jönni erre a szerverre.
A szervernek az is lenne a lényege, hogy egy jó kis megbízható közösséget össze hozzunk, mert sajnos nincs túl sok Magyarországon, legalábbis én nem tudok róla. -
gforce9 #10053 Ha moddolatlan játék megfelel, akkor úgyis tökögyanazt tudja mint pc-n. A modok viszont passz, hogy megoldhatók e rá. -
aru #10052 Modolatlan több évig müködő SMP szerverre vágysz amin van egy stabil közösség? Vannak ilyenek, nem sok de van. -
Alexzel #10051 Sziasztok!
Próbálta valaki a PS Vita verziót? Használható? Megéri?
A demót kipróbáltam, de időkorlátos, így nem sokat sikerült róla megtudni, max a 'felszínt kapargatni'.
Ezzel még nem játszottam, csak a Terraria-val.
Köszi. -
Tibitron79 #10050 Elkészült a folytatása a Thaumcraft 4.2-es verziójában zajló gameplaynek.
Az elején egy gyors Lan hamachi-is belépést mutatok be, aztán egy kis közös játék a Thaumcraft világában.
thumcraft Lan-on -
gforce9 #10049 Hogy a régi közösséged amiben játszottál az szétment az nem az MC hibája. Most is vannak közösségek, csak meg kell találni őket. Mondjuk ha annyit csinálsz hogy felépítesz egy házat és kész, akkor felesleges. :) Ennél "picivel" több lehetőség van a játékban. Egyébként aki most veszi meg vagy most kezdi el annak tökmindegy mikori játék, neki az új. És 6rugóért akár többezer játékóra... hmm. A jelenleg napi 10k eladott MC sem azt sugallja hogy kifutott. Másrészt ilyen eladások mellett majd bolondok lesznek olcsóbban adni.
Ja, nem vitázok, beszélgetünk..... remélem. -
#10048 Én már 4x újrakezdtem... építettem egy házat és ennyi volt.
Ez is olyan hogy kinek milyen élmény volt ez egész.
Én nem hiszem hogy még egyszer megtalálnám azt az összetartó kis közösséget mint a játék elején, akik kiépítették a saját játékterüket és játszottak is benne... és ottvoltak neponta, hetekig, hónapokig, évekig... ilyen már nincs. Egy szerver ami nincs szarrámodolva, még nincsnek a multinak rendes szabályai.
Le se tudom írni azt az érzést. Ugyan olyan ez mint a vanilla wow-al játszani, de nem most hanem 2004-2005-ben.
Szóval "Minden változik, a lényeg nem. Ez a jó az elmúló években." a játék ugyan az csak a játékosok mások meg a hozzáállás.
Egy retró cucc sem új mert most az a divat.. érted.?!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.07.05. 12:13:54 -
gforce9 #10047 Nekem is volt úgy hogy 1 évig rá se nézte, mert beleuntam, aztán láttam egy videót az épp aktuális újdonságokról és újrakezdtem. -
#10046 Régen elegen játszottak, a modokból már elég sokat csinálta. A nagyobb videósok poénból még csinálnak videót, mert jó benne multiban szórakozni. Azt csak te állítod hogy "döglött játék" én azt mondtam kifutott. Az alap MC-vel nem hiszem hogy játszik még bárki is, de a moddoltakra sem basz el senki pár napnál többet már szerintem. Az Ftb és a Technic már qrvarégi, és nem nehéz öszeszedni bele pár nagy fanok által összerakott pakkot. A curse meg alapból más játékoknál sem csinál más mint modokat gyüjt össze.
Nekem akinek legalább 3000órám van benne ne mesélj a modokról.
És igen én beleuntam mikor már nem volt kivel játszanom.
De ezzel nem vitázni szeretnék!!!!!4
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.07.05. 11:55:39 -
gforce9 #10045 Rengetegen játszanak, a modkészítés virágzik. A nagyobb videósoknak nagy a nézettsége. Egy döglött játékra ez nem jellemző. Az alap MC-vel nem tudom mennyien játszanak, de 3 launcher(ftb, technic, curse) is van abban meg többszáz modpack. A lehetőségek végtelenek még mindig. Ha mondjuk letöltöd ezt: http://www.feed-the-beast.com/modpacks/direwolf20_17
Csak megismerni a modokat többtíz, ha nem többszáz óra, kijátszani egy ilyen packot meg lényegében nem lehet annyira sokrétű. És akkor még nem beszélve arról, hoyg 1-2 haverral közösen építkezve egy ilyen modpackban mit lehet elkövetni.
Te beleuntál ezt elfogadom, de az MC még egy jódarabig nem lesz "kifutott", hacsak az MS ki nem cseszik a jónéppel valamilyen módon. -
#10044 Nekem sajnos igen. -
#10043 Hát én úgy gondolom a minecraft már annyira kifutott hogy 500forintot nem ér. Akkor sem ha végtelen a játékidő és az élmény, amit mellékesen a többi játékos adna, de már nagyon kevesen vannak. -
gforce9 #10042 6 rugó már régóta. Nem értem, mi a gond ezzel. 10-15k egy plyan játék amivel 10-20 órát játszik az ember. A minecraftban "kicsit" töb óra lesz. Olyan sok az a a 6 rugó? -
#10041 Én is sokallom egy kicsit
Jó pár játékot vettem steam akcióban, de ez ugye nincs is fent stem-en, ezért lettem volna kíváncsi, hogy várjak e a leárazásra, vagy maradjak a virágboltinál -
#10040 OMG!!!.. én még 3€ért vettem mikor beta volt Rohadt nagy lehúzás.... közel sem ér már annyit. (am nemtudom)
g2a.com on is 6000Ft -
#10039 Üdv!
MC-t szokták időnként leárazni? Vagy ez a 19.95 euró ez fix? -
gforce9 #10038 Üdv!
Ha mod is szóba jöhet az openblocks modban van egy building guide nevű kütyü ami iszonyatosan megkönnyíti az építendő dolgok feltérképezését és a blokkok helyének kijelölését:
https://www.youtube.com/watch?v=DV4MU38ogWs
A blokkok lerakására ha nagy sík felületekről van az extra utilities mod: builders wand nevű cucca teszi nagyon gyorssá.
https://www.youtube.com/watch?v=uV56IEl4EqE -
#10037 Haliho!
Érdeklődnék, tudtok-e olyan progit, amiben előre meg tudnám tervezni a dolgot amit meg akarok Minecraftban építeni?
Kicsit unom már a négyzetrácsos papírt. :D
Köszi! -
Tibitron79 #10036 Elkészült a folytatás a Thaumcraft gameplaynek. Kis technikai akadozásokkal, kutatással, és egyebekkel.
thaumcraft
Utoljára szerkesztette: Tibitron79, 2015.07.01. 16:45:01 -
#10035 Welcome back ;) -
#10034 Minecraft varázsa: régen nem toltam, most elkezdtem ismét és eléggé újnak hat + megijedtem egy mini zombitól, de úgy, hogy ugrottam és pont bele a szakadékba. 1 szív maradt. :D -
Tibitron79 #10033 Elkészült a folytatás. Nyugis bányázgatásnak indult, de végül bújócska és küzdelem lett a vége. Találkoztam pár kifejezetten bosszantó és erős Thaumcraft szörnnyel is.
thaumcraft 4.rész
-
gforce9 #10032 bővebben:
http://file-minecraft.com/clay-soldiers-mod/
"For minecraft 1.8 - Update in progress"
Szóval még várni kell rá. -
gforce9 #10031 Nem, ha modot telepítesz a verziószámnak stimmelnie kell. az 1.7 és 1.8 között amúgyis nagy különbség van a kódban, szóval nem fog menni. -
Traky70 #10030 Sziasztok! A claysoldiers moddal kapcsolatban szeretnék feltenni egy kérdést:
Az 1.8.1 alapjátékhoz fel lehet-e telepíteni az 1.7.10-es claysoldiers mod-ot?
Előre is köszönöm a választ. -
gforce9 #10029 Ja semmi gond nincs ezzel. :) A magyar nyelvű videók amúgy is nagyon hiánypótlóak, főleg ha 1-1 modot veséznek ki rajta. Nekem nem okoz gondot az az angol nyelv én angol videókat szoktam nézni, ott ugye rengeteg a választék, de ugye sokaknak nagyon is jól jön egy-egy olyan sorozat mint a tied, úgyhogy csak hajrá! Nekem nem a legnagyobb kedvencem a thaumcraft, de néhányszor már jó közép-végéig már kijátszottam. Lesz benne még meglepi meg kaland az tuti. -
Tibitron79 #10028 Háát, ez a mod elég összetett, nagyon pörgősen bemutatni nem igazán lehet/tudom:) De majd biztos lesznek izgalmasabb részek, bányafelderítés, romok, oltárok felderítése, harc óriáscsápokkal stb:) -
laci200270 #10027 Elvileg... Amikor kiadták a Monstert az első verziójában ha megnyitottad az inventoryd rögtön crashelt :D -
#10026 Hasonlitsátok össze például ezzel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(bocs az off videoért, csak közbe ezt halgattam és ez normál hangerőn megy, de amugy jo lett a videót, picit lassucska, de szeerintem majd begyorsulsz :D
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.06.20. 09:35:52