10467
  • gforce9
    Igen, eleve össze vannak válogatva és tesztelve. Elvileg hibamentesek, ami a minecraft esetében ugye elég relatív fogalom. Szóval inkább úgy fogalmaznék, hogy azok a modpack-ek nem tartalmaznak ordenáré hibákat :)
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2015.06.19. 16:21:44
  • lammaer
    Köszi, szimpatikus ez a feed the beast csoport.... a legnagyobb baj ugye tényleg az hogy kismillió mod létezik, nehéz a választás, meg hát ugye ki tudja mi kompatibilis mivel.. de ahogy elnézem az ő modpackjaik tematikusak és remélhetőleg figyetek az összetevők közti konfliktusokra.
  • Bexter
    Nálam rendben volt a hang
  • Tibitron79
    Hm. érdekes, nálam rendes hangerőn megy, majd megnézem pár másik gépen is.
  • Jani Hun
    Első 3 másodpercnél megállitottam és szólok hogy huzd fel a hangerőt a videó alatt, majd a mikrofonodon is mert nagyon nagyon! halk, na nézem tovább:P
  • Tibitron79
    Elkészült a folytatás, melyben alapszinten bemutatom a Thaumcraft 4.2-es új kutatási rendszerét, és még pár érdekességet.

https://www.youtube.com/watch?v=UW9hZTAS_rc&feature=youtu.be
  • Tibitron79
    A videóban is említett Magic Crusade mod még elég jó rpg-s elemeket tartalmaz. Nekem elvette a kedvemet a portalon való átlépéskor való világból kiesés. és halál. A Thaumcraft eddig stabil, és még van benne bőven felfedezni váró elem:) A legfrissebb verzióról nem láttam magyar nyelvűt, angol sincs olyan nagyon sok.
  • gforce9
    Üdv!

www.feed-the-beast.com

www.curse.com/client

Ezek launcherek. Lényegük, hogy feltelepíted valamelyiket és teljes mondcsomagokat tudsz velük letölteni a saját ízlésednek megfelelőt. Milliófajta van. Az egyik legsokszínűbb csomag a direwolf20-as pakkok. Erős gép kell hozzájuk, de többszáz modot tartalmaznak. A látott thaumcrafttól elkezdve más mágiás modokat (pl. witchery, bloodmagic), de benne vannak technikai modok is, csak 1-2 példás említve: buldcraft, industrialcraft -nyerasanyagfeldolgozás. Logistics pipes, Applied energystics, - logisztika. Mystcraft - új dimenziók. stb stb.

egy trailer:
    https://www.youtube.com/watch?v=T8RVvS0E2nI
  • lammaer
    No végre :)

Jó ideje szemezek a minecrafttal (fiam már rákattant), de valahogy sose vitt rá a lélek, mert önmagában csak az hogy cél nélkül egy sandboxban építkezek az nem köt le. De úgy tűnik ez a MOD végre rak a játékba nekem való dolgokat, lehet akkor nekiesünk.

Amúgy vannak még olyan jó/kiforrott Minecraft modok amik rendes gameplayt raknak a játékba (pl célokat amiket el kell érni, afféle survival játékká alakítják)?

Hirtelen guglizással pl a TerraFirma ilyen, van esetleg más/jobb? Igazság szerint vmi olyasmit keresnék, ami kb terraria jellegű felefedezős/craftolós/harcolos játékmenetet ad. Esetleg a don't starvéra hasonlító survival elemekkel...
  • Tibitron79
    A következőbe ( már fent van) beraktam egy térkép modot. Mert ez a játék kifejezetten sokat mászkálós, keresgélős lesz:) Ilyen ez a thaumcraft mod:)
  • Jani Hun
    Nyomj printscreent a fontos helyek koordinatairol es ird le papirra ha nincs meg egy monitorod, igy felgyoraul a visszatalalas plusz profibbnak nezel ki, am jolett csakigytovabb
  • BarneyK
    Általában az ilyen Let's play-ek mind egyhangúak és csak a készítő(i)nek érdekesek, viszont ezt jól összehoztad szvsz, érdekes volt, végig is néztem.
    Viszont egy apróbb észrevétel: Amikor pl kerested a kis táborodat, mert eltévedtél, vagy visszarohantál fáklyáért, az a néző számára kevésbé érdekes. Ilyenkor ezeket a részeket vagy felgyorsítani, vagy kivágni érdemes, mert ha sok ilyen lesz benne, az emberek vagy áttekerik, vagy egyszerűen megunják.
    Összességében viszont átlagon felüli. :)
  • Tibitron79
    A legfrissebb Thaumcraft-tal kezdtem bele egy gameplay-be. Lépésről lépésre próbálom bemutatni a játékot és a világát (amit még én is most fedezek fel), közben pedig zajlanak a megszokott minecraft-os dolgok. Építkezés, bányászat, állatok stb stb.

Utoljára szerkesztette: Tibitron79, 2015.06.04. 19:31:44
  • udpsendtofailed
    Sziasztok :)

Ha nem szabad hirdetni, bocsánat, az adminok töröljék a hozzászólást :)

Gyertek a TheOld - Crafters Survial szerverre!

Kedves staffok, Munkák, Naprakész magyar pluginok, MobAréna, Kvíz, Paintball, 2048, PvP, PlotMe telekrendszer, MyPet saját kisállat, Ládabolt, Leülés a lépcsőkre, Aukciók, Játékos és állat fejek, Rejtett ládák kincsekkel, Fejlett csalás védelem, Lockette tárgylevédés, Eszközkeret levédés, iZone terület levédés, Rengeteg event, bolt és ház vásárlás

Weboldal: http://theoldcrafters.hol.es
    IP cím: 5.135.55.249
  • laci200270
    Kéne a crash log a .minecraft mappából a crash-logs mappa és ott a legfrissebb
  • Tibitron79
    Egy olyan hiba merült fel ,hogy ha elindítom a modot, akkor kiírja, hogy integrált szerver leállítása... és nem, csinál semmit. Újraraktam a minecraftot, úgy csináltam mindent ahogy régebben, (úgy működött) most meg ezt írja ki. Mi lehet a gond?
  • gforce9
    Üdv!

Az EnviroMine mod ilyesmit csinál, youtube-on van ismertető videó róla meg tudod nézni, hogy megfelel e neked.
  • laci200270
    Valakinek van tech-based modhoz ötlete?(ha tetszik nekem is szívesen mecsinálom) :)
    Utoljára szerkesztette: laci200270, 2015.05.16. 19:49:07
  • undY1ng #10007
    Kár, hogy nem folytatta a módot aki csinálta. Olvastam, hogy már nem tudta egyedül fejlesztgetni. :( De nagyon tetszett úgy. Viszont ezzel a more explosion még élvezetes lehet, hamarosan kipróbálom!
  • Caliph
    emlékeim szerint asszem egy extra hard mod nevű modcsomag része,de még a neve se biztos hogy pont ez,de valami hasonló
    és valóban,még az általad linkelt videonak is az a címe :)
    hogy mostani verzióhoz létezik e nem tudom
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.05.15. 20:52:43
  • RED BULL F
    Gyorsan utánanézve nem találtam ilyesmit.
  • undY1ng #10004
    Köszi! S ilyen mód még létezik, hogy nem marad semmi a levegőben hanem "lecsúszik" a földre?
  • RED BULL F
    Ez?
  • undY1ng #10002
    Senkinek nincs olyan mód ötlete ami kérdeztem? :(
  • laci200270
    Más modot betölt rendesen?Próbáld meg mondjuk a thaumcraftot
  • Tibitron79
    Hát valamiért nemm űködik. Azt csinálom amit írsz, de ugyanúgy nem működik a mod bizonyos része. A singlenél úgy van, hogy új mérföldkő. köszönt a magic crusade-ben, de a muliban ha megnyitom ez nincs. Mintha nem működtetné a multiban a szerver a varázslatokat, nem mutatja az effektet, sem a sebzést.
  • laci200270
    Na akkor leírom: letöltöd a forge insallert kiváléasztod hogy install server kiválasztod neki mondjuk az asztalodon a server mappát(mindegy) rányomsz az okra és a szervernek csinálsz egy batos indítót(szerintem tudot hogy kell(a forge server jar kell aszem)a .minecraft mappádból kimásolod a mods és a config mappát,bemásolod a szerverre elindítod,megvárod hogy lefusson,fog csinálni egy olyat hogy eula.txt,ott a false-t áttírod truera és kész a szerver :)
  • Tibitron79

Egy közös videó túlélő módban, egy saját szerveren a barátnőmmel.A csatorna kb 1 hónaps, sok más is van rajta. Lessétek meg, ha tetszik örülünk, ha nem akkor sem vágunk eret:)
  • undY1ng #9997
    Valaki tudna ajánlani hasonló módot mint link?
    Szóval, hogy nagyobbat robbannak a tnt-k, esetleg több robbanó cuccot lehet kraftolni és hasonló dolgok ami a videón is láthatóak!
  • Tibitron79
    Köszi a választ! Nos nekem úgy van, hogy a szerver 1.7.10 es, és külön mappában van. onnan indítom el, és így tudunk közösen játszani, ami megy is. De pl ez a mod nem csinál semmit,nem aktiválja a mágiát, csak levonja a szükséges értékeket, de nincs hatása. Bemásoltam a szervert az 1.7.10-es forgal, azt berakta a .minecraft-ba, de ott már van mod mappa, ahol benne is vannak a modok. De a szervernek nincs külön mod mappája. Megcsiáltam amit ítál de ugyanaz van továbbra is. Beadja de nincs változás. A egyszemélyesnél úgy van, hogy belépés előtt lehet kiválasztani a classt ( mágust, papot stb) de ha a szerverre lépek be ott ezt nem adja be elsőre, hanem nekem kell az i-vel behozzam a választó menüt, át is vált rá, de nem jelenik meg a varázslat és nem is hat.
  • laci200270
    Töltsd le a forge installert(files.minecraftforge.net) és válaszd ki a szerver telepítést és oda a mods mappába másold be a modokat
  • Tibitron79
    Sziasztok. Eredeti minecraftom van, letöltöttem hozzá pár rpg meg hasonló modot. pl magic crusades. Fel is ment hibátlanul, egyszemélyesben megy is minden, működnek a varázslatok. Gondoltam csinálom egy szervert,simát is meg bikkittosas is. De egyiken sem működnek a varázslatok, és semmi extra. Valami tipp, segítség, ötlet jól jönne. Előre is köszi!
  • laci200270
    Ennek az az oka hogy az 1.8 bevezetett egy teljesen új grafikus rendszert amire sok idő áttálni (ha egy egyszerü blokkot akarsz már az is egy kész rémálom) Mondjuk a decocraft http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/minecraft-mods/1292016-decocraft-decorations-and-props-for-minecraft-v1 készítőjének nem lennék a helyében. http://modlist.mcf.li/version itt van egy viszonylag friss lista http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/minecraft-mods/2397556-modular-suits itt pedig az én modom :)(ezek mind 1.8-asak)
    Utoljára szerkesztette: laci200270, 2015.04.26. 17:26:10
  • Pistike 007
    Régebben a "tengerszint feletti magasságól" is függött, csak az X-Y. blokkmagasságon spawnoltak. Lehet már nem így van, csak egy ötlet volt.
  • gforce9
    Nem nagyon van vele tapasztalatom sajna. Nekem ugyan eredeti van de én 1.7.10-en vagyok még, mert arra vannak normális modpack-ek. Ott ilyen gond még nincs. Amúgy valószínűleg igen, következő patch-ben javítják. Bár ki tudja hogy az MS kezében van. Nem tudom mit terveznek. Ma még csak a slime hiányzik, holnap lehet cobble se lesz :)
  • ronnie89b
    1.8.3-as verzió, csak az alapjáték(nem eredeti)+Optifine mod.
    Render distance nem igazán segít, nagyon ritkán spawnol nyálka.
    Valószínűleg a kódban lesz valami hiba, majd kezdenek vele valamit, vagy nem. :)

• gforce9
    Érdekes. Még leletem egy olyat, hogy a renderdistance-tól is függ. valami bug. Ha kicsire van véve akkor nem spawnol.

meg egy ilyet leltem:

/gamerule doMobSpawning true

Hanyas verziót futtatod amúgy?
  • ronnie89b
    Ezt tudom, de nem ez a gond.
    1 db nyálkát sikerült most elkapnom, és ennyi, több nem jelent meg.
  • gforce9
    They spawn most often on a full moon, and never on a new moon. nem ez a baj?

Leggyakrabban teleholdnál spawnol, újholdnál sosem.

Holdfázishoz kötött.

a holdfázisokat itt tudod megnézni:

http://minecraft.gamepedia.com/Moon
  • ronnie89b
    Találkozott mostanában valaki nyálkákkal (slime-okkal) a játékban. Ha teljesen lapos világot generálok, akkor milliót lehet látni, viszont normál világban gyakorlatilag eltűntek. A mocsarakban kellene lenniük, de csak a többi szörny jelenik meg ott is.
    Ahogy utánanéztem, variáltak velük valamit az újabb verziókban, de megoldást nem találtam.