Sony Ericsson Vivaz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell magammal cipelni a kamerát....csak elõkapom a telót és profi minõségû felvételt csinálhatok vele... 😄
mennyire igaz az hogy Tv-re is lehet csatlakoztatni?<#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
"Mert mit videózol? csak ami nagyon fontos azt meg normális kamerával nem telefonnal"
Mennyiért veszel a telefonod mellé egy normális kamerát?
A feltöltésnek meg pont az a lényege, hogy nem kell belépni, kikeresni, stb, stb, hanem amikor megcsinlátad a videót, vagy éppen nézed és eszedbe jut, hogy megoszd, akkor nem kell kilépni a médialejátszóból.
Ezek szerint ezeket a szolgáltatásokat nem neked találták ki 😊
Már csak az érdekelni mitõl drágább akkor a satio, hisz többet nem tud sõt kevesebbet.
A mosolyfelismerõje meg elég érdekes konkrétan a poharat is mosolynak ismeri fel néha 😄 De ez várható volt elvégre ez nem egy olyan hû de intelligens szerkezet! Sokszor még mi emberek sem ismerjük fel a mosolyt 😄
A facebookos gyors feltöltõ alkalmazást sem nagyon értem, mert ahhoz net kell ha meg már van net rajta akár wifi akár mobilnet akkor meg minek ilyen plusz elvégre csak belépsz a facebookra és ott feltöltöd egy sima böngészõn keresztül...
fry day fry day sálálálláláá
Hát erre csak 2 képet tudok belinkelni: VivazSatio
Ezek után mindenki döntse el maga, hogy melyik a szebb és mellé jegyezzük még meg a vivaz maga HD videó felvételi lehetõségét..
Meg itt egy kis video róla: Demonstration of Sony Ericsson Vivaz shooting in HD
Szeretem a cicákat
Azért manapság már nem drága a 720p kóder chip.
Ne félj a tökéletességtõl! Úgysem éred el sohasem.
Tök jó kis méretû telefon, kényelmesen elfér a zsebben a fotok alapján, de azért ez a kijelzõ méretére igen csak elõnytelen hatással volt.....
Videókat néztetek róla? én végig nyálaztam a youtubeot, meglepett...<#wow1>#wow1>
Ennek a telefonnak az erõssége meg ugye a 720p-s videó rögzítés. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a kódolás mennyi idõt vesz igénybe egy videó felvétele után, vagy realtime-ban megy?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Szeretem a cicákat
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ennél talán összejöhet, szerintem.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
@pixxel: Mondj már egy telefont, ami hasznláhatóságban megközelít egy jailbreakelt iphone-t <#hehe>#hehe>
Nem olyan rosszak ám!
lassan cd-t könyvet ír😊
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
All hail the double x!