102
Sony Ericsson Vivaz
-
Fidolorous #22 én nemrég vettem egy W205-öst. Iszonyat szar a kijelzője, de zenére tökéletes (lenne, ha nem minden adatmásolás után 1 óra mire felfrissíti a zene adatbázíst) Mindenesetre eddig nem bántam meg hogy a 6600-át végre lecseréltem :D -
donoki #21 én is egy olyat tervezek :D csak még kicsit legyen olcsóbb, húsvét körül.. :P -
#20 lekjop -
#19 Vegyetek Nok 5800-at az a tuti:) -
#18 Pénzbe. -
#17 mibe fáj egy ilyen? -
VinczeLacz #16 Úgy értettem, hogy mindig azt mondják hogy most ez lesz az a korszak alkotó telefon, ami befut, sikeres lesz, újat mutat. Nem a minőségre értettem. Volt pár telefon a kezem között, de olyan nagy gondot egyikkel sem tapasztaltam, SE-vel se, se más gyártóknál :) -
trabiubi #15 Akkor te most bevallod, hogy az eddigi SE telefonok tényleg nem olyan minőségűek, mint elvárnád tőlök, és csak reménykedsz, hogy egyszer eléri a SE is az igazi telefongyártók minőségét? -
VinczeLacz #14 Én minden új SE telónál várom azt a megváltást, amit be is harangoznak, csak valahogy mégse úgy sül el a dolog.
Ennél talán összejöhet, szerintem. -
#13 Szerintem jól néz ki:) -
#12 Sony ERiccson.Ez sajnos mindent elárul -
trabiubi #11 Igazad van, megnéztem a teszteket már csak azért is. A videó tényleg jó minőségű. Az a 8,1 Mpx még mindig eléggé ilyen parasztvakításnak tűnik. A fényképek minőségét is megnézted? A szokásos SE hibák vannak benne.
@pixxel: Mondj már egy telefont, ami hasznláhatóságban megközelít egy jailbreakelt iphone-t -
VinczeLacz #10 Hát, akkor nézzél át 1-2 tesztet, ott vannak teszt videók.
Nem olyan rosszak ám! -
f4ember #9 szerintem ez baromira nem a formára vonatkozik..az a lényeg, hogy a telefon mennyire iszonyatosan okos..
lassan cd-t könyvet ír:) -
#8 na a zájfon is inkább no comment :D -
gyepesjoint #7 adják kifele a sok "okostelefon" fost,a Satio-t is mennyire hypeolták,hogy korszakalkotó stb...aztán meg puff! jó nekem a zájfon is -
n3whous3 #6 Fura tényleg, már nem szokás manapság symbiant tolni, de nem rossz platform az sem. -
trabiubi #5 Azért kíváncsi vagyok, hogy az a 720p-s videó milyen minőségű, nem csak a felbontás a lényeg ugye. Meg ki gyárt manapság Symbianos telót? Mintha kicsit le lennének maradva a svédek -
#4 de végre kiszabadult a vókmen mobil formából, ezt már díjazzni kellene :) ettől függetlenül bűn ronda :D -
#3 720p videófelvétel jól hangzik
S60v5 sem rossz
-
#2 ronda mint a picsa -
VinczeLacz #1 Vélemény az újdonsült Vivaz-ról?