Settlers 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nagy tökölésben rájöttem végül, köszi azért 😊
Sziaszto!
Segítsetek lszi, teljesen leblokkoltam. Hogyan lehet új területek szerezni? Van egy csomó Netrual vár és nem tudom megtámadni így nem tudok ott semmit csinálni!
Basszus pedig régen nyomtam sokat a játékot erre most azt sem tudom mit kell csinálni 😞
köszi
Segítsetek lszi, teljesen leblokkoltam. Hogyan lehet új területek szerezni? Van egy csomó Netrual vár és nem tudom megtámadni így nem tudok ott semmit csinálni!
Basszus pedig régen nyomtam sokat a játékot erre most azt sem tudom mit kell csinálni 😞
köszi
Jöjjön már össze egy magyar csapat a multira. Pl. jön a hétvége, mindenki ráér, tehát hajrá, hajrá!
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Sõt! már fenn is vagyok.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Ma fenn leszek estig.
Majd nyomhatunk egy multit
Nem értem a kérdést. Milyen kunyhóról beszélsz? Ha fölé mész egy építendõ épületnek, hát megmutatja, hogy mennyibe kerül és mit lehet csinálni ott. Ha jó helyre teszed le (úthoz kell kapcsolódnia, vagy utat kell odavinni), akkor elindul az építés és kész. Ennyi.
Hahó!
Van valaki, aki szeretne multit játszani? Írjon priviben!
Van valaki, aki szeretne multit játszani? Írjon priviben!
Steam 11.000ft az piszok drága + digitális
Zavvi 4750ft
Cd galaxis 7000ft
Zavvi 4750ft
Cd galaxis 7000ft
The Settlers 7 Deluxe Gold Edition is now available and includes the following additional content:
13 exclusive maps: 6 multiplayer maps and 7 single player campaigns.
A dozen new buildings. Including the Crypt, Order of Knights, Infernal mine.
Over 30 new locations. Including Field of Mandrake, Treasure Island, Pilgrimage site.
Castle forge elements allowing players to make their cities unique and customize their castles: 1 gate, 2 windows, 1 bay, 1 balcony and 1 gargoyle.
Embark on an exciting quest to create, build and manage your kingdom!
40 eur steamen.
13 exclusive maps: 6 multiplayer maps and 7 single player campaigns.
A dozen new buildings. Including the Crypt, Order of Knights, Infernal mine.
Over 30 new locations. Including Field of Mandrake, Treasure Island, Pilgrimage site.
Castle forge elements allowing players to make their cities unique and customize their castles: 1 gate, 2 windows, 1 bay, 1 balcony and 1 gargoyle.
Embark on an exciting quest to create, build and manage your kingdom!
40 eur steamen.
Sziasztok,
én nagy nehezen, de elindítottam a játékot. Az a problémám, hogy az elsõ pályán az elsõ feladatot nem tudom megcsinálni. Amikor residence-t meg kunyhót kell építeni, nem tudok, mert nincs nyersanyagom. Pedig a storehouse tele van. De amikor rámegyek a kunyhóra felül látszik hogy minden nyersanyagom 0.
Eredeti a game.
Köszi
én nagy nehezen, de elindítottam a játékot. Az a problémám, hogy az elsõ pályán az elsõ feladatot nem tudom megcsinálni. Amikor residence-t meg kunyhót kell építeni, nem tudok, mert nincs nyersanyagom. Pedig a storehouse tele van. De amikor rámegyek a kunyhóra felül látszik hogy minden nyersanyagom 0.
Eredeti a game.
Köszi
What does mean "neketezni"?
Hali!
Ma vettem meg a játékot és nem tudok bejelentkezni a játék indításánál, pedig tudok neketezni.
Mi lehet??
Elõre is köszi
Ma vettem meg a játékot és nem tudok bejelentkezni a játék indításánál, pedig tudok neketezni.
Mi lehet??
Elõre is köszi
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes e bele feccõlni és megvenni a játékot, mert ahogy láttam, hiba hiba hátán van... Én a töröttel játszom/tam eddig, nagyon bejött, visszatért a régi settlers érzés, viszont 4 vagy 5 pálya végigjátszása után kilép a program s pát int. Olvastam, hogy a további patchekhez nincs törés, így zsákutcába futottam én is 😊
Szóval, most két lehetõség van, vagy hagyom a fenébe, vagy megveszem és játszom tovább... Véleményeket kérek szépen! 😊
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes e bele feccõlni és megvenni a játékot, mert ahogy láttam, hiba hiba hátán van... Én a töröttel játszom/tam eddig, nagyon bejött, visszatért a régi settlers érzés, viszont 4 vagy 5 pálya végigjátszása után kilép a program s pát int. Olvastam, hogy a további patchekhez nincs törés, így zsákutcába futottam én is 😊
Szóval, most két lehetõség van, vagy hagyom a fenébe, vagy megveszem és játszom tovább... Véleményeket kérek szépen! 😊
By: Syasya
Én megvettem a DLC 3, nem bántam meg nagyon jók az új pályák az ígért 20 órás játékidõ, nekem kb. 25 óra volt. Annyi hogy nem tartalmazza az elõzõ DLC-ék, 6 Multis pályáját az külön kell megenni, ha kell. Remélem még lesz DLC hozzá. :p
Halii, csak én veszem úgy észre, vagy ennek a résznek tényleg egy kicsit butább a grafikája, mint a 6nak? Mert fel van húzva maxra szép is nem azt mondom, hogy nem. Csak nem olyan éles, felbontás is 1400x900.
De multiban továbbra se tolja senki abból a 19 ezer ladderesbõl😊
na a legújabb DLC-ben, ami a 3-as számot viseli, van új minikampány is 5 pályával, egyenként legalább 2 óra játékidõvel. ezen kívül van 2 óriás pálya is, amolyan mellékküldetés, egyenként 5 óra játékidõvel. van úgy technológia is, okkultizmus, nagy poén. <#nyes>#nyes> plusz az elsõ két dlc is adott vagy 6 ú pályát melyet játszhatsz skirmish-ben... szerintem megéri az a pár euró... <#wink>#wink>
Aham, akkor nem kell a dlc, azt hittem új szingli pályák is vannak benne.
Én most vettem meg galaxisban mert 5000ft adják, és nem bánom mert nagyon szeretem, eddig a crackelt verzióval toltam, ahhoz képest látom elég sok mindent javítottak-újítottak, a legjobban a sebesség gyorsítás tetszik, és persze a mentés menete egy szempillantás alatt történik.
Mellesleg ma reggel megérkezett a 1.11 patch.
Én most vettem meg galaxisban mert 5000ft adják, és nem bánom mert nagyon szeretem, eddig a crackelt verzióval toltam, ahhoz képest látom elég sok mindent javítottak-újítottak, a legjobban a sebesség gyorsítás tetszik, és persze a mentés menete egy szempillantás alatt történik.
Mellesleg ma reggel megérkezett a 1.11 patch.
Ubishopban vettem én is! Nem látok több szervert, ezek a dlck tkp. többjátékos mapek semmi több!
Steamen, vagy ubishopban tudod megvenni õket.
Dlc vel több szervert látsz?
Aham, honnan vetted meg? mert magyarba nem találom.
Nekem, mindegyik! :-)
Dlc megvan valakinek?
Mit?😊 1.05-ös verzió sz@r volt. Tele volt bugokkal, élvezhetetlenné téve a játékot. Most 1.10-nél jár, nem tudom mi lett javítva és mi nem.
Én pedig logikusan nem azért veszek 10.000-ért játékot, hogy megvárjam a 2 évvel késõbb érkezõ 9.999-es javítást hogy játszhassak vele.
Én pedig logikusan nem azért veszek 10.000-ért játékot, hogy megvárjam a 2 évvel késõbb érkezõ 9.999-es javítást hogy játszhassak vele.
[merlinw.org]
Ezt ,hogy érted?😄
Én eladtam a fenébe a játékot. Miután 1.05 után is játszhatatlan volt, meguntam a várakozást😊
[merlinw.org]
Valakinek nincs kedve játszani egy multi meccset este felé? legalábbis egyetlen szervert nem látok a multiplayeren pedig kiszeretném próbálni.
Nah találtam megoldást egy universal extractor nevû programmal kell futtatni a patchet ha valakinek ilyen gondja lenne használja ezt.
Ennyi hibával egy eredeti játéknál még sosem találkoztam, mindenhol bújóm a fórumokat és csak hibát hibára halmoz az egész, egyszerûen nem értem mit csináltak ezzel a játékkal, egyszerûen nem tudom felpatchelni, már vagy 3 szor újra raktam, letölti a patchet és akkor katasztrofális hibát ír fájlt ilyesmit nem nevez meg... le ok ozom aztán meg Error Code 2 és kampec akár mit kerese megoldást sehol nem írnak...
Mûködött amit mondtál de miután letöltötte a patchet nem telepíti mert katasztrofális hibát ír😞
Köszi szépen megpróbálom.
Ha játszottál elõtte warez Settlers 7, Assassins Creed 2, Splinter Cell-el, töröld a program files/ubisoft launcher-t (save könyvtárt ments el belõle ha kell) és a windows/system32/drivers/etc/hosts fájlodból az ubisoft szervercímeket, ha vannak. Ezután telepítsd újra a játékot.
[merlinw.org]
Csõ, megvettem a játékot és valamiért nem akarja updateolni magát mindig ezt írja ki:
Trying to get update information to C:\DOCUME~1\DONT~1\LOCALS~1\Temp\ubi144.tmp.
Found update (Patch, all, all).
Trying to download update file from http://static3.cdn.ubi.com/settlers_7/the_settlers_7_1.10full.exe. Destination: C:\DOCUME~1\DONT~1\LOCALS~1\Temp\ubi145.tmp.exe.
Fatal download error (Connect failed).
Deleting downloaded data.
Másnak is elõfordul az ilyen? tûzfalat ilyesmit kikapcsoltam.
Trying to get update information to C:\DOCUME~1\DONT~1\LOCALS~1\Temp\ubi144.tmp.
Found update (Patch, all, all).
Trying to download update file from http://static3.cdn.ubi.com/settlers_7/the_settlers_7_1.10full.exe. Destination: C:\DOCUME~1\DONT~1\LOCALS~1\Temp\ubi145.tmp.exe.
Fatal download error (Connect failed).
Deleting downloaded data.
Másnak is elõfordul az ilyen? tûzfalat ilyesmit kikapcsoltam.
Nemtudom segítek e valamit azal ha elmondom hogy hiába butitom le grafikát, akkor is akadozik. 😊
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ezek a videóbejátszásoknál is "laggol" akadozik ugyanugy. A játékban meg kevesebbet...
Ja és persze mielõtt megkérdõjeleznénk, eredeti játékom van. 😊 Zsír eredeti még a szaga is megvan pedig már rég használtam. 😄
Srácok! Szeretném megkérdezni, hogy miért lehet az, hogy akadozik a menü nálam? Jóformán 3 másodpercenként megakad. :S Csak mert régen még mûködött. :S Teljesen értetlenül állok a dolgok elõtt így. 😊
Gép:
Win 7
RAM: 4GB Memo
CPU: 6Ghz AMD
VGA: ATI Radeon 3850 / 256MB / DDR3
Gép:
Win 7
RAM: 4GB Memo
CPU: 6Ghz AMD
VGA: ATI Radeon 3850 / 256MB / DDR3
Már a 1.10 patch is van hozzá loool
Inkább a DRM eltávolító patch adnák már ki. <#mf1>#mf1>
Inkább a DRM eltávolító patch adnák már ki. <#mf1>#mf1>
Megtanultam egy életre!
Ez minden játéknál így van amihez kell regisztrálni valahol a szériaszámot.
A halál csupán a kezdet...
Ez a válaszod szöget ütött a fejembe és rájöttem, hogy amikor újra raktam a gépet akkor új felhasználóval regisztráltam az ubi-nál, mert a régit elfelejtettem és az új felhasználóra próbáltam ráerõltetni a szériaszámot. Most kértem egy jelszó emlékeztetõt amibõl kiokoskodtam, hogy mi lehetett a régi felhaszn. nevem, szóval egy szónak is száz a vége a régi accountommal beengedett és már nem is kérte a szériaszámot! Én meg azóta még az Ubi-nak is írtam, hogy mi a túróért bannoltak, persze szerencsére nem válaszoltak! Tehát MEGKÖVETEM a directgamekeys.com-ot! Semmi gond nincs a szériaszámmal én voltam a balfas*! Saját hibámból tanulok:-) Tehát a konklúzió egy szériaszám egy account!
Szerintem azt lehet törölni és újat lehet csinálni csak a szériaszám a lényeg nem?
Csak egy accounttal aktiválható a játék, tehát az eladó Ubisoft fiokjára is szükséged van, ami kényes téma lehet.
[merlinw.org]
Ha valaki megunta volna a dobozos játékát akkor vevõ lennék egyre!
Szerintem a promóciós kódra gondolt. Na azt nem hiszem, hogy kaptál volna, szerintem olyat egyikõnk sem kapott. Ne is keresd:-)Ha nem lenne CD kulcsa akkor a játék sem menne neki.