674

Free-to-Play Space MMOG
  • BuriP
    Ha 5 hónap múlva kezd a game, akkor előtte ugyebár lesz open béta is
  • f4ember
    Talán már nem kell várni 5 hónapot egyeseknek, mert majd kiterjesztik a beta-t.
  • Vitez77
    Képet akartam belinkelni de vmiért nem működik :P
  • ScarY MAN
    ???
  • Vitez77
  • Vitez77
    Hoppá...asszem mégis sikerült felfestenem
  • Vitez77
    Még mindig hamarabb fog megjelenni, mint az Elite 4 (bár nem akarom az ördögöt a falra festeni )
    Amúgy voltak olyan kedvesek a fejlesztők, hogy összedobtak nekünk néhány Firefox-os témát, hogy arra csorogjon a nyálunk xD. Lehet, hogy nem maga a teljes játék, de álmodozni lehet.
  • BuriP
    Késik sajnos, de legalább lesz! Egy időben még a megjelenése is kétséges volt.
  • tomonor
    Így utólag visszagondolva, lehet hogy egy icipicit hamar nyitottam a topikot. De szar tudta, hogy 2 évet késnek. xD
  • tomonor
    elkezdődött, csak nem nekünk :D
  • JethroHUN
    Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra. de h-h még 5 hónap? a még a béta sem kezdődött el nem? vagy igen? adhatnának key-t :|
  • Vitez77
    Már csak 5 hónap. Nyugi :)
    Addig meg olvasgassunk interjúkat.
  • BuriP
    Csoroghat a nyálunk, így bétakulcs nélkül!
  • Vitez77
    Na, csak lett egy kis frissítés :)
  • 0Fritz0
    Dehogy nincs, gyakran a saját oldalon belül is. :)

• tomonor
    tudom, legalábbis ezt próbálja mindenki beállítani, pont mint a való életben.
  • Lazarus
    Okostojás mód ON:
    Egy valamire való MMOban nincs gonosz vagy jó oldal, csak ellentétes érdekek
  • BuriP
    Gonosz mindig az aki a másik oldallal játszik, és téged PvP-z.
  • tomonor
    teljesen mindegy, én úgy is a gonosz oldalt fogom választani. Feltéve, hogy lesz olyan.
  • BuriP
    De azért nem rossz dolog ottlenni a CB-n. Kitapasztalod a játékot, mivel lehet, és mivel érdemes fejlödni, milyen tipusú questek vannak. Melyik cast (illetve itt hajótipus: könnyű gyors, vagy az erősebb de lassú) fekszik neked. Melyik frakció tetszik jobban, és mivel a kettő szembenáll egymással, ezért a játék fontos része lesz a PvP, az ilyen harcokról is sok tapasztalatott szerezhetsz, ami azért nagy előny lehet. Megismered a skilleket, a fegyvertipusokat, mire érdemes áldozni, melyik felejtős. És a játékok is különböznek. Nem minden CB, vagy OB végén wipe-olnak, és törlik a karaktereket.
    De reméljük nem kell már sokat várnunk, és ha mégis a játék megérje a várakozást!
  • tomonor
    na azért ha még nem jutsz be closed beta-ra, még nem áll meg a világ xD Lesz itt még OB és teljes kiadás + kiegészítők is.
  • f4ember
    Eddig semmi, még nem küldtek emailt. Akkor gondolom már nem is fognak :(
  • CharrDen
    én sajna nem :(
  • ScarY MAN
    esetleg a magyarok közül többen is ebből a topicbol :D:P
  • Vitez77
    Állítólag újabb embereket hívtak meg a zárt bétára. Remélem lesz köztük magyar is
  • f4ember
    Azmi? :D Mostanában játszottam 5 napot EVE-el és azért nem fizetek elő rá, mert gondoltam mindjárt itt lesz az ingyenes Black Prophecy, dehát már jöhetne, mert nem bírom ki :D
  • tomonor
    hát lehetne már valami hír, úgy igazán :/ Lassan már az International Taikodom is megkezdi a closed bétát.
  • f4ember
    Miért innen a fórumról van valaki, aki játszik a betaval?
  • BuriP
    Nem bánnám ha már a bannolás fenyegetne! Tudnám már legalább hogy játszok vele.
  • tomonor
    csak nehogy lebannoljanak minket is infó szivárogtatásért :D
  • Vitez77
    Khmm... tudtam hogy ismerős vhonann a videó (#145) :)
    @Jakuza: remélem teszel fel videókat a YT-ra, hogy tudjuk, mit "csináltunk" :D
  • Jakuza001
    Ne rinyaljatok, en majd jatszom helyettetek is. :D
  • tomonor
    hohohohó, nem csak a tiéd nem.
  • Vitez77
    Kb. mindenhol ugyanezeket az adatokat és információkat adják pre-E3, E3 alatt és E3 után. Félre ne ért, ez a Reakktor hibája - valami újat is kiadhatnának.
    Mindenesetre szépek a videók, s egyre biztosabb, hogy nem fogja vinni a gépem
  • BuriP
    video
    cikk
    Na valami megmozdult.
  • f4ember
    Szimplán mindenki várja, hogy történjen valami :D Addig is kaptam mailt, hogy a régi EVE accomat 5 napra újra aktiválhatom, szóval az elkövetkező 5 napban asszem elleszek :D
  • BuriP
    Milyen nagy itt a csend! Remélem vihar előtti!
  • r4pt0r
    Így már mindjárt más. :D
  • BuriP
    Végülis annyit írtak csak hogy 2010-ben jelenik meg, és eddig betartották az igéreteiket. A bétára is azt írták hogy áprilisban kezd, és el is indították, április utolsó napján. A játék is meg fog jeleni idén, csak sajnos szilveszter még elég messze van.
  • r4pt0r
    PL a BlackP ha így halad sosem jelenik meg. :D