674
Free-to-Play Space MMOG
-
#194 Ha 5 hónap múlva kezd a game, akkor előtte ugyebár lesz open béta is -
f4ember #193 Talán már nem kell várni 5 hónapot egyeseknek, mert majd kiterjesztik a beta-t. -
#192 Képet akartam belinkelni de vmiért nem működik :P -
#191 ??? -
#190 -
#189 Hoppá...asszem mégis sikerült felfestenem
-
#188 Még mindig hamarabb fog megjelenni, mint az Elite 4 (bár nem akarom az ördögöt a falra festeni )
Amúgy voltak olyan kedvesek a fejlesztők, hogy összedobtak nekünk néhány Firefox-os témát, hogy arra csorogjon a nyálunk xD. Lehet, hogy nem maga a teljes játék, de álmodozni lehet. -
#187 Késik sajnos, de legalább lesz! Egy időben még a megjelenése is kétséges volt. -
tomonor #186 Így utólag visszagondolva, lehet hogy egy icipicit hamar nyitottam a topikot. De szar tudta, hogy 2 évet késnek. xD -
tomonor #185 elkezdődött, csak nem nekünk :D -
#184 Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra. de h-h még 5 hónap? a még a béta sem kezdődött el nem? vagy igen? adhatnának key-t :| -
#183 Már csak 5 hónap. Nyugi :)
Addig meg olvasgassunk interjúkat. -
#182 Csoroghat a nyálunk, így bétakulcs nélkül! -
#181 Na, csak lett egy kis frissítés :) -
#180 Dehogy nincs, gyakran a saját oldalon belül is. :)
-
tomonor #179 tudom, legalábbis ezt próbálja mindenki beállítani, pont mint a való életben. -
#178 Okostojás mód ON:
Egy valamire való MMOban nincs gonosz vagy jó oldal, csak ellentétes érdekek -
#177 Gonosz mindig az aki a másik oldallal játszik, és téged PvP-z. -
tomonor #176 teljesen mindegy, én úgy is a gonosz oldalt fogom választani. Feltéve, hogy lesz olyan. -
#175 De azért nem rossz dolog ottlenni a CB-n. Kitapasztalod a játékot, mivel lehet, és mivel érdemes fejlödni, milyen tipusú questek vannak. Melyik cast (illetve itt hajótipus: könnyű gyors, vagy az erősebb de lassú) fekszik neked. Melyik frakció tetszik jobban, és mivel a kettő szembenáll egymással, ezért a játék fontos része lesz a PvP, az ilyen harcokról is sok tapasztalatott szerezhetsz, ami azért nagy előny lehet. Megismered a skilleket, a fegyvertipusokat, mire érdemes áldozni, melyik felejtős. És a játékok is különböznek. Nem minden CB, vagy OB végén wipe-olnak, és törlik a karaktereket.
De reméljük nem kell már sokat várnunk, és ha mégis a játék megérje a várakozást! -
tomonor #174 na azért ha még nem jutsz be closed beta-ra, még nem áll meg a világ xD Lesz itt még OB és teljes kiadás + kiegészítők is. -
f4ember #173 Eddig semmi, még nem küldtek emailt. Akkor gondolom már nem is fognak :( -
#172 én sajna nem :( -
#171 esetleg a magyarok közül többen is ebből a topicbol :D:P -
#170 Állítólag újabb embereket hívtak meg a zárt bétára. Remélem lesz köztük magyar is -
f4ember #169 Azmi? :D Mostanában játszottam 5 napot EVE-el és azért nem fizetek elő rá, mert gondoltam mindjárt itt lesz az ingyenes Black Prophecy, dehát már jöhetne, mert nem bírom ki :D -
tomonor #168 hát lehetne már valami hír, úgy igazán :/ Lassan már az International Taikodom is megkezdi a closed bétát. -
f4ember #167 Miért innen a fórumról van valaki, aki játszik a betaval? -
#166 Nem bánnám ha már a bannolás fenyegetne! Tudnám már legalább hogy játszok vele. -
tomonor #165 csak nehogy lebannoljanak minket is infó szivárogtatásért :D -
#164 Khmm... tudtam hogy ismerős vhonann a videó (#145) :)
@Jakuza: remélem teszel fel videókat a YT-ra, hogy tudjuk, mit "csináltunk" :D -
#163 Ne rinyaljatok, en majd jatszom helyettetek is. :D -
tomonor #162 hohohohó, nem csak a tiéd nem. -
#161 Kb. mindenhol ugyanezeket az adatokat és információkat adják pre-E3, E3 alatt és E3 után. Félre ne ért, ez a Reakktor hibája - valami újat is kiadhatnának.
Mindenesetre szépek a videók, s egyre biztosabb, hogy nem fogja vinni a gépem -
#160 video
cikk
Na valami megmozdult. -
f4ember #159 Szimplán mindenki várja, hogy történjen valami :D Addig is kaptam mailt, hogy a régi EVE accomat 5 napra újra aktiválhatom, szóval az elkövetkező 5 napban asszem elleszek :D -
#158 Milyen nagy itt a csend! Remélem vihar előtti! -
r4pt0r #157 Így már mindjárt más. :D -
#156 Végülis annyit írtak csak hogy 2010-ben jelenik meg, és eddig betartották az igéreteiket. A bétára is azt írták hogy áprilisban kezd, és el is indították, április utolsó napján. A játék is meg fog jeleni idén, csak sajnos szilveszter még elég messze van. -
r4pt0r #155 PL a BlackP ha így halad sosem jelenik meg. :D