674

Free-to-Play Space MMOG
  • Vaxi
    szerintem az mindenkinek úgy van, nekem is ott van az a sutyok, de ez nem azt jelenti hogy bejutottunk.
  • Jakuza001
    A vicces az egeszben, hogy nem is ellenoriztem mar kb fel eve es most latom, hogy a datum 23.03.2010 :DDDD
  • Jakuza001
    Vagjon hozzam is valaki egy kliens elerhetoseg helyet, mert ahogy nezem en is kaptam egyet gamigon. :D
  • Torzonborz
    ööö pm-ben nekem is küldhetne vki egy linket mer' akkor megnézném hogy most mi a fene is van.
  • Jockey
    nemtom, de valamelyik bétás azonnal küldje el a linket ahonnan le lehet tölteni a klienst..:p
  • Torzonborz
    ööö beléptem én is gamingo-ra , nekem is ott figyel BP de 04 óta. hmm . szerintem ez csak a closed béta reg. idejét jelzi mert az nincs ott hogy aktív lenne , emailt se kaptam róla.

vagy most mi a tök van ?
  • Jockey
    valaki belinkelne honnan tudom letolteni a beta-t stb? most nezem gamigo-n mintha lenne accom a close betahoz, kiprobalnam betudok e lepni..
    koszi
  • ScarY MAN
    hogyutállakénmosttégedetdenagyonám.

soksok infot ide nekünk ^^ :D
  • tomonor
    hajrá, sok sikert. :P
  • Tenkory
    Meghívást kaptam ma a tesztelők közé:) majd jelentkezem egykis beszámolóval^^
  • sherlock1
    Körbenéztem a beta forumon, ezt találtam a gépigényről, még nincs teljesen optimalizálva:

• sherlock1
    c2d 3ghz,4gb ram,gts250 1gb gépen jól fut, high-very high beállítások között valahol. Ha mondjuk a crysis jól fut, akkor ezzel se lesz probléma.

Leírások az eddigi frakciókról:

Mindenki Sapiensként kezdi a játékot (normális ember), aztán egy idő után csatlakozni kell vagy a Genides-hoz (genetikailag feljavított emberek), vagy a Tyi-hoz (kibernetikailag feljavított emberek). A Jadd Baranok is normális emberek, de ők utálnak mindenkit.
  • Vitez77
    Gépigény kb. mennyi lehet? Ill. mennyire atomreaktor a géped?
    All hail the Mighty Magyar in BP! :D
  • sherlock1
    Közben rájöttem, hogy vannak rendes főküldetések is történettel, párbeszédekkel, átvezető animációkkal. SP játéknak is elmegy.

pvp-t nem próbáltam még.
  • BuriP

Csapatharchoz. Az ablakban elfér még pár név.
  • BuriP
    A guildcsata 15vs15ös lesz 3x5fős szárny mindkét oldalon. de még csak CB, ki tudja mi lesz később. Ezenkivül vannak csapatharcok különböző létszámmal nem tudom ott mennyi a nim. és a max. létszám. Azonkívül pvp-szektorok, ahol szabadon támadhatók a másik frakció tagjai (hogy a saját frakciónk tagjait lehet-e nem tudom, de ha nem is, akkor is biztos lesznek erre is lehetőségek pl:duell, stb). De hogy a 40 alatti létszámot kevesled? Ilyen grafika mellett szerintem 30 fős ütközeteknél is bajban lesz egy átlagos konfiguráció.

PvP-ről (német nyelvű)
  • Jockey
    engem maga a pvp enete erdekelne..
    instance-lt gondolom, de mennyi enemy van egy tersegben mennyire nagy a map stb..:) mert ha ilyen arena szeru akkor az felejtos es remelem nem max 20v20 letszam stb
  • BuriP
    A fő hangsúly a pvp-n lesz a csapatharcokon, guildcsatákon. A guildcsatákról olvastam hogy bányák állomások megszerzéséért, vagy egymástól elfoglalásáért mennek majd, azok termelik a nyersanyagot amiböl fentarthadod, és bővitheted a guildállomást (lakómodult vehetsz pl, hogy magasabb lehessen a tagszám a guildben, vagy bővitheted a bankot).
  • Bhalage
    ok, majd figyelemmel kiserem : )
  • tomonor
    a bár az bivalyos lenne.
  • sherlock1
    Szokásos... chatelés, partyzás, party questek, pvp. Gondolom majd lesznek nagy event csaták is stb. Karaktert kellett csinálni a legelején, biztos lesznek bárok is egyszer.
  • Bhalage
    es mi benne az mmo faktor, mert amit leirtal, az eddig egy single csöcs játék leírása.. zzz
    ; (
  • sherlock1
    Crash elmúlt, most nagy lag van, de sikerült 1 küldetést befejeznem ennek ellenére. A küldetés felvétel úgy néz ki, hogy elrepülünk az űrállomáshoz, dokkolunk, kilistáz nekünk sok küldetést típusok és szintek szerint, itt választhatunk, ha elindítottuk, akkor rögtön ott is termünk a szektorban. Aztán le kell lőnünk a célpontokat, ha kész akkor lootolhatunk, aztán átmehetünk a köv szektorba, ott is ugyanez, aztán mégegyszer és aztán kapunk valami jutalmat.

Az űrállomáson lehet venni fegyvereket, pajzsot, szárnyakat, pilótafülkét, hajtóműveket stb., a hajónk kinézete is aszerint változik, hogy miket rakunk rá. A fejlődési rendszer ugyanolyan, mint más mmokban, xpt kapunk, aztán ha szintet léptünk, akkor a pontokat eloszthatjuk skillekre.

Ahogy elnézem felfedezés nem nagyon lesz, csak sok harc.
  • Jockey
    pls valami kis élménybeszámolót irj majd. Nagyon kiváncsi vagyok milyen, nagyon nem tudim elképzelni jelenleg
  • Cat 02 #210
    Lehet nekünk nem crashelne
    Azért próbálkozz.
  • sherlock1
    Hát egyenlőre nem maradtok le túl sok mindenről, mert állandóan crashel a játék. Most nem is tudok tovább jutni, mert amint betölt a játék már crashel is.
  • SirAlo
    Ha meguntad a tesztelését kölcsön adhatod nekünk is kipróbálni XD
  • tomonor
    ...Mindenesetre legalább tudjuk, hogy nem áll a project. Talán az első magyar CB-t üdvözölhetjük személyedben.
  • tomonor
    szerencsés vagy :D
  • sherlock1
    Írtak levelet, hogy tölthetem a klienst... 4gb a kliens + kb. 1gb patchelni való.
  • tomonor
    és hogy a rákba jutottál be? xD
  • sherlock1
    Játszottam kicsit a closed betaval. A graf szép, gépigénye nem nagy, az irányítás nagyon egyszerű bill+egérrel. Bár még nem jutottam messzire, mert az átvezető animációk kezdésekor mindig kidob a windowsba.

• r4pt0r
    Graffnak nincs köze a szerver terheléséhez, az ingame shopot meg rengetegen használják, máshol is.
  • JethroHUN
    Inkább veszem meg 10e ért a lemezt, minthogy letöltésem a sok gb-t és még fizessem a havi 6000t. De van egy olyan érzésem hogy ez a játék a szervereken fog bukni, ahhoz h bírja ez a sok játékost ilyen nagy területtel és graffal hát kell hozzá egy kisebb atomerőmű :D vagy ha nem is bukik, akkor havidíj lesz. Hiszen egyszeri 10e ft játék eladásból nem fogják évekig fent tartani, vagy in game shop,de azt sem fogják sokan használni sztem...
  • Vitez77
    HA meg kell venni. Mert pl. EVE-nél a megvétel csak egy lehetőség, le lehet tölteni is a klienset.
    Azt azonban remélem, hogy nem olyan lesz mint a Star Trek Online: 10000 FT lemez + havidíj + ingame shop... Nincs az a játék amiért ennyit kiadnék.
  • f4ember
    Az tuti nem lesz ingyenes annyit már tudunk. Meg kell venni legalább a lemezt. Ami egyszeri 10k körül lesz.
  • Vitez77
    Anno Bibó mondta, hogy ha félünk valamitől, akkor saját magunk teremtjük meg félelmünk tárgyát (a pontos idézetért nem fogom feltúrni a régi egyetemi könyveimet :D ). És ha jól emlékszem a JGE fizetési módját sem tudjuk még pontosan :S
  • Jockey
    jól néz ki, de engem valahogy még mindig a JGE jobban megfog, igaz elég keveset tudunk arról is...
    mindenestre tuti megfogom ezt nézni, de félek a free to play mennyire lesz drasztikus..és hátrányos..
  • darkling
    Gamescom videó
  • ScarY MAN
    remélem :D