674
Free-to-Play Space MMOG
-
#154 Meg tudjátok mondani miben különbözik a Jumpgate a BlackP-től? Úgy tudom az egyik havidíjas, a másik IM-es és mindkettő wasd irányítású. Ezen kívűl még valami?:D -
f4ember #153 Én már elis feletkeztem róla, pedig még anno beis regeltem. De már jobban tetszik a BP :) -
#152 Eredetileg nekem is az volt, de az ingyenesség nagyon megnyerő volt :) -
#151 ettol fuggetlenul megnezem BP-t is of corse:)
-
#150 nekem eredetileg is JGE volt kinezve, csak aztan jott ez is+ba, igaz jge-k van "multja"is
par terv ide is:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/297/feature/4326/Jumpgate-Evolution-E3-2010-HandsOn-Impressions.html
-
#149 Már megtettem régebben :)
Engem most az aggaszt, hogy a "nagy rivális" JGE most eléggé elcsábított ezzel - még ha fizetős akkor is (+ néhány új információ a BP-ről is segít benne). Szerintem én mindkettőt kipróbálom majd. :D -
tomonor #148 Szerintem, akik akkor regisztráltak bétára mint én (pont 1 éve) annak érdemes újra regisztrálni, mert más oldal (gamigo) fogad, és tulajdonképpen semmi extra infót nem kér többé (annó még a lakcímemet is kérte) -
tomonor #147 az a kis fegyver annyira a kha'ak-okra emlékeztet :D -
tomonor #146 sajna már túl sok "dolgot" láttam xD -
#145 Túl pesszimista vagy :S
Videó 1
és videó 2 -
tomonor #144 ám viccet félretéve, biztos hogy lesz valami hátulütője az f2p-nek, és valahogy nekik is fent kellesz tartani a fejlesztést/szervereket. -
#143 Az mindent megmagyaráz :) -
tomonor #142 szeretem a rózsaszín hajókat. -
#141 Minek? Hogy rózsaszín hajód legyen? Sztem fölösleges, de te tudod :) Én inkább azon aggódom, hogy mennyibe fog euróban kerülni a gépfejlesztés, hogy fusson a játék
Időközben szöveges formában is jött újdonság az E3-ról. -
#140 egyszerűen gyönyörű! :D -
tomonor #139 kíváncsi leszek mennyibe fognak kerülni a customization itemek euróban. :/ -
#138 nah ;)
-
#137 Mikor lesz, azt nem tudjátok? Mármint az E3-on. Ezt biztos megnézem :D -
#136 Azt írták, hogy az E3-ra teljesen új anyagot visznek majd, és mutatnak be, már várom.
-
r4pt0r #135 Jó lesz, ha 1x kész lesz. :D -
#134 Jó lesz ez, főleg ingyen -
#133 kép -
f4ember #132 Megnéztem nem törölték a régi accomat amivel anno 2006-ban 3 hónapot játszottam. Viszont sajna fel van függesztve, pedig küldozgettek mailt, hogy adnak ajándékba x napot. Most nem szivesen vennék GTC-t, de megnézném, hogy hogyan is állok. Nem lehet trial-t hozzárendelni? :D -
WorldTorrent #131 jah, es itt jobban is leirja a dolgokat ahogy neztem, ma kezdek el enis evezni:D -
#130 pl innét -
#129 és hol lehet megtekinteni? -
f4ember #128 Most készült el az EVE-hez egy 400 oldalas magyar nyelvű kézikönyv nagyon beteg. Lehet, hogy emiatt újra elkezdek EVE-zni. -
#127 Ertem:D csak birjuk kivarni -
Supa #126 Scary azt akarta a tudomasodra hozni hogy a LESZ szot 1(azaz egy)sz-el irjuk nem 2(azaz ketto)-velA Black Prophecy meg jo jatek lesz....remeljuk -
#125 A Black Prophecy remélem nem LESZ szar :D... -
#124 Ha komoly és összetett scifi mmo-t akarsz akkor szerintem EVE. -
#123 Ezt nem ertem, a Black Prophecy jatek lessz sz*r ? -
#122 ...a lesz mindig egy sz lesz :P -
#121 Hat johetne mar az OB, mert akarnam tudni hogy milyen lessz ez, most tervezem hogy elkezdek EVEzni de ha ez lessz legalabb olyan akkor ezzel jatszok inkabb, bar EVE-t is lehet ingyen jatszani -
f4ember #120 Ilyen closed betaknál és ilyen szűk körben gondolom mindig elfogadnak egy titoktartási nyilatkozatot. Majd open betanál fogják engedni, hogy elterjedjenek a videók. -
tomonor #119 lehet hogy akkor permabant is kapnál rögtön :D -
#118 A jatek weboldala szinte az EVE weboldalanak a masolata :D
Am erdekes hogy mar megy a beta es szinte 1 video sincs rola youtuben, ha en bekerultem volna mar tele lenne a youtube videokkal:D -
#117 Néhány részlete szerepelt már más videókban, de pár részt ( a harcos részeket a vadászokkal a nagy hajók körül, a videó közepe felé) én még eddig nem láttam. -
tomonor #116 úgy rémlik mintha már láttam volna -
#115 Az itt lévő videó nekem új csak, vagy azért nem láttam mert én a hivatalos oldalon jelenkeztem bétára?