674
Free-to-Play Space MMOG
-
tomonor #274 hmpf, én kb 5 hónappal azelőtt regisztráltam, hogy megnyitottam volna a topikot itt, és még azóta se jött emailem. Noha ez azért volt, mert én még a régi rendszerbe regeltem magam, ahol olyan adatokat is kérdeztek hogy milyen a gépem konfigja, hol lakom, stb. -
#273 jah, egyszer csak kuldik
addig nem tudsz effektive csinalni semmit... -
#272 Én már fél éve regeltem és nem kaptam... -
kobra223 #271 én ma regeltem de még nem kaptam semmi letöltési linket meg ilyesmit azt majd e-mailben kapom meg? -
#270 no tudtam kicsit tesztelni..
erdekes ajatek, kb erre szamitottam amugy...
aprosagok, hogy neha kifagysz stb emeszheto, hisz cb allapotu
missionok elejen vagyok meg, nem valasztottam frakciot, szal a prologe missionoket csinalom
ezek kb egyformak, de arra jok, hogy szokja az ember az iranyitast
sztem ez igy jatszhatonak tunik ha pofozgatak meg rajta..
pvprol semmit nem tdok meg, gondolom majd a frakcio valasztas utan lesz erdekes..
a hajok jo modolhatoak, craft is ugy tunik el lehet vele bohockodni..
-
Tenkory #269 A területek instacoltak lesznek szal 2 map között lesz töltés. 1-2 hónap de lehet hogy keveset mondtam, nagyon sok munka van még a játékkal, én azon is csodálkozom hogy ez Closed Beta szint. -
#268 Meg még arra lennék kíváncsi, hogy mekkora lesz a bejárható terület? -
#267 Mikor lehet majd kód invitálás meg ilyen hülyeségek nélkül játszani? -
kobra223 #266 hellosztok regeltem a gaménak majd letöltés linket e-mailban küldik majd?
-
#265 kaptam invitálást..:-p
már töltöm a klienst, és várom jóváhagyják a usernevet... -
#264 Mert mekkora rendszerigénye? Nekem 3gb, ati hd4570, x2 proci csak fog márt menni :D De nekem nem küldenek bétát :( -
#263 Nah :D
Hát letöltöttem, feltettem még este, gondoltam játszok kicsit lefekvés előtt. A lényeg, hogy peccselte szépen magát, 56 Mb, majd 560 Mb, végül egy 36 Mb-os cuccot rángatott le a telepítő.
Aztán végre sikerült belépni. Új karakter készítése kurvajó. Kb. még a fanszőrzetének színét is be lehet állítani. Nagyon eltalálták, tuti, hogy később lesz mászkálás a karakterrel, különben nem dolgozták volna ennyire ki ezt a részt.
Aztán egy kis tutorial küldi jött, szerintem én vagyok az egyetlen fogyatékos, akinek nem esett le elsőre, hogy mit is kell csinálni: csak lőni kell... :DDD
Írtam, hogy low gépem van, kapaszkodjatok: 1 giga memória win7 mellé!
Minimum grafikán játszom természetesen, de így is élvezhető. Ezt azért írom, hogy ha valakinek nincs erőműve otthon, akkor se szarjon be, optimalizálás után szépen lehet majd játszani :) -
#262 Hi, en is kaptam ma meghivot a zart betara;) -
#261 Igen, odajott a mail. -
#260 5ször regeltem -.-" és egyikre sem kaptam :( Nem szeretnek a németek. -
#259 Ezt emailen kapjátok? -
#258 Nekem miért nem? -
#257 O igen. :D
Welcome to the Black Prophecy Closed Beta!
To log into the game you will need the username and password you have provided when you have registered for the Black Prophecy Closed Beta. -
Tenkory #256 Nos eltöltöttem már jópár órát a gameben. Első tapasztalatok hogy az AI sz*r, lehetetlen manővereket produkálnak, 1 helyben megfordulnak stb. Az irányítás is ramaty a célkereszt rángatozik nemtudom hogy mitől de fél óráig kergetőzök 1-1 ellenséges űrhajóval közben a többiek darabokra lőnek. -
#255 :D Tőlem majd egy low gépes reportot kaptok majd. -
#254 Gratulálok! Most már téged is utálunk! :D -
#253 Welcome to the Black Prophecy Closed Beta! :D
Sajna természetesen csak este érek haza a melóból / suliból, és holnap is fos napom lesz, szóval csütörtök előtt nem nagyon tudom kipróbálni :S -
#252 Vagy küldjenek adjanak zárt bétára, azt is elfogadom :) -
#251 De jó lenne már az Open Beta-val játszani :( Úgy kipróbálnám a játékot. -
#250 én meg csak a tutorialt toltam végig, de ahogy néztem, az egyik alap bázisnál mindenki lőhet mindenkit. kicsit frusztráló volt amikor mennék ide oda és elkezdenek lövöldözni :D -
#249 teszterek pvp van mar benne valami es neztetek mar? -
Tenkory #248 Kapsz egy emailt melyben gratulálnak. Benne van 2 link, 1 a letöltéshez illetve a másik az Area51 nevű fórumrészleghez, mely csak a teszterek számára elérhető. -
#247 Hogy megy ez a béta küldenek vmit mailben? mert azt írja a gamigo oldalon hogy aktív az account. és még a jelszót is tudom változtatni. de még letöltést sem találtam, honnan lehet egyáltalán letölteni? -
#246 de mivel kell belépni? a gamigo oldalon regisztrált névvel? és jelszóval? oda be tudok lépni de a forumra semmivel sem megy. -
#245 Németo.-ban van a server, jelenleg csak egy server van. Németek a fejlesztők. -
#244 Közsi :) Talán elviszi mediumon optimalizálás után.
Mázliosták h bekerültetek :S Ha valamelyikőtök megunja akkor én szivesen átveszem a CB-jét :D -
#243 less than 100ms ping? hiába van 20mbs netem ha pl amcsiban van a szerver... -
#242 akkor nem nyert :( -
#241 Engem beenged a forumba, a gamigo rendszeren belul is engedte hozzaadni a forumot, ennek ellenere en nem latok semifele Area 51-et ott. -
#240 az a furcsa hogy account managmentnél BP alatt otta closed beta password change , ha nincs hozá jogom akkor minek ? :D
a fórumot kipróbálom de egyelőre nem enged be, most megpróbáltam azt hogy az accountból létrehoztam de úgyse 5 rossz próba így meg megvolt szóval várok 1 kicsit. -
tomonor #239 találós elnevezés -
#238 Lépjetek be a forumba, http://blackprophecy.gamigo.com/forum/index.php , ha be tudtok menni az Area 51 topicba és látjátok a postokat, akkor bennt vagytok a betaban, ha nem akkor nem. -
#237 attól még jöhetne egy link , legalább előre le tudnánk tölteni ;) -
#236 Na kipróbáltam a sima pvp-t, hát túl sok mindent nem tudok írni róla, le kell egymást lőni benne azt csá :D. Bár eddig úgy néz ki, hogy akinek nagyobb a mobility-je, többnyire az fog győzni, mégha alacsonyabb szintű is. PvP küldetést egyszer sikerült elindítanom, de aztán crashelt a játék, úgyhogy az még nem tudom milyen.
Closed betára akkor kerültetek be, ha kaptatok egy levelet arra a mail címre, amivel regisztráltatok. Gratuláció és letöltési link van benne, ha nem kaptatok, akkor hiába töltitek le, úgyse enged be. -
#235 Szerintem meg igen, mert mogotte ott van a paid szo.