973
Hogy néz ki a cipőd?
-
#733 Épp ma vettem fel először kis félcipőt! Totál feldobta a napom, hogy végre engedi az időjárás - meg egyébként is ez a kedvenc cipőm:
egy leopárdmintás Vagabond :) -
zdlr #732 most:
és erőssen gondolkozok, hogy mi legyen a következő:
vagy:
-
#731 ilyen cipőt készülök venni, akinek esetleg ilyesmi van... vélemény?
-
#730 -
#729 Ilyet vajon lehet kapni Magyaro-n valahol?
Macbeth Manchester grey-cement
-
#728 -
#727 nice -
#726 DC Pure Slim XE -
#725 Supra Black Vaider!
-
orsi871106 #724 tavaszi cipőm:
-
melcsiw #723 a Teva is nagyon jó,de a másik kedvencem a Merrell.nemcsak kényelmes és minőségi cipők vannak,hanem kabátok is és kiegészítők.
ha van egy kis időtök nézzétek meg. -
tarus21 #722 a teva márkát én személy szerint nem nagyon ismerem de abban egyetértek,hogy télre igenis jó minőségű meleg strapabíró cipő kell!én is bakancsba járok...na és?:D -
zsoflas #721 télre téli cipő kell,olyan ami meleg,kényelmes és nem fázik benne a lábad,ráérünk még nyáron mutogatni a lábunkat ilyenkor nálam fő a kényelem;)így sosem ér meglepetés ha szakadó hóban vagy esőben kell hazasétálnom.nekem is van teva csizmám,ez tényleg jó -
melcsiw #720 Hát az túlzás hogy nem árt,nekem nagyon szépen megmaradt a só nyoma a fekete csizmámon,de még mindig jobb,mintha hasra esnék:)
abban pedig egyetértek,hogy tényleg sokkal jobb megvenni egy jobb minőségű cipőt télre mert sokkal jobban bírja a havat is meg a latyakot is.van nekem is teva csizmám,azóta nem bánom ha esik kint a hó meg latyak van.tök bátran nekivágok:D -
Viola77 #719 Pontosan :) Egyébként még mindig annyi latyak van az utcákon, tavaly az egyik csizmámat gyönyöűen szétmarta a sós latyak... :( Egyébként ez az új anyag, amit kiszórnak a jeges járdára egyáltalán nem árt a cipőmnak, Ti mit tapasztaltok? -
orsi871106 #718 Nekem is a teva vált be, ma is csak kivettem a cipősszekrényből és indultam dolgozni a hóesésben :) annyira jó, hogy nem kell amiatt aggódni, hogy elázik a zoknim, nem kellett pótzoknit se berakni :) -
#717 A legújabbak:
-
Viola77 #716 Tevára szavazok:) főleg télen,olyan jó meleg,imádom!sokkal jobban megéri ilyen cipőt venni,ebben tutira nem fázik fel senki és ez nekünk lányoknak eléggé döntő érv!(legalábbis nálam) -
orsi871106 #715 a Merrell-t én is bírom,a másik kedvenc a Teva -
zsoflas #714
Én a Merrellre esküszöm,imádom a cipőit -
zsoflas #713 IMG]/forumkepek/2011_01/merrellbaki.jpg[/IMG]
-
SL #712
Mustang -
#711 -
#710 nm -
#709 az jó és kösz -
#708 eredeti ára 20k, de 50% kedvezmény volt majdnem minden cuccra így csak 10 volt -
#707 garage boltokban 50% kedvezmény van így 10-14k közé teszem az árát ^^ eredeti ára 20-25k nem tudom már -
#706 dejkmannból újítottam 1 hete 44esbe:
kényelmes,farmerrel akár belehúzva,akár simán,baromi kényelmes,és meleg :) -
#705 sztem csak párban lehet kapni -
#704 mennyibe kerül 1 ilyen? -
#703 ígye
-
#702 meg így:
-
#701 így:
-
#700 jó nem érdekel a büdös b***i lábad :D
-
#699 szintén..
3éve vettem egy "kosárlabdás" converse cipőt, azt használom immár 3. télen,megyek vele hóba, sárba, latyakba.. semmi baja, szeretem nagyon.. megérte 17k-ért
illetve van egy Levis bőr, bokától fentebb érő zipzáros szárú..( ezt potom 5k-ért vágták hozzám..mondjuk ukrajnában:DD ) felhasználva használom a kettőt ;) -
#698 majd linkelem másik topikba,ha lesz fényképezőm :D -
#697 képt róla most milyen állapotban van -
#696 Akkor jó vétel volt -
#695 nekem meg egy kínais bakancs van, és már 5. tél óte ezt használom, hibátlan állapotban van -
#694 Nekem már ez lesz a harmadik éve, hogy van egy Yellow Cab bakancsom, de még most is úgy néz ki, mintha vadonat új lenne, egy enyhe kopás sem látszik rajta azóta se, pedig kurvára nem kíméltem. Igaz meg is volt egy 40-be :)