973
Hogy néz ki a cipőd?
-
#773 -
#772 hozzájuk is elér a divat. :D -
#771 már vénfaszok is ilyet hordanak? -
#770 -
#769 a gumicsizma csak gumicsizma, még ha gyémánt berakásos akkor is -
#768 igen igen.
paraszt...paraszt, de azért 20k-s parasztcipőben van..:D
(mondjuk az tény, hogy más színbe a piacon 2 ezer forintért ugyan azt veszed..:DD ) -
#767 gumicsizma:
hát nem tudom, valahogy csak el terjedt az a kifejezés, hogy gumicsizmás parasztok -
#766 olyankor mezítláb kell menni
igaz városba picit necces
de mondjuk bicózni nyáron, szakadó esőben vagy eső után mezítláb kurvajó
főleg amikor felvered a tócsák vizét, és mégsem cuppog a cipőd
na jó, figyelni kell, amikor megállsz, hogy hová teszed le a lábad :D -
#765 Barátnőmnek is ilyen van.. csak rózsaszín -.-" :DD
Atomdurva, mikor először megláttam röhögtem, mint állat :DD utána épp esett az eső, és míg ő ment ahol akart 2 méteres vizeken át, addig én csak szerencsétlenkedtem ott, hogy ne ázzon be a cipőm..:DDD szóval praktikus valahol, csak furcsa először kicsit, de aztán már megszoktam :DD -
Knabb #764 Ha belegondolunk praktikus :D, azt taposhatják, leönthetik bármivel... szellőzés is megoldható :D -
#763 fesztiválokra gumicsizmába mész? :o -
Annahh #762 Miért? Nem tetszik? :) -
#761 gumicsizma? :o -
Annahh #760 -
Annahh #759 Szóval ő :) -
Annahh #758 Az én kedvencem :) Jó nem egy nyári darab. de fesztiválszezonben elengedhetetlen![img]https://media.sg.hu/forum/posts/2011_06/1299576204CROCBAND_JAUNT_WO -
#757 aha, így már látom
elég fura megoldás -
turfer #756 Hali!
Nekem Crocs Hover Lace Up-om van, kicsit félve vettem meg, de kellemes csalódás volt! Jól néz ki meg tök kényelmes is!
-
Knabb #755 Na hátul fut a varrás és felette van a párnázott rész, alatta már csak szimplán bőr, és ott maga a varrás. De megoldottam a lentebb írt dologgal és mostmár faja, csak szokni kell még mert új :)
-
#754 de hát elvileg a sarka ki van párnázva, nem?
szal, hogy törheti? van vans cipőm is, soha ilyen gondom vele nem volt
fura
(persze azt nem vonom kétségbe, hogy feltörte a sarkad, csak furcsállom, hogy ez hogyan lehetséges :) -
Knabb #753 Hát hátul ahol a varrás összefut ott mozog a sarkam és kicsit töri. A puhítgatás meg annyit jelent hogy kézzel tördelem néha kicsit a hátsó részt és akkor sokkal jobban fog idomulni a sarkamhoz. Meg kicsit lazítottam is a fűzőn így egész jónak tűnik, csak bekell gyógyulnia a sarkamnak :) -
#752 hogyhogy bassza a sarkad?
és mit jelen az, hogy puhítgatod? -
Knabb #751 Végül ilyen lett csak feketében.
Kicsit még bassza a sarkam, de puhítgatom és akkor jólesz.
-
#750 Friss:
Nike Air Max 90 ACG -
Knabb #749 Világos, kössz a segítséget, hasonló Vans-t néztem ki délelőtt. -
#748 ha nagyon izzad a lábad, arra van krém
meg mondom, normáális, nem 100 forintos zokni
én pl. pumákat hordok, azok teljesen jók
meg ha kell cserélgesd naponta többször a zoknit -
#747 már úgy értettem, deszkás bőr cipő
ilyen a converse-m
-
Knabb #746 A mezitlábat, tolom amikor csak tudom :D
Bor sajna nem a stílusom, a vászoncipőket majd akkor nézek, hátha rászánom magam, hameg nem akkor szerintem maradok a deszkásoknál, a szaggal meg kezdek valamit, hetente kiégetem vagy valami xd
Azért kössz -
#745 a deszkás csukák után minden más kényelmetlen :)
esetleg vmi vékonyabb bőr cipőt ajánlanék, nekem pl. van egy bőr converse-m, abba nem rohad bele a lábam
egyébként a deszkásba sem kellene belerohadnia, jó minőségű zoknit kell hordani
de vehetsz magadnak vmilyen vászoncipőt is
vagy javaslom a mezítláb tapicskálást, nagyon egészséges :) -
Knabb #744 Valaki tudna ajánlani, egy olyan cipőt nyárra, ami rendes magyar trampli, széles lábra rendesen illik? Eddig deszkás cipőim voltak, csak nagy hibájuk, hogy nem szellőznek valami jól és 2 óra alatt fixen belerohadnak a lábaim viszont rendesen szélesek és kényelmesek. Most volt egy Fila edzőcipőm ami nagyonfrankón szellőzött, csakhát eléggé elkényelmetlenedett egy olyan másfél hónap után.
Remélem tudtok segíteni. -
Kifutó modellként vettem a Hervisben 11k-ért. Ennyiért nem hagyhattam ott. -
#742 Télen hordtam ezt, nagyon szeretem. :):D -
#741 a fél magasszárúak semmivel sem melegebbek, mint egy átlag cipő nyáron
hm... régen a 80-90-es években csak ilyeneket hordtam... -
#740 Megtudhatnám a nevét, vagy egy linket?:D
a sárga tényleg bejövős.. de a fekete is. :)
( egyébként ilyenkor már nagyon meleg? ) -
megaszala #739 eddig elég konzervatív voltam cipő téren, mostanra jutottam el odáig, hogy valamivel egyedibb cipőre vágyok. ez lett az eredménye:
-
#738 a vám összegahtértól függ
ha nincs vám, áfa sincs -
#737 Mai(pontosabban már tegnapi:D) szerzemény:
-
sKeezo #736 sárgára fáj a fogam. de feketébe is tetszik. nemtom melyiket vegyem meg :D de a sárga lesz az
-
#735 Drága a kiszállítás igen, de...
én eBayről vettem; itthon boltban 20000ft volt, eBayen 9000ft + 3000ft postaköltség; megéri. Két fő dolog amire figyelni érdemes;
1, hogy tudd a méretet (én a hazai boltban felpróbáltam)
2, ne legyen vám, mert az viszont tényleg sok. Angliából nincs, viszont az eBay-es boltok többsége USA. -
Dobronski #734 Honnan éri meg rendelni márkás cipőket? Olcso, csak a kiszállítás drága...