973
Hogy néz ki a cipőd?
-
#693 2éve vettem1 fekete converset télen/nyáron éjjel nappal és csak a sarka kopott 1 kicsit :| -
orsi871106 #692 Én is próbálok olyan téli cipőt venni, ami nem csak egy telet bír ki, de elég ritkán találni ilyet. Meg ugye, hogy jó legyen mindenhez, kabáthoz, nadrághoz, szoknyához...még pár éve vettem egy teva csizmát és még mindig jól néz ki, nem kopott meg. Egyébként érdemes többet rászánni, szerintem. -
malvin99 #691 Fekete, a közepén van egy arany színű cipzár - de csak dekoráció jelleggel. Oldalt cipzáras és lapos talpú. Boka fölé ér a szára. Vagabondban vettem és kényelmes nagyon. Szoknyával és nadrággal is király.
Azt még nem teszteltem, hogy mennyire bírja az esőt - remélem nem fog ki rajta : D
Meg persze nem az a tapasztalatom, hogy egy évet bírnak ezek a cipők - évekig hordható : ) -
#690 akk viszont fasza :D -
tarus21 #689 Nekem tavaly óta van ilyen cipőm...ezt hordom most is. Még nyáron is volt rajtam, ebben fesztiváloztam, mikor esős idő volt. Egyáltalán nem ment szét, nem ázik be... azért ajánlottam mert nekem bevált. -
#688 ez hóban/latyakban sztem szart se ér -
#687 o.o -
#686 omg wtf:D -
#685 Úristen :o Az első képen hol a kezed többi része? XD -
#684 ha találsz még ilyen 3k-s adidast írj privit :D -
#683 2-3 hét tuti nem, max 1 hét alatt itt van, ha a postán nem balfaszkodnak:) -
tarus21 #682 Pff.. adtam linket is. a kedvedért itt egy kép, nekem speciel ilyenem van jelenleg.
-
lerik #681 Képet tudsz mutatni? -
tarus21 #680 Télire? Jó kérdés? Általában a Speedben szoktam vásárolni, elég sok márka képviselteti magát. Idén azonban váltottam, neked is tudnám ajánlani a Teva utcai cipőit, télre is jó. -
tarus21 #679 Nagyjából 2-3 hét amíg megküldik, szállítási költség pedig úgy emlékszem 6 font volt. -
lerik #678 Nekem amúgy most amúgy egy sima Superstarom van, de szeretnék vmi mást. Így tél közeledtével egy melegebb csuka jól jönne. -
lerik #677 3000-ért bőven megérte -
zdlr #676 a képből ítélve nem sokat volt használva, sehol nincs betörve a bőr. -
#675 3k-ért kiváló minőség -
#674 néhány napja vateráról elhoztam egy ilyet 3ezerért :| igaz használt,meg van is hasonló cipőm,de ennyiért nem lehetett kihagyni (saját kép):
-
#673 14 napon belül vissza kell küldenem, úgyhogy ha valaki akar spórolni pár forintot az még ma jelezze mert visszaküldöm holnap:D -
#672 vissza lehet küldeni csak az ugye drágábban jönne ki -
#671 omg, kicsit elkúrtam:D
ma megjött, de 40-es méretet rendeltem 44 helyett:D
szóval ha valakinek kell akkor szóljon, 9000 Ft meg valamennyi posta -
#670 az uk oldalról rendelj, a posta 6 font, és rendelés után 2 nap múlva feladják, és nálam az első rendelésnél 3 nap alatt itt volt
most meg már 10 napja sehol semmi... -
#669 topmanről mennyi idő mire megérkezik/szállítás költség+egyéb ktg.? -
#668 már járok, és ték volt:s -
#667 járj utána -
#666 topman-től
múltkor vettem pólókat faszán megjött, most is feladták rendese időbe, de tuti valamelyik szarjankó lenyúlta...
cipő mellett volt még 5 póló meg 2 pulóver, szóval nem kis csomag volt ami beesik véletlen az asztal mögé -
#665 amazonról lett volna? -
#664 na úgy néz ki, hogy valamelyik pöcsfej pÓstás lenyúlta... -
#663 ja, nekem is tetszik:D -
#662 nagyon bejövős -
#661 miután sikeresen kinthagytam az udvaron, és a kutyám széttépte, egy ilyen lett:D
-
Viola77 #660 jó kicsiben sikerült feltölteni -
Viola77 #659 Ez a mostani kedvencem:
-
zdlr #658 nem tudom, én is csak vadászok egy ilyet, csak fekete-fehérben, de webshopokban ált 20-25ezer között mozog. -
#657 ár? -
zdlr #656
ezzel kevertem, mindegy, jó vétel volt, szép ez is. -
#655 court star. vateráról vettem 8ezerért -
zdlr #654 a 2. egy campus, hol és mennyiért?