10
-
tyuklepes #10 Pontosan, sőt! Ha van nőd, szociális életed, akkor a valós életben kell darabolnod és aprítanod a népet, ha ezek nincsenek meg, akkor csak a játékokban ... :) -
zOMG #9 Szóval ha van nőd akkor már rá nem szereted illetve játszani se bírsz ha egy játék véres és esetleg kicsit lehet darabolni benne az embereket?!érdekes... -
blessyou #8 igaz, hogy ez a kép már azóta fenn van, amióta a varázslót bemutatták.
De ez már a sokadik ilyen, kedves sg! Elküldjem a pictures/diablo3 mappámat, amiben kb fél éve lebzsel ez a kép? hátha találtok még kedvetekre valót, hátha nem láttátok, ami benne van a diablo3 galériákba, ha már magatoktól nem találtátok.
Hoppá, most jut eszembe, ezt a képet a
múltkori Diablós hírnél kommentben belinkeltem. Ami volt február 10-én. De, mint már mondtam, a honlapon azóta fenn van, amióta bemutatták a wizardot.
Szánalom.
-
#7 Ez(ek) a Diablo mar nem fog akkorat utni, mint az elozo.. -
#6 Igen. Sosem értettem őket.
-
Szefmester #5 Legalábbis azok játszanak amiatt akiknek nincs offline életük, barátnőjük :D -
#4 És ne felejtsd el a 18+ -os tartalmat sem... alá Bioware... mert már [lassan] ez a trendy... sokan csak ezekért játszanak a Mass Effect-ekkel és a Dragon Age-dzsel.
-
Szefmester #3 ugyan.. most kivételesen már elkezdték a kiegészítőt, hisz az is sokáig készül.. aztán remélem dolgoznak a LEGO: Diablo játékon (vértelen és humoros), meg a Sim Diablo dungeonmanager játékukon (hogy öljük meg a hősöket a főgonosz helyében ahelyett hogy hagyjuk feltápolódni a minionokon, és elkezdtek csinálni egy Diablo rpg-t is (nem csak a gyilok a hatásos a gonosz ellen, vihetünk neki bonbon-t is hogy majd a szíve feladja a szolgálatot) -
#2 -
falselight #1 gondolom mindegyik karakterosztály külön részt kap.