Egyszerre több Diablo játék készül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan, sõt! Ha van nõd, szociális életed, akkor a valós életben kell darabolnod és aprítanod a népet, ha ezek nincsenek meg, akkor csak a játékokban ... 😊
Szóval ha van nõd akkor már rá nem szereted illetve játszani se bírsz ha egy játék véres és esetleg kicsit lehet darabolni benne az embereket?!érdekes...
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
igaz, hogy ez a kép már azóta fenn van, amióta a varázslót bemutatták.
De ez már a sokadik ilyen, kedves sg! Elküldjem a pictures/diablo3 mappámat, amiben kb fél éve lebzsel ez a kép? hátha találtok még kedvetekre valót, hátha nem láttátok, ami benne van a diablo3 galériákba, ha már magatoktól nem találtátok.
Hoppá, most jut eszembe, ezt a képet a
múltkori Diablós hírnél kommentben belinkeltem. Ami volt február 10-én. De, mint már mondtam, a honlapon azóta fenn van, amióta bemutatták a wizardot.
Szánalom.
De ez már a sokadik ilyen, kedves sg! Elküldjem a pictures/diablo3 mappámat, amiben kb fél éve lebzsel ez a kép? hátha találtok még kedvetekre valót, hátha nem láttátok, ami benne van a diablo3 galériákba, ha már magatoktól nem találtátok.
Hoppá, most jut eszembe, ezt a képet a
múltkori Diablós hírnél kommentben belinkeltem. Ami volt február 10-én. De, mint már mondtam, a honlapon azóta fenn van, amióta bemutatták a wizardot.
Szánalom.
Ez(ek) a Diablo mar nem fog akkorat utni, mint az elozo..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Igen. Sosem értettem õket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legalábbis azok játszanak amiatt akiknek nincs offline életük, barátnõjük 😄
És ne felejtsd el a 18+ -os tartalmat sem... alá Bioware... mert már ez a trendy... sokan csak ezekért játszanak a Mass Effect-ekkel és a Dragon Age-dzsel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ugyan.. most kivételesen már elkezdték a kiegészítõt, hisz az is sokáig készül.. aztán remélem dolgoznak a LEGO: Diablo játékon (vértelen és humoros), meg a Sim Diablo dungeonmanager játékukon (hogy öljük meg a hõsöket a fõgonosz helyében ahelyett hogy hagyjuk feltápolódni a minionokon, és elkezdtek csinálni egy Diablo rpg-t is (nem csak a gyilok a hatásos a gonosz ellen, vihetünk neki bonbon-t is hogy majd a szíve feladja a szolgálatot)
gondolom mindegyik karakterosztály külön részt kap.<#taps>#taps>