Ötvös Tibor

Egyszerre több Diablo játék készül

Az Activision jelenleg épp az Infinity Ward kapcsán történtek miatt magyarázkodik, de azért közben újabb meglepetésekkel szolgál a játékosoknak.

A legújabb hír arról szól, hogy a kiadó egy nyilatkozata szerint az Activision jelenleg három fő csapásirányra van berendezkedve. Ezek pedig a Call of Duty, a Guitar Hero és a Blizzard produktumok. Ám ez nem elég, hiszen ugyanebben a kiadványban a Diablo kapcsán nem egy, hanem több folytatásról van szó.



"A Blizzard jelenleg is új játékokon dolgozik. A World of WarCraft új kiegészítőjén, a Cataclysmon, a StarCraft II: Wings of Libertyn, mellyel az új Battle.net rendszer is bemutatkozik és a Diablo franchise folytatásokon." Az újságírók természetesen azonnal felkeresték a Blizzardot is, a cég azonban még nem reagált a történésekre.

Mindenesetre a Diablo III kapcsán megjelentettek egy új képet, melyen a férfi Varázsló látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tyuklepes #10
    Pontosan, sőt! Ha van nőd, szociális életed, akkor a valós életben kell darabolnod és aprítanod a népet, ha ezek nincsenek meg, akkor csak a játékokban ... :)
  • zOMG #9
    Szóval ha van nőd akkor már rá nem szereted illetve játszani se bírsz ha egy játék véres és esetleg kicsit lehet darabolni benne az embereket?!érdekes...
  • blessyou #8
    igaz, hogy ez a kép már azóta fenn van, amióta a varázslót bemutatták.

    De ez már a sokadik ilyen, kedves sg! Elküldjem a pictures/diablo3 mappámat, amiben kb fél éve lebzsel ez a kép? hátha találtok még kedvetekre valót, hátha nem láttátok, ami benne van a diablo3 galériákba, ha már magatoktól nem találtátok.

    Hoppá, most jut eszembe, ezt a képet a
    múltkori Diablós hírnél kommentben belinkeltem. Ami volt február 10-én. De, mint már mondtam, a honlapon azóta fenn van, amióta bemutatták a wizardot.

    Szánalom.
  • Tetsuo #7
    Ez(ek) a Diablo mar nem fog akkorat utni, mint az elozo..
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Igen. Sosem értettem őket.
  • Szefmester #5
    Legalábbis azok játszanak amiatt akiknek nincs offline életük, barátnőjük :D
  • IMYke2.0.0.0 #4
    És ne felejtsd el a 18+ -os tartalmat sem... alá Bioware... mert már [lassan] ez a trendy... sokan csak ezekért játszanak a Mass Effect-ekkel és a Dragon Age-dzsel.
  • Szefmester #3
    ugyan.. most kivételesen már elkezdték a kiegészítőt, hisz az is sokáig készül.. aztán remélem dolgoznak a LEGO: Diablo játékon (vértelen és humoros), meg a Sim Diablo dungeonmanager játékukon (hogy öljük meg a hősöket a főgonosz helyében ahelyett hogy hagyjuk feltápolódni a minionokon, és elkezdtek csinálni egy Diablo rpg-t is (nem csak a gyilok a hatásos a gonosz ellen, vihetünk neki bonbon-t is hogy majd a szíve feladja a szolgálatot)
  • Zocsi #2
  • falselight #1
    gondolom mindegyik karakterosztály külön részt kap.