Már most 30 millió dollárt érhet a Chatroulette
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adok neki fél évet hogy leüljön a csend ekörül az egész körül, aztán bánni fogja hogy nem adta el😉
Azok, akik egy ismeretlen szorakozohelyen nem szoktak ismeretlen emberekkel leallni beszelgetni semmilyen hasznat nem fogjak latni, bar nem is nekik keszult. Az sg-n legalabb van egy-egy adott tema amihez hozza lehet szolni. Erdekes kiserlet lenne, ha az osszes sg.hu-s tema helyett lenne egy hatalmas forum, akkor mive valna az egesz.
én is csatlakoznék a gratulálókhoz ügyes gyerek nagy ötlettel. de a sulit tényleg nem kellene hanyagolni azért az jól jöhet majd a nagy terveihez
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
És int a példa mutatja jól tették.
Amúgy mi a retek lehet ebben a népszerû, a chat tovább gondolása...vagy mégsem...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Oroszoknal foleg.. persze tisztaban vagyok vele, h van kozepreteg is es vannak gazdagok is, foleg Moszkvaban.. csak a cikk, olyan hetkoznapinak veszi, h egy orosz csalad ad 2millat a gyereknek, ha szuksege van ra.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Eh... Én kétszer ennyibõl élek. <#shakehead>#shakehead><#zavart2>#zavart2>(Még egyetemista vagyok...)
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Én örülnék ha hetente 7000 Ft-tal csak úgy megvágnának...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Esetleg úgy tudnám elképzelni hogy férfiak csajozni, nõk pasizni akarnak, de kb 0 az esélye hogy mind2 fél pont magának megfelelõ partnert talál, nah aztán meg majd össze is jönnének, vagy 1 éjszakára... áá
Akár ki lehetne találni azt is, hogy mindenki megadja a telefonszámát, és bizonyos kisebb összegért véletlenszerûen összepárosít 2-t aztán lehet pofázni a másikkal. Külön országonként vagy nyelvenként osztályozva...
Annak van pénze aki megõrzi!
na ez aztán tartalmas...pff
De hát mindenkinek más a boldogság. Számomra ez érdekesebb, mint, hogy ennyit meg annyit keresett.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
púúúúú
Az orosz panelból is ki lehet emelkedni, csak egy ötlet kell.
Így elmehet majd fogszabályzásra.
Majd õ lehet az orosz Steve Jobs. 😊
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)