Már most 30 millió dollárt érhet a Chatroulette
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lásd: lqrt 8 év.... nekik köszönhejtuk ezt is XD
és így van, aki fikazza a magyar egeszségugyet annak ajanlom a fia elnok szavait mikor massat kezelték: ha velem is történne ilyen, engem is itt kezeljenek...
Demagóg módon mondhatnám, hogy tessék Észak-Koreát megnézni. Mûtés érzéstelenítés nélkül. Na, ahhoz képest itt flottul megy minden...
Persze engem is az dühít, hogyha sok gyökér nem szavazza meg kétszer a mostani bandát, akkor mi lehetne...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert nekem is eszembe jutnak néha ilyen faszságok és elképedek, hogy valaki ilyen baromságért fizet. Bezzeg azon fel van háborodva, hogy drága a gáz. Eszafaszom megáll...
Én még a régi képzési rendszerben végeztem és a gépészkar egyik legdruvább szakirányán. Olyan emberek hagyták ott, akiket nálamnál sokkal okosabbnak és kitartónak gondoltam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
bírom az ilyen egyetem==BME
nem gondolod hogy elég gáz ha az egyetemed neve a papíron ad el téged és nem a valós tudásod?
megsúgom én is bmere járok, vikre... nem vmi gepesz meg tobbi hobbycucc XD
ugyanis én nem azt szeretném hogy uhh bmes diploma mekkora jo már, hanem ami tudásom van amiatt vegyenek számításba, ne az egyetemi hátszéllel. éshát tudás ugyileg egy magyar egyetem sem áll jol. PONT. max akkor arcoskodj a suliddal h berkeley kaliberû egyetemre jársz XD semmiben sem másabb a bme mint mondjuk a bécsi muszaki egyetem... káerópa. ez van :)
jah, igan és elhiszem h frusztál h vki egy ötlettel annyit keres hogy megvesz minket kilora. igen kib@zsott igazságtalan h míg mi szivunk az egyetemen meg majd a munkahelyen ilyen faszszágokkal meg ki tudja váltani magat az illeto...
de nézd a jo oldalát: biztos munkahely lesz szinte mindig, de nemhogy ferrarira még egy m3asra sincs sok esely XD
egy olyan világban ahol hasraesik a fél világ egy labdat körbeugrálótól, én már semmin se lepõdök meg...
LZ forever
"Már nem is járnak oda, mert kibaszták õket. Ergo 1. pont."
most akkor lehetne sorolni azokat a "hülyéket" akikkel az 1-es és a 2-es pont megtörtént a szakmájukhoz tartozó felsõoktatási intézményben, és ma több pénzük van mint amirõl pl te csak álmodozhatsz és azt ugyanabban a szakmában szedték össze amihez állítólag "hülyék".
és íme elõjött a bizonyos emberek szerint állítólag nem létezõ, de a lentiek alapján mégis létezõ dolog, hogy bizonyos emberek a diploma megszerzése után elszállnak, úgy gondolják õk felsõbbrendûek mint a többi ember, aki nem csinálta meg azt amit õ, az meg egy darab kaki.
A szerinted többnyire jó oktatásról, meg annyit hogy álomvilágban élsz. Kb olyan mintha valaki most azt mondaná, hogy a magyar egészségügy kiválóan mûködik, holott nyilvánvaló és köztudott tény hogy egyáltalán nincs így.
bár nem ismerlek, még így "idegenbe" is csak örülni tudok annak, ha te hasznosítani tudtad azt, amit tanultál. jó neked. de nem árt ha tudod, h sokan nem így vannak ezzel, és nem feltétlenül esnek bele az általad vázolt kategóriákba.
mind1, szerintem kár ezt csûrni-csavarni. ugysem tudjuk egymást meggyõzni, és nem is kell. neked jó volt a suli, én meg, amit nem kaptam meg tõle, megtanultam máshol.
ad.1 Hülyék, véletlenül vették fel õket, nem értik.
ad.2 Képtelek összeilleszteni az különbözõ tárgyak során tanultakat. Õk csak tárgyakat teljesítenek, de tudásanyagot nem halmoznak fel. Erre mondod azt, hogy félévrõl félévre él.
ad.3 Már nem is járnak oda, mert kibaszták õket. Ergo 1. pont.
Egyébként vigyázni kell, mert a tanárok szeretik a szakmához értelmetlen tantárgyaknál jó nyakatekerten, és furmányosan elmagyarázni, hogy miért is nem értelmetlen a tantárgyuk, és miért kell, még ha úgy látszik is egyáltalán nem kell, hiszen ebbõl élnek, ha nincs szükség rájuk repülnek.
De a sok hülyének bejön a hülye ötlet :D
"Itt szokott kibaszottul felmenni a vérnyomásom. Az, hogy te ezt tapasztalod és szar egyetemre jársz, az te bajod, nem ez enyém. Viszont akkor talán jó helyeket ne gyalázz le az általánosítással, mert ez bizony csúnya dolog. Én és társaim a BME-n olyan dolgokkal foglalkoztunk, ami gyakorlati alkalmazás volt, és azóta mûködnek a gyakorlatban nem egy helyen, de alapkutatást is végeztünk. Gratulálok mélyenszántó megjegyzésedhez."
én itt nem a saját sulimról beszéltem, hanem általánosságban. fõleg, mert ahogy szcsongor is írta elõtted, szeged világviszonylatban is élen jár. ez az egyik oka annak, hogy arra következtetek, hogy mindenhol ugyanolyan szar :) a másik, hogy nem egy régi ismerõsöm ment pestre, elte-re, bme-re, stb. mind ugyanazt a haszontalan retket tanulják, és mind ugyanarra a következtetésre jutottak, mint én is.
az, hogy te és a társaid elégedettek vagytok, a ti bajotok, nem az enyém...örülj a fejednek, hogy szted milyen jó suliba jársz, és legyél boldog tõle. amen.
Egy darab papír, aminek a megszerzéséhez le kell nyelni 1 rakás faszságot. Ha elvétve adódik 1-2 kurzus, aminek értelme is van, az ritka kincs, meg kell becsülni. Az kétségtelen, hogy állás keresésnél elõny, de az eszmei értéke kb egyenlõ a 0-val.
Itt szokott kibaszottul felmenni a vérnyomásom. Az, hogy te ezt tapasztalod és szar egyetemre jársz, az te bajod, nem ez enyém. Viszont akkor talán jó helyeket ne gyalázz le az általánosítással, mert ez bizony csúnya dolog. Én és társaim a BME-n olyan dolgokkal foglalkoztunk, ami gyakorlati alkalmazás volt, és azóta mûködnek a gyakorlatban nem egy helyen, de alapkutatást is végeztünk. Gratulálok mélyenszántó megjegyzésedhez.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
www.icewebhu
Kara kánként folytatom tanításom.
2. Ezen a képen egy panelház elõtt fényképezték le. Gondolom kimentek az utcára.

Egy biztos, egy diploma mögött az esetek 90%-ban nem sok tudás van. Egy darab papír, aminek a megszerzéséhez le kell nyelni 1 rakás faszságot. Ha elvétve adódik 1-2 kurzus, aminek értelme is van, az ritka kincs, meg kell becsülni. Az kétségtelen, hogy állás keresésnél elõny, de az eszmei értéke kb egyenlõ a 0-val.
Megcsinálják más néven oszt jónapot. Gondolom nincs világszbadalommal levédve(az kb 40M HUF)
Nehogymár ezért valaki pénzt adjon, de most komolyan... Fõleg a google vagy a facebook.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Ott is garázdálkodnak a tudjuk mi kik.
Egy biztos, komoly jólfizetõ melóhoz diploma kell - a mögötte álló valós tudással - legalábbis itthon. Régen elmúlt már az az idõ, hogy az áltagemerek tömegei "nagy ötletekbõl" éljenek. Azt tudom, hogy a háterremmel sokkal jobban keresek jóval kevesebb munkával, mint akik nem onnan jöttek mint én.
Már a lányok is félholtra verik egymást a szünetekben, a diákok ütik a tanárt, az meg nem üthet vissza mert megy a börtönbe, más tanárok alkoholizálnak és pedofilkodnak, már idehaza is stukkerral lövöldöznek a DIÁKOK, hát tényleg kurvajó dolog az iskola...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
menj inkább elõadásra, mert antiszociális maradsz!
Ezért van a sok kretén az utcán? Amint kikerülnek a suliból, csak kint tudnak balhézni!
A neten lógás sokkal értelmesebb elfoglaltságot jelent, mint a suli.
A sok barom meg áltatja magát hogy húúú de antiszoc, kocka, csak nem veszik észre hogy a saját életük el van b*szva.
Söprögessenek a saját házuk táján!
A net ma már közelebb hozza a világot, az embereket egymáshoz, jobban mint hinnétek!
Lefogadom, 10 év múlva a net a szocializáció legfontosabb színterévé válik!