Az Opera a leggyorsabb böngésző?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
http://media.24ways.org/2009/15/space.html
ui.: és igenis releváns, nem maga amit látsz, hanem a technológia ami mûködteti. Ez pl. egy hasztalan kreálmány, de ugyan ilyen szabványok felhasználsával lehet okos és praktikus dolgokat csinálni, amik szintén sebességet igényelnek.
ui.: konkrétan a fentebbi példa a legtöbb böngészõ alatt _NEM_ (FF és Opera alatt sem) fog mûködni, nézzétek Chrome-ban.
ui.: az már mellékes, hogy az SG-n nincs is olyan tartalom, ahol számítana egy böngészõ JS, Canvas, stb sebessége.

iSS!
slime001
neked biztos eszement gyors bikagéped van azokon állítólag nem érezetõ külömbség de 1 gyenge vagy közepes gépen bizony észevehetõ.
Bár a cikk íróval vitatkoznék hogy HASZNÁLATBAN ÉS NEM MINDENFÉLE MÉRÉSBEN. Gyorsab e az opera a 4-es Chrome-nál szerintem nem de ez magánvélemény.
Az operával semmi bajom a nagyolk közül ez volt a gépemen a legtovább jó 3/4-ed-1 évet használtam 1 huzamba. De ezt nem tudom tolerálni hogy oldalakat nem nyit meg vagy hibásan.
AVIRA - \"More than security.\"
nah nem mindenki, de én most raktam fel, és iszonyat atom télleg.
minden cég nyomja a marketing dumákat de itt van is mögötte valami.
Megjegyzem õsidõk óta az operát használók táborát erõsítem 😊
Valahogy most úgy érzem ez futótûzként fog terjedni, és jelentõsen nõni fog az opera részesedése.
Figyu szerkesztõ bá! Szerintem kérjetek fel egy ebben gyakorlott céget és teszteltessétek le a mostani legújabb böngészõkiadásokat. A tények beszéljenek helyettetek, a user meg majd dönt! Peace 😊
Úgy bírom azokat az embereket akik más fejlesztéseket és rendszereket leszólnak.. <#rolleyes>#rolleyes> Készíts jobbat,ha tudsz, ahogyan a mondás is tartja!
Ha annyira okosnak tartod magad,vedd fel a staffal a kapcsolatot,kiváncsi lennék mit szólnának hozzá?!
On
Az opera tényleg a legjobb böngészõ,és most talán a leggyorsabbá is válik.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Az élet előttem áll és nem látok tőle semmit!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ