A Sátán irányítja a játékfejlesztőket?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://video.google.com/videoplay?docid=5688492591288248198#
+Kis magyar sátánizmus<#eplus2>#eplus2>
http://subba.blog.hu/2008/03/11/a_het_videoja_szent_headbang
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Tõlem hagyhatjuk. Nem azért hoztam fel, hogy a zsidóságot terjesszem, vagy favorizáljam, hanem a Jézusos példa összefüggésében. Amúgy pedig nem azt irtam, hogy a "a zsidók Isten kiválasztott népe", hanem azt, hogy "a zsidók Isten kiválasztott népe VOLTAK." Nem mindegy. Itt sem, teológiailag sem.
>>"nemsokára lesznek megint hasonló csúnya dolgok..."
>Az a baj,hogy szerintem sajnos nem lesznek!
Ne haragudj, de most nagyon nem értelek! Én a "nagyon csúnya dolgok" alatt a 72-es posztban az eltérõ véleményekért járó komoly retorziókra gondoltam. A katolikus egyház igenis nagyon komolyan készülõdik a háttérben egy jobboldali gyõzelem esetére, mintegy "hatalomátvétellel", a magyar közügyekben és az emberi lelkiismeretbe való erõsebb beleszólással. Én pl. 1999 óta figyelem Semjén Zsolt idõnként vérforraló nyilatkozatait, de nem õ az egyetlen, aki a katolicizmus elveit állami szintre kivánná vinni.
>Ha még nem vettétek volna észre,egy következmények nélküli országban élünk.Itt nyugodtan lophat,csalhat, hazudhat bárki,nem történik semmi! Szétlopják, eladják, tönkreteszik az egész országot,és nem tehetsz ellene semmit...
Valószinûleg ez is egy érv lesz majd amellett, hogy miért is kellene a katolikus egyháznak nagyobb beleszólást kapnia az ország ügyeibe, a törvénykezésbe, itélkezésbe...
"nemsokára lesznek megint hasonló csúnya dolgok..."
Az a baj,hogy szerintem sajnos nem lesznek!
Ha még nem vettétek volna észre,egy következmények nélküli országban élünk.Itt nyugodtan lophat,csalhat,hazudhat bárki,nem történik semmi!
Szétlopják,eladják,tönkreteszik az egész országot,és nem tehetsz ellene semmit...
Köszönöm.
>És útána hogy a kereszténység vált az úralkodó vallásá Európában mit tettek sötét középkor mond neked valamit.
Nos, kérdésed kettõs: 1, igen, tudom, hogy mi volt a kereszténység bukásának az oka. Amikor Nagy Konstantin államvallássá tette üldözött vallásból, akkor a kereszténység meg is indult a felhigulás, a pogányosodás és a erkölcsi romlás lejtõjén. DE ez az intézményesitett kereszténységre igaz (nevezzük katolikus egyháznak), nem magára a kereszténységre! Mindig, minden idõben voltak kisebb-nagyobb csoportok, akik helyesen képviselték a bibliai elveket, akik ezért maguk is üldözésnek voltak kitéve.
2, Igen, a sötét középkor mond nekem valamit, bár kissé ambivalens a megitélésem - van, amiben egyet tudnék veled érteni, másrészt viszont nagyon sok mitosz van, ami fokozza sötétségének megitélését. Sokat lehetne itt vitakozni rajta, valószinûleg a legtöbb embernek nem sok fogalma van igazából errõl az idõszakról.
>Vagy az inkvizíció észak és dél-Amerika népeinek megtérítése na és azt kik >szorgalmazták a Pápa és a haverjai hogy ök nem lennének keresztények
Miért ne lenne lehetséges??? Paradox igen, ironikus igen, de nem lehetetlen! Ugye a zsidók Isten választott népe voltak, a legnagyobb tudás náluk volt fellelhetõ, s e tudás letéteményesei (farizeusok, szadduceusok, irástudók) voltak Jézus legnagyobb ellenségei! Ami nem lehetetlen akkor, ugyanúgy megtörténhet (és meg is történik) ma is!
>szerencséd hogy ebbe a századba élsz mert az ilyen kijelentésekért akkor máglyán égtél volna.
Ha tudnád, hogy ezen a mondatodon mekkorát kacagtam!!!!! Szerintem nem késtem le semmirõl, nemsokára lesznek megint hasonló csúnya dolgok...
Ez mondjuk nagyon nem igaz. Ez egy modern, ultralib demagógia. A tudományok nagy alakjai, alapjainak lerakói mind vallásosak voltak, Newton, Pasteur, Kepler, Kelvin, Maxwell, stb. nem láttak problémát a tudomány és a vallás között, hanem egyenesen azt tartották, hogy vallásos hitük és ismeretük segitette õket a tudományos munkájukban.
>Most biztos megunták a 8 éves kisfiúk molesztálását és találni kellett valami egyéb témát,amivel túráztathatják kicsit a csökött agyukat..
Nos, a kereszténység nem támogatja a pedofiliát, de még a nem házas, mindkét oldalról beleegyezõ felnõttek között szexet sem. Az már megint csak egy intézményesitett eretnekség, hogy a papokat cölibátusba kényszeritik, hogy ezzel a homoszexualitás melegágyát idézik elõ, hogy a bûnös papokat jobban védik az embernél és az igazságnál. De a római katolicizmus semmiképpen sem egyenlõ a kereszténységgel!
>>>amikor a kereszténység elterjedt a világon akkor Hittél vagy haltál ez a 2 választásod volt
>>Ilyen soha nem volt akkor.
>Mi nem volt????
Olyan, hogy "Hiszel vagy meghalsz", amikor a kereszténység elterjedt.
Amikor már hatalmi állapotban volt, akkor már igen. De addigra teljesen el lett korruptálódva, az intézmény volt a lényeg, nem az "Üzenet". Ergo megszûnt kereszténységnek lenni.
És pontosan ezért van az, amiért mindennél fontosabb az állam és a vallás kettéválasztása. De majd meglátod te is, ha a fidesz vagy a jobbik elkezdi újra összemosni õket, lesz itt középkor nekünk is nemsokára.
Ó, nagyon sok minden, de majd elsorolom neked.
>Hány ezer embert öltek meg a keresztes hadjáratok alatt??
Sokat. És? Teljesen irreleváns.
>Hányat égettek el élve arra hivatkozva,hogy "boszorkányok"??
Nem olyan sokat. Ez már idevág, de amit mondtam, akkor is áll.
>Akkor ezek szerint az akkori papok,és keresztesek sem voltak keresztények?
>Hát ez elég vicces...
Mielõtt felháborodva posztolgatsz, talán figyelmesebben is olvasgathatnál. Olvastad egyáltalán a #63-as hozzászólásomat? Olvastad, hogy mit irtam általában a keresztényekrõl, de akár a pápáról is? Ennek fényében kellene válaszolnod rá.
>Ha azt mondtad, hogy a föld nem lapos, már mentél is a máglyára.
Ez azért nem egészen igy volt.
>Az egyház az egyik legképmutatóbb társaság a világon!
Nos, ezért van az, hogy én különbséget teszek a kereszténység (mint mozgalom, mely hû az alapitója és a saját alapelveihez) és az intézményesitett vallás között. S megtehetem ezt azért, mert eleve igy lett az egész eltervezve - hogy egyes emberek szive legyen megtérve, nem pedig városok, megyék, országok egy törvénnyel, rendelkezéssel belekényszeritve valamibe. Ahol az Úr lelke, ott a szabadság - mondja a Biblia. Ennek fényében ahol nincs szabadság, ahol a lelkiismeret kényszeritve van, az NEM kereszténység. Ilyen egyszerû. Ha ki kell jelenteni, hogy a mai keresztények többsége nem viselkedik keresztény módjára, nos, talán el tudom ismerni, hogy ez igy lehet. Nagyon szomorú, de attól ez még nem a kereszténységet irja le, csak az 'õ kereszténységüket', meg õ magukat. Ennyi.
Vagy az inkvizíció észak és dél-Amerika népeinek megtérítése na és azt kik szorgalmazták a Pápa és a haverjai hogy ök nem lennének keresztények szerencséd hogy ebbe a századba élsz mert az ilyen kijelentésekért akkor máglyán égtél volna.
Ha valakit ez sértene (mondjuk egy hívõt), akkor az álljon egy sarokba, gondoljon a keresztes háborúkra, vagy a hõn szeretet inkvizícióra (kiknek a jelszava: Nem értem! Tehát az ördög mûve!) és szálljon egy kicsit magába...
Most biztos megunták a 8 éves kisfiúk molesztálását és találni kellett valami egyéb témát,amivel túráztathatják kicsit a csökött agyukat..
Hány ezer embert öltek meg a keresztes hadjáratok alatt??
Hányat égettek el élve arra hivatkozva,hogy "boszorkányok"??
Akkor ezek szerint az akkori papok,és keresztesek sem voltak keresztények?
Hát ez elég vicces...
Ha azt mondtad,hogy a föld nem lapos,már mentél is a máglyára.
Az egyház az egyik legképmutatóbb társaság a világon!
---------------------------------------------------------------------------
Ilyen soha nem volt akkor.
Talán te is összekevered a kereszténységet az iszlámmal...
---------------------------------------------------------------------------------
Valószínûleg több is lehetett az a szám. Ám mégis ki kell, hogy javítsam a tévedésedet (vagy csúsztatásodat). Azok az emberek, akik ezt csinálták, nem voltak keresztények. Nos, névben esetleg, de semmiképpen sem lélekben. Azt mondod, hogy ez csak kifogás? Nemigen. Maga Jézus figyelmeztetett rá, hogy nem mindenki keresztény, aki annak látszik. Akkor ki az? Aki szereti õt és a felebarátait, aki követi õt a szeretetben, szelídségben és alázatosságban, aki betartja a parancsolatait. Akik a vallást használták fel, sem nem voltak megtérve, sem Jézus személyes példáját, sem tanítását nem követték. Akkor meg mirõl beszélünk? Engem nem érdekel, ha valaki pápa is - az életérõl meg lehet
ismerni, hogy követi-e azt, akit mesterének vall!
Ezzel ellentétben van az iszlám, ahol mind Mohammed saját példáját, mind tanítását követi az, aki csakugyan tûzzel-vassal terjeszti a hitet...
S ha már itt járunk, akkor a kereszténység még véletlenül sem erõszakkal terjedt, hanem az erõszak ELLENÉRE. Talán hallottál már a keresztényüldözésekrõl - nos, itt a keresztényeket üldözték, nem õk másokat. Érdemes lenne utánanézned a 64-tõl 313-ig terjedõ idõszaknak. De a középkorban is nem keresztények voltak, akik a waldenseket, albigenseket, bohumileket, hugenottákat, huszitákat, stb. üldözték...
>Véleményem szerint ezek az emberek ne oktassanak ki senkit.
Te most kirõl és mirõl beszélsz???
Aha - és akkor ennyi?? Ezt sokszor hallom és mindig jól elgondolkodom rajta. Ezzel le van tudva minden? Akkor lehet gyújtogatni, rabolni, ölni, megerõszakolni, megnyúzni, felnégyelni, pedofilkodni? Vagy ha nem, akkor hol húzzuk meg a határt?
A mai világban azt tartják, hogy mindenbõl lehet mértékkel. Ez a mértékletesség
aranyszabálya. Csakhogy nem mûködik. Nekem van egy jobb, bár biztos vagyok benne, hogy ez nem fog tetszést aratni: A jóból mértékkel, a rosszból meg semennyit. (Még a régi, magyar közmondás is megmondja: jóból is megárt a sok. Akkor a rosszból mennyi fog?)
>És ha van jó kell ellentéte is, hogy legyen.
Miért is???
Meg kell, hogy tapasztald a betegséget ahhoz, hogy tudd - jó egészségesnek lenni? Orrba kell, hogy vágjanak, hogy eldönthesd - jobb, amikor nem teszik?
Nem hinném.
>Az úriemberrõl még annyit, hogy én az ilyen amerikai mintapolgárt(okat)
>kényszer gyógykezelésre küldeném
Ezt mondjuk nemigen értem, igen sajátos logika.
-----------------------------------------------------------------------
Bár a liberalizmusnál bigottabb eszmét nem sokat ismerek, azért ez nem egészen igaz! Dawkins (meg Harris és társaik) szerint a vallás 'per se', önmagában gonosz, kártékony, (vírus), de Billt sem hallottam még sosem kivételt tenni. Õ (Maher) egyébként nem tetszik nekem a logikátlansága miatt, de amúgy következetes és õszinte embernek gondolom, aki a demokratáknak is odamond, ha kell (s szeretem is a mûsorát).
A fórumon a cikk miatt felháborodó emberkéket meg amúgy nem nagyon értem - elõször is átvett cikk volt, másrészt pedig kíváncsi lennék, hogy élõben, nevüket adva a dologhoz hányan kardoskodnának a fenti játékok lélek- és jellemépítõ tulajdonságai mellett. Hogy szórakoztatóak? Meglehet. De ha nem akarnak maguknak sem hazudni, el kell ismerjék kártékony voltukat (mint ahogy a józanabb, korrektebb hangok itt is megtették).
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
<#banplz>#banplz>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Nem esik messze a vak a botjától...
Csak érdekes modon elfelejtik hogy a kereszténység nevében emberek 100-ezreit gyilkolták le és tûzzel vassal terjesztették az igét.
Véleményem szerint ezek az emberek ne oktassanak ki senkit.
dehogy is, ott demszkájt játszunk
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És Õ az a boszorkány, akit az említett szertartás keretén belül meg lehet hágni. Egyébként nem csak akkor. Az elõtt is lehet. Ahányszor akarod. Pixelszex (persze moddolva még jobb, nincs cenzúra, alsónemû, stb.).
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Már korábban feltûnt, hogy a nagymellényû liberális "felvilágosult" vallásellenesek sosem a saját portájukon söprögetnek. Dawkins sem az anglikánokon köszörüli a nyelvét (csak azért léteznek, mert 8. Henriknek új asszony kellett), Mahert sem a zsidó vallás rémséges bronzkori elõírásai zavarják.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
keresztényi témakör.... Szvsz aki így közelíti meg a témát, az minden játékot sátánistának hívhat ami nem mondju a frozen bubble. Még a kártyajáték is ördögi, hisz a kapzsiság, és a szerencsejátékra fókuszál. (a kapzsiság meg fõbûn ugyebár.)
Szóval megint egy álláspont, amit a magam részérõl figyelmen kívül hagyok, és bejárom a wasteland-et, raider ölni. (fallout3) 😊))))))))
Sõt, ha belegondolok a Hello Kitty Online is egy titkos fegyver lehet - a lelkeket megkaparintani akaró, gyilkos, pokoli macska az összes családot sunyin, a gyerekeken keresztül támadja, akik elhiszik a mézesmázos maszlagot. Én figyelmeztettelek titeket.
De nem kell ilyen távolra mennünk, az aknakeresõ is csak a gonosz egyik eszköze... de a gyülekezettel még nem találtuk ki, hogy miért, mert túlságosan elrepült az idõ a Dungeon Keeper-rel játszva.
Lehetsz ateista, vagy hívõ, de azt szerintem nem lehet elvitatni, hogy igenis vannak olyan dolgok (szándékosan fogalmazok ilyen általánosan), amelyek elsõre jónak látszanak, közben pedig iszonyatosan károsak. Lásd pl. drogok. Nem hiába tiltják a legtöbb országban. És noha az, amit az ember a számítógép elõtt tesz, nem igazi, de a hozzá kapcsolódó érzelmek - öröm, félelem, düh, stb. - már igen.
Lehet érvelni, hogy csak sima kikapcsolódás, de ami az egyik embernek csak kikapcsolódás, annak a másik rabja lesz. (mint pl. az alkohol, a félkarú rabló, stb.)
Amúgy pedig jó olvasnivaló a Columbine-i mészárlásról:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Scott
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
- Lebuktunk. LOL.
<#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Szerintem.
Nem tudom melyik játékból van, de akkor is... 😊
Küldjetek be ti is eredményt: http://eliteclockers.extra.hu
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs