A Sátán irányítja a játékfejlesztőket?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Griphons
Esetleg találkozott valaki a Postal2-vel? Tudom ajánlani a témához fõként az Apocalypse Weekend kiegészítõt 😄

Elképzelem az EA vezetõit: komolyan - tekintetükben lemondással és kétségbeeséssel - egymás szemébe néznek, majd a vezérigazgató halkan megszólal: - Lebuktunk emberek! Vége a világnak...
LOL 😊

Az amerikai butaságnak különben sincs határa...

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Persze PEGI 12+ kontosben.

Mi lenne, ha ezek ismernek a Black and white sorozatot. Istenszimulator oda-vissza. Amibe belefert az is, hogy lemeszarolod a lany gyermekeket, hogy nagyobb hadsereget epithess (magadnak, az ordognek). Persze ott a lehetoseg, hogy jo/semleges stb. legyel, de az se sokat valtoztat az alapfeltevesen.

😄 amíg ilyen csúcskategóriás játékokat készít az ördög ,addig nem zavar 😄
és mi van a Brütal Legend-del??? mé hagyta ki a sorból??? 😄 ez egy beteg ember ,hagyni kell elzárni a palit.a drága úr honnan tudja mit tartalmaz amúgy az adott játék? amúgy Dante isteni színjátékát is BE KELLENE TÍLTANI mert azt is az ördög íratta !
Guitar Hero, MI A FRANC?!
Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Am ezeket a játékokat honnan ismerik a nemtomkicsodák akik csinálták a listát? Összeszedtek néhány kocka papot és velük végigjáccatták az egészet és a végén mondtak 1000 miatyánkot vagy mi?
A cikkhez csak annyi hozzáfûznivalóm van, hogy errõl egy régi történet jut eszembe a mindenki által ismert Riselieu francia bíborosról, aki egyszer egy lakomára elhívott pár tudóst és matematikust is. Amikor szóba került a vallás, a bíboros kijelentette, hogy nincs olyan mondat, amiért ne tudna bárkit lecsukatni. Egy matematikus így szólt:
-És mi kifogásolnivalója lenne ezen: 1 * 1 az 1
-MAGA BOLOND! Nyílvánosság elõtt tagadja a szentháromságot? Azonnal az inkvizíció elé vitetem!

Ha az ember hibát keres, találni is fog és ha nincs, akkor kitalál magának egyet.
Filmajánló : A 23as szám (Jim Carry)

Ez most én akarok lenni?
ÖÖ mint észrevettem i5 írogatja ezeket a felemás cikkeket és lenne egy apró megjegyzése ma számára persze tudatában annak hogy nem hagyta ki talán a 8. avagy 9. osztályt ahol is megtanítják hogy "ISZLÁMok" szó nem használandó Az Iszlám hit követõi például.

A cikkhez pedig háth..kb mint i5 teljesítménye.
gothmog
Bár a "pogány" (lásd még:pagan) szót a nagy világvallások mindegyike "a valláson kívüli" értelemben használja, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy pogány ne lehetne vallásos. Ebben az értelmében alig árnyalatnyi különbség van a pogány és a "hitetlen" között, ami ugye bárkire ráhúzható adott vallást gyakorló szemszögébõl, aki nem tagja annak a vallásnak. Így lesz egy muszlim számára hitetlen egy keresztény.
A szó másik értelmezése viszont nagyjából magába foglalja az összes a "nagy világvallásokon" kívül esõ irányzatot a wiccától a sámánizmuson keresztül a druidákig, de az ateizmust nem (merthogy az nem vallás). Ezért félreérthetõ, ha azt mondod, pogány vagy és ateista.

Persze én se magamtól vagyok ilyen agyoniskolázott, csak gúgliztam egyet.

A sátán készíti a játékokat és a fejlesztõk az õ zombi csapata!!! vigyázzatok, egyre több a programozó, lassan elfoglalják a földet!!!!
Figyi...szerintem csak viccelni akart😄
Tudod...mint vmelyik kabaréban (talán Markos Nádas) :"színtelen szagtalan szúrós szagú gáz)

zola2000
Hú, még jó hogy a battle raper nincs tiltólistán ^_^

A

seriousrainbow
hát az tény hogy ma már az azért elég durva játékok is megjelennek ->minap próbáltam ki a God Of War 3-mat ps3-ra, és pont az jutott eszembe, hogy ilyen se volt még 5-6 éve... mi lesz 5-6 év múlva?

There are HEROES... ...There are SUPERHEROES... ...And there is....

Pogány azért vagyok, mert nem vagyok megkeresztelve, ateista pedig a nem létezõ hitem miatt.

Nincs bajom a vallással, nem szoktam ágálni ellene, de ha én nem akarom a saját véleményem meg hitem rátukmálni másokra, akkor az álszent papok se akarjanak megtéríteni. Na meg a jehovák!
Amíg a Repülõ Spagettiszörny velem van, engem nem irányít semmilyen Sátán.
RÁmen.

\"See you kids. Study your math. Key to the Universe.\"

gneoka
Az ilyen beszólásokat nagyon szeretem 😊
jól odamondtál, csak nincs értelme

az ateista nem hisz istenben, vagy istenekben,
a pogány viszont egy többistenhívõ vallás

akkor most vallásos vagy vagy nem?

Ne érts félre, nem te vagy az elsõ aki a pogány szót rosszul használja ,csak nem értem hogy ez miért került át így a köztudatba.

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

zaki
nagy az isten állatkertje

Ezért maradok ateista pogány.
jaspercry
Az tuti biztos,hogy egy jézusos hittérítös games, nem lenne annyira népszerü,a mélyen tisztelt publikum számára,mint ezek.(nem sorolom)
Vagy a réten virágszedõs .karaokis(halelujázos) dicsértesség..
De ha már városépítõsnél tartunk, ott meg "istent játszhatunk"
Emléxem a GTA elsõ kiadásában + pontokat ért a krisnások gázolása...

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Az iszlámok az muszlimok helyesen. Sokat foglalkoztam a témával, de még senkitõl sem hallottam ilyet, hogy iszlámok.
NEXUS6
Lance Christian - keresztény lándzsa?
Ez biztos valami álnév.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Háháháháhá ez kész. Mást nem igazán tudok hozzáfûzni 😄.
← ElőzőOldal 2 / 2