75
  • G18XM8
    Aki meg játszik sátános játékkal (vagy hasonló), azt megszállja az ördög?
  • Glutamin
    Ez már GTA 2:D
  • Kerub
    Igazából az tett volna fel a poént tetejére a pontot, ha a megkérdezett EA képviselő fapofával azt válaszolta volna:
    - Lebuktunk. LOL.

• azirafael
    Pofátlanul komment vadász cikk.
  • Merces
    ..........XD szeretem az ilyen agyalágyultakat,viccesek XD
  • Multitask
    Azért az a csajszi elég ördögien néz ki, el is látnám a baját. :D:D
    Nem tudom melyik játékból van, de akkor is... :)
  • NEXUS6
    Az nem azért volt, hogy kevésbé legyen brutális, hanem hogy a zsidóknak is eladhassák kóser játékként!

• bakvarnyu
    Igen de a GTA legalább vicces.
  • bakvarnyu
    ja szerintem is, a Manhunt pl már nekem borzasztó
  • barack1
    Szerintem is egyre durvább játékok készülnek. Nem rég láttam a God of War 3 demóját, iszonyatos. Igen is vissza kéne fogni magukat a programozóknak. Régen a Serious Sam -ban ki lehetet kapcsolni a vért.
  • Griphons
    Esetleg találkozott valaki a Postal2-vel? Tudom ajánlani a témához főként az Apocalypse Weekend kiegészítőt :D

Elképzelem az EA vezetőit: komolyan - tekintetükben lemondással és kétségbeeséssel - egymás szemébe néznek, majd a vezérigazgató halkan megszólal: - Lebuktunk emberek! Vége a világnak...
    LOL :)

Az amerikai butaságnak különben sincs határa...
  • n0k0m
    Persze PEGI 12+ kontosben.
  • n0k0m
    Mi lenne, ha ezek ismernek a Black and white sorozatot. Istenszimulator oda-vissza. Amibe belefert az is, hogy lemeszarolod a lany gyermekeket, hogy nagyobb hadsereget epithess (magadnak, az ordognek). Persze ott a lehetoseg, hogy jo/semleges stb. legyel, de az se sokat valtoztat az alapfeltevesen.
  • Fre576
    :D amíg ilyen csúcskategóriás játékokat készít az ördög ,addig nem zavar :D
  • Fre576
    és mi van a Brütal Legend-del??? mé hagyta ki a sorból??? :D ez egy beteg ember ,hagyni kell elzárni a palit.a drága úr honnan tudja mit tartalmaz amúgy az adott játék? amúgy Dante isteni színjátékát is BE KELLENE TÍLTANI mert azt is az ördög íratta !
  • amitakartok
    Guitar Hero, MI A FRANC?!
  • Tetsuo
  • mynameisbence
    Am ezeket a játékokat honnan ismerik a nemtomkicsodák akik csinálták a listát? Összeszedtek néhány kocka papot és velük végigjáccatták az egészet és a végén mondtak 1000 miatyánkot vagy mi?
  • Alternatív2004
    A cikkhez csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy erről egy régi történet jut eszembe a mindenki által ismert Riselieu francia bíborosról, aki egyszer egy lakomára elhívott pár tudóst és matematikust is. Amikor szóba került a vallás, a bíboros kijelentette, hogy nincs olyan mondat, amiért ne tudna bárkit lecsukatni. Egy matematikus így szólt:
    -És mi kifogásolnivalója lenne ezen: 1 * 1 az 1
    -MAGA BOLOND! Nyílvánosság előtt tagadja a szentháromságot? Azonnal az inkvizíció elé vitetem!

Ha az ember hibát keres, találni is fog és ha nincs, akkor kitalál magának egyet.
    Filmajánló : A 23as szám (Jim Carry)
  • 5i
    Ez most én akarok lenni?
  • Zolivok
    ÖÖ mint észrevettem i5 írogatja ezeket a felemás cikkeket és lenne egy apró megjegyzése ma számára persze tudatában annak hogy nem hagyta ki talán a 8. avagy 9. osztályt ahol is megtanítják hogy "ISZLÁMok" szó nem használandó Az Iszlám hit követői például.

A cikkhez pedig háth..kb mint i5 teljesítménye.
  • gothmog
    Bár a "pogány" (lásd még:pagan) szót a nagy világvallások mindegyike "a valláson kívüli" értelemben használja, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy pogány ne lehetne vallásos. Ebben az értelmében alig árnyalatnyi különbség van a pogány és a "hitetlen" között, ami ugye bárkire ráhúzható adott vallást gyakorló szemszögéből, aki nem tagja annak a vallásnak. Így lesz egy muszlim számára hitetlen egy keresztény.
    A szó másik értelmezése viszont nagyjából magába foglalja az összes a "nagy világvallásokon" kívül eső irányzatot a wiccától a sámánizmuson keresztül a druidákig, de az ateizmust nem (merthogy az nem vallás). Ezért félreérthető, ha azt mondod, pogány vagy és ateista.

Persze én se magamtól vagyok ilyen agyoniskolázott, csak gúgliztam egyet.
  • Balage74
    A sátán készíti a játékokat és a fejlesztők az ő zombi csapata!!! vigyázzatok, egyre több a programozó, lassan elfoglalják a földet!!!!
  • neoG
    Figyi...szerintem csak viccelni akart:D
    Tudod...mint vmelyik kabaréban (talán Markos Nádas) :"színtelen szagtalan szúrós szagú gáz)
  • zola2000
    Hú, még jó hogy a battle raper nincs tiltólistán ^_^
  • seriousrainbow
    hát az tény hogy ma már az azért elég durva játékok is megjelennek ->minap próbáltam ki a God Of War 3-mat ps3-ra, és pont az jutott eszembe, hogy ilyen se volt még 5-6 éve... mi lesz 5-6 év múlva?
  • 5i
    Pogány azért vagyok, mert nem vagyok megkeresztelve, ateista pedig a nem létező hitem miatt.

Nincs bajom a vallással, nem szoktam ágálni ellene, de ha én nem akarom a saját véleményem meg hitem rátukmálni másokra, akkor az álszent papok se akarjanak megtéríteni. Na meg a jehovák!
  • lordofchaos
    Amíg a Repülő Spagettiszörny velem van, engem nem irányít semmilyen Sátán.
    RÁmen.
  • gneoka
    Az ilyen beszólásokat nagyon szeretem :)
    jól odamondtál, csak nincs értelme

az ateista nem hisz istenben, vagy istenekben,
    a pogány viszont egy többistenhívő vallás

akkor most vallásos vagy vagy nem?

Ne érts félre, nem te vagy az első aki a pogány szót rosszul használja ,csak nem értem hogy ez miért került át így a köztudatba.
  • zaki
    nagy az isten állatkertje
  • 5i
    Ezért maradok ateista pogány.
  • jaspercry
    Az tuti biztos,hogy egy jézusos hittérítös games, nem lenne annyira népszerü,a mélyen tisztelt publikum számára,mint ezek.(nem sorolom)
    Vagy a réten virágszedős .karaokis(halelujázos) dicsértesség..
    De ha már városépítősnél tartunk, ott meg "istent játszhatunk"
    Emléxem a GTA első kiadásában + pontokat ért a krisnások gázolása...
  • Juszufka
    Az iszlámok az muszlimok helyesen. Sokat foglalkoztam a témával, de még senkitől sem hallottam ilyet, hogy iszlámok.
  • NEXUS6
    Lance Christian - keresztény lándzsa?
    Ez biztos valami álnév.
  • Evoluti0N
    Háháháháhá ez kész. Mást nem igazán tudok hozzáfűzni :D.