A TV2 ismét elpáholta a Heti hetest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intelligencia nem végzettség és kor kérdése.
Amúgy ha néztél tv-s vetélkedõket, akkor láthattad, hogy az általános mûveltséég milyen messze esik a diplomától, pláne ha kettõ is van neki. Egyébként ez a Hajdú egyszerûen gyomorforgató jelenség. (És itt elolvashatod az elsõ mondatot megint.)
Amúgy ha néztél tv-s vetélkedõket, akkor láthattad, hogy az általános mûveltséég milyen messze esik a diplomától, pláne ha kettõ is van neki. Egyébként ez a Hajdú egyszerûen gyomorforgató jelenség. (És itt elolvashatod az elsõ mondatot megint.)
Nem tudom, kimindenki nézhette Hajdú Pétert, én a HH-t néztem! <#taps>#taps>
Szerintem a rühes 150 "nézettségmutató-készülék" megint olyan családokba lett kiosztva, ahol a süket nagyit beültetik a regisztrált távirányító mellé, a család többi tagja meg a másik szobában normális mûsorokat néz!
A HH mindig is szuperjó volt, ki nem hagynám, Hajdú meg egy szánalmas ripacs!
Szerintem a rühes 150 "nézettségmutató-készülék" megint olyan családokba lett kiosztva, ahol a süket nagyit beültetik a regisztrált távirányító mellé, a család többi tagja meg a másik szobában normális mûsorokat néz!
A HH mindig is szuperjó volt, ki nem hagynám, Hajdú meg egy szánalmas ripacs!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
A friszbi, a mónika shów meg a Joshi barát a tudatlan, alacsonyvégzetsségû középkorú és korosodó emberek elsõ számú szórakozása <#rinya>#rinya>
Mindig azt nézik az emberek ami "bulisabbnak" tûnik... mint pl. így volt ez gyõzike ill. a joshi bharat & mónika mûsorokkal is. Egyszerûen ezt szereti a magyar nép, hogy a magyar "sztárokat" (alias celeb) nézze...
Na ne mondják hogy azt a szemetet többen nézték, a Heti hetes 5-ször jobb fõleg most az utolsó adás volt nagyon állat ,Hajós András és az öngyilkosság.<#crazya>#crazya>
Nem lehet elégszer elmondani, de ki nem szarja le a magyar celebeket és bulvármûsorokat?
Én sem értem. Ez olyan, mint amikor az SG-U-nál volt egy visszaesés (elõtte növekedés volt); és olyan címmel írtak róla hírt, hogy folyamatosan csökken a nézõszám (azóta persze tényleg; de akkor még messze nem). 😊
Szerintem vagy be kellene õket íratni egy esti iskolába, vagy kellene nekik legalább egy matektanár (esetleg korrepetítor).
Szerintem vagy be kellene õket íratni egy esti iskolába, vagy kellene nekik legalább egy matektanár (esetleg korrepetítor).
Nem akarok anyázni, de most tényleg nem értem a cím jelzõjét.
Frizbi: "969e", Heti Hetes: 1005e.
18-49: F:434e, HH: 411e.
Szóval 20ezerrel (5%) többet nézték a 18-49-bõl, és annak ellenére, hogy összességében mégis kevesebben nézték, elpáholásról beszélünk? Na neeee.
Fõleg, hogy a cikk végén maga a cikkíró is azt írja, hogy nem egyértelmû.
Bakker, nem tudtam, ki az a Kocsor Zsolt 😊)
Frizbi: "969e", Heti Hetes: 1005e.
18-49: F:434e, HH: 411e.
Szóval 20ezerrel (5%) többet nézték a 18-49-bõl, és annak ellenére, hogy összességében mégis kevesebben nézték, elpáholásról beszélünk? Na neeee.
Fõleg, hogy a cikk végén maga a cikkíró is azt írja, hogy nem egyértelmû.
Bakker, nem tudtam, ki az a Kocsor Zsolt 😊)