Szekeres Viktor

A TV2 ismét elpáholta a Heti hetest

Megint többen nézték Hajdú Pétert, mint a Heti hetes humorbombáit, azonban az RTL Klub azzal vághat vissza a nézettségi adatokat előcitáló TV2-nek, hogy amikor egymás ellen ment a két műsor, akkor Jáksóék nyertek.

Hajdú Péter semmit sem bízott a véletlenre, ismét csak olyan embereket hívott meg bulvártalkshow-jába, akikre sokan kíváncsiak. Komár László az elmúlt pár napban uralta a bulvárcímlapokat, de viszonylag sokat lehetett olvasni Kocsor Zsolt énekes szerelmi életéről is. Mindezt figyelembe véve nem meglepő, hogy míg előző alkalommal 844 ezren, most 969 ezren tartottak a Frizbivel, s a nézők közül 434 ezren a kereskedelmileg releváns korosztályhoz is tartoztak.


Természetesen a Heti hetes is hozta a megszokott, egymillió fölötti nézettségét, egész pontosan ötezerrel lépte át a hét számjegy határát, de a 18 és 49 év közötti korosztályon belül az RTL Klub 411 ezer nézőjével alulmaradt. Persze amíg a két csatorna nem azonos hosszúságú filmeket ad vasárnap este, addig 100%-osan nem lehet megállapítani, hogy melyik csatorna kerekedett felül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cvsnl #10
    Az intelligencia nem végzettség és kor kérdése.
    Amúgy ha néztél tv-s vetélkedőket, akkor láthattad, hogy az általános műveltséég milyen messze esik a diplomától, pláne ha kettő is van neki. Egyébként ez a Hajdú egyszerűen gyomorforgató jelenség. (És itt elolvashatod az első mondatot megint.)
  • redfish #9
    Nem tudom, kimindenki nézhette Hajdú Pétert, én a HH-t néztem!
    Szerintem a rühes 150 "nézettségmutató-készülék" megint olyan családokba lett kiosztva, ahol a süket nagyit beültetik a regisztrált távirányító mellé, a család többi tagja meg a másik szobában normális műsorokat néz!

    A HH mindig is szuperjó volt, ki nem hagynám, Hajdú meg egy szánalmas ripacs!
  • Szega87 #8
    A friszbi, a mónika shów meg a Joshi barát a tudatlan, alacsonyvégzetsségű középkorú és korosodó emberek első számú szórakozása
  • leone92s #7
    Mindig azt nézik az emberek ami "bulisabbnak" tűnik... mint pl. így volt ez győzike ill. a joshi bharat & mónika műsorokkal is. Egyszerűen ezt szereti a magyar nép, hogy a magyar "sztárokat" (alias celeb) nézze...
  • Viet #6
    Na ne mondják hogy azt a szemetet többen nézték, a Heti hetes 5-ször jobb főleg most az utolsó adás volt nagyon állat ,Hajós András és az öngyilkosság.
  • Szolnokboy1 #5
    winnie. ő szeret minden szennyet, ami a tévében megy.
  • slickboy #4
    Nem lehet elégszer elmondani, de ki nem szarja le a magyar celebeket és bulvárműsorokat?
  • Vanek úr #3
    Én sem értem. Ez olyan, mint amikor az SG-U-nál volt egy visszaesés (előtte növekedés volt); és olyan címmel írtak róla hírt, hogy folyamatosan csökken a nézőszám (azóta persze tényleg; de akkor még messze nem). :)

    Szerintem vagy be kellene őket íratni egy esti iskolába, vagy kellene nekik legalább egy matektanár (esetleg korrepetítor).
  • Szega87 #2
    Hajdú Péter egy arrogáns ripacs
  • bippo #1
    Nem akarok anyázni, de most tényleg nem értem a cím jelzőjét.
    Frizbi: "969e", Heti Hetes: 1005e.
    18-49: F:434e, HH: 411e.

    Szóval 20ezerrel (5%) többet nézték a 18-49-ből, és annak ellenére, hogy összességében mégis kevesebben nézték, elpáholásról beszélünk? Na neeee.
    Főleg, hogy a cikk végén maga a cikkíró is azt írja, hogy nem egyértelmű.

    Bakker, nem tudtam, ki az a Kocsor Zsolt :))